PROGRAMKERESŐ

Tenerife
Tenerife
Gran Canaria
Gran Canaria
Lanzarote
Lanzarote
Fuerteventura
Fuerteventura

22 db programot találtunk

3 oldal / 1. oldal
Gran Canaria szigettúra magyar idegenvezetéssel
Fedezze fel Gran Canaria legfontosabb látványosságait magyar idegenvezetéssel! A panoráma túra során megtekintheti Gran Canaria legmagasabb pontját, a Pico de las Nievest, a Roque Nublot, valamint Tenerife hatalmas vulkánját, a Teidét is. Ugyancsak ellátogathat Teror és Firgas városokba, valamint Cruz de Tejedába, amely Gran Canaria második legkisebb települése. A kirándulás során kóstolót kap majd helyi sajtokból, lekvárokból, kanári szószokból, valamint mézes rumokból is.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Utazása reggel a hoteljétől vagy annak közvetlen közeléből indul. A sziget déli részét a helyi „Gran Cañon” mentén hagyják el, hegyi utakon haladva, a sziget földrajzi középpontja felé. Az első megálló a Degollada de las Yeguas kilátó ( 450 m magasságban), ahol betekinthet a gyönyörű kanyonba, valamint visszanézhet Maspalomas homokdűnéire és gyönyörű fotókat készíthet a tájról. A fotószünet után az ezer pálma völgye és egy tevefarm mellett halad el a busz, amíg el nem érik Tunte vidékét. Lehetősége nyílik városnézésre és  bepillantást nyerni a helyi falvak mindennapjaiba. A pihenőt követően egy kilátóhoz mennek, ahonnan megcsodálhatja a Roque Nublo-t, a Roque Bentayga-t és a Roque El Fraile-t, valamint a szomszédos szigetet, Tenerifét és hatalmas vulkánját, a Teidét, amely Spanyolország legmagasabb csúcsa. A következő megálló a sziget földrajzi központja, Cruz de Tejeda. Gran Canaria második legkisebb falvában kóstolót kap kecske- és birka sajtból, egzotikus lekvárból, kanári marcipánból, valamint különböző helyi rum különlegességekből. A következő úticél Firgas, a vizek városa, ahol végigsétálhatnak a település híres sétányán, ahol a járások címerei és óriás makettjei mellett, a Kanári-szigetek legjellemzőbb tájegységei is megjelennek. Ezt követően fogyaszthatja el a 3 fogásos tipikus kanáriai ebédet egy autentikus, helyi étteremben. Az ebédet követően a busz Teror felé indul. Teror városában eljuthat a 150 éves araukária fenyőhöz, Gran Canaria védőszentje, ”Fenyő Szűz Mária” templomához, ahova zarándokok tízezrei látogatnak el évente, valamint a híres Balkonok utcájába is. A városkában ellátogat majd a Parfümök Házába, ahol idegenvezetőnk segítségével - magyar nyelven - betekintést nyerhet a természetes kézműves parfüm készítésének rejtelmeibe és megismerkedhet a tulajdonos család történetével, akik 200 éve a parfümkészítéssel foglalkoznak. Terorban még kóstolhat egy újabb rum különlegességet, valamint a helyi ajándék boltban lehetőség van egy kis vásárlásra is mielőtt visszaindulnánk délre a szállodákhoz.

Miért érdemes részt vennie a Gran Canaria szigettúra magyar idegenvezetéssel programon?

 • Gran Canaria számos kiemelkedő látnivalóját érinti a túra,
 • Szakértő, Gran Canarián élő, magyar nyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
 • Csodálatos élményeket szerezhet,
 • Kényelmes, légkondicionált busszal, autóbérlés nélkül, csodálhatja meg Gran Canaria legfontosabb látnivalóit,
 • Kipróbálhatja Gran Canaria gasztronómiáját is.
Ha érdeklik a sziget északi látnivalói, ha szeretné megismerni Las Palmast, akkor tekintse meg az Exkluzív Las Palmas, Gran Canaria északi kirándulásunkat! >>  

A kirándulás ára:

Felnőtt: 97€ / fő Gyermek (2-12 éves kor között): 77€ / fő Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, a kóstolók és a belépők költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet Indulási napok: szombat Idegenvezetés nyelve: magyar A szigettúra minimum 10 fő jelentkezése esetén indul! Indulás: 08:00 – 09:00 között Érkezés: 17:00 – 18:00 között A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

97€
Északi szigettúra Las Palmas városnézéssel, magyar idegenvezetéssel
Fedezze fel Gran Canaria fővárosát, a csodálatos Las Palmast szakértő, magyar idegenvezetéssel! A program során megismerkedhet a banántermesztéssel, megtekintheti Gran Canaria fővárosának történelmi negyedét, ahol Kolumbusz Kristóf nyomába szegődhet vagy vásárolhat Triana utcájában. Természetesen a kirándulásból Arucas sem maradhat ki, ahol Európa egyik legnagyobb és legrégebbi rumgyára található. Ha érdeklik a sziget további látnivalói, ha szeretne többet látni a szigetből, akkor tekintse meg a Gran Canaria nagy szigettúra kirándulásunkat! >> Utazása reggel a hoteljétől, vagy annak közvetlen közeléből indul. Első állomásunk Bandama, ami Gran Canaria utolsó működő vulkánja volt 5.000 évvel ezelőtt. A Pico de Bandama csúcsáról gyönyörködhet a kilátásban, megcsodálhatja a 200 méter mély krátert és Las Palmas panorámáját. Utunk ezután Las Palmas két ősi, a 15. századból fennmaradt kerületébe, Veguetába és Trianába vezet. Elsőként a hal-, gyümölcs-, és zöldségpiacra látogatunk, ahol megkóstolhatja a helyi gyümölcsök ízét, majd a történelmi városrészbe sétálunk. A történelmi városrészben találja a Calle Trianát, azaz a bevásárló utcát is. A programot folytathatja a csoporttal, ha meg szeretné látogatni a Santa Ana katedrálist és a Kolumbusz-házat, vagy saját ízlése szerint válogathat a főváros látnivalóiból, bevásárlási lehetőségeiből. Utunkat Arucas felé folytatjuk, mely településen működik Európa egyik legnagyobb és legrégebbi rumgyára, ahol részese lehet a rum előállítási folyamatának és megkóstolhatja a készülő italokat. A rumgyár megtekintése után, egy banánültetvényre látogatunk. Ott megismerkedhetünk e varázslatos gyümölcs történetével, ami egészen a kezdeti pápua-új-guineai termesztésétől kezdődik és amely, a világ legtöbbet fogyasztott gyümölcsévé vált. A Kanári-szigeteken pedig fő mezőgazdasági exportcikk. A látogatás során különböző banánfajtákat ismerhet meg, sőt, helyi különlegességeket is kóstolhat velünk, mint például a banán lekvár vagy a banánbor.

Miért érdemes részt vennie a Las Palmas városnézés magyar idegenvezetéssel programon?

 • Gran Canaria számos fontos látnivalóját érinti a túra, meglátogathatja Gran Canaria fővárosát, Arucast és egy banánültetvényt is
 • Gran Canarián élő, magyar idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot.
Ha érdeklik a sziget további látnivalói, ha szeretne ellátogatni a Pico de las Nieves-re, akkor tekintse meg a Gran Canaria Exkluzív nagy szigettúra kirándulásunkat! >> A kirándulás ára: Felnőtt: 93€ / fő Gyermek (2-12 éves kor között): 73€ / fő Az ár tartalmazza a transzfert, a belépőket és kóstolást a rumgyárban és a banánültetvényen, azonban az ebéd árát és további belépőket nem foglal magában! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet, Indulás napja: hétfő Idegenvezetés nyelve: magyar A szigettúra minimum 9 fő jelentkezése esetén indul! Étkezés: a program nem tartalmaz étkezést, fakultatív étkezési lehetőségekről érdeklődjön képviselőnknél! Indulás: 08:00 – 09:00 között Érkezés: 16:00 – 17:00 között A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

93€
Kirándulás Puerto de Moganba magyar idegenvezető kíséretében - Gran Canaria
Ezen a kiránduláson lehetősége nyílik meglátogatni Puerto de Mogant, amely Gran Canaria egyik legszebb tengerparti falucskája. Ez a bájos település egy régi halászfalu köré épült az 1980-as években. Utazása reggel a szállodájától indul. A transzfert követően a parti úton haladva, a buszról megtekinthetjük a sziget legkedveltebb déli partjait, mint Anfi del mar, Puerto Rico, Amadores. Miután megérkeztünk Puerto de Moganba, teszünk egy sétát a kis utcákon, melyek a kikötőig vezetnek. A csodálatos mediterrán stílusú házak, az építészeti jegyek apró részleteivel és a különböző virágos kertek különleges hangulatot árasztanak. A városban a színpaletta minden színében pompázó buganvilla virágok ejtik majd rabul. Ezt követően teszünk egy sétát a parton és a finom homokos strandon, majd meglátogatjuk a jachtkikötőt. Ezt követően a kilátóból is vetünk egy pillantást a városra. A kilátóbón jól látható Puerto de Mogán kikötője és a tengerparti öböl. A séta után lehetősége nyílik egy kis fürdőzésre, vagy vásárlásra a szabadidő keretében. A kirándulás ára: Felnőtt: 47 € / fő Gyermek (2-12 éves kor között): 33 € / fő Az ár tartalmazza a transzfer költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, fürdőruha, törölköző Indulási napok: péntek Idegenvezetés nyelve: magyar Indulás: kb. 10:00 Érkezés: kb. 15:00 A programváltozás jogát fenntartjuk!

Program megrendeléséhez kattintson ide >>

47€
Félnapos kirándulás: őslakosok világa
A magyar nyelvű félnapos kiránduláson bebarangolhatja Telde község 15. századig visszanyúló történelmi látnivalóit, ellátogathat egy olívaültetvényre, majd megismerheti Gran Canaria őslakosainak barlanglakásait is! A Telde községet körülölelő napsütötte dombokon, ahol a tengeri szellő simogatja az olajfaligeteket, tiszta és kivételes olívaolaj születik. Ismerje meg a nemzedékről nemzedékre szálló ősi módszerekkel való szüretelést egy több mint 1000 olajfából álló birtokon. A biogazdaságban még a hagyományos módszerekkel állítják elő az olívaolajat, tiszteletben tartva a környezetet és megőrizve a föld termékenységét.

Program megrendeléséhez kattintson ide >>

Az olívafarmon természetesen belekóstolhat a gazdaság terményeibe, majd útra kelünk Telde központjába, ahol felfedezheti a történelem nyomait a spanyolok előtti időkből. Telde az ősi Tamarán (Gran Canaria) egyik nagy királyságának központja volt, és ennek látnivalóit, az ősi kanári-szigeteki lakosok emlékeit máig mintegy száz régészeti lelőhely őrzi. A sétánkat San Juan területén kezdjük, melynek eredete 1483-ra nyúlik vissza, amikor Pedro de Vera spanyol hódító elrendelte a San Juan erőd építését. A 15. század végén de Vera egy kis kápolnát is alapított, amelyet később templommá fejlesztettek és a San Juan Bautista nevet viseli. A macskakövekkel borított utcákon sétálva egy több mint 70 éves, lenyűgöző babérfát is láthatunk, valamint eljuthatunk a kézművesek negyedébe, San Franciscoba, amelyet azok népesítettek be, akik a közeli San Juan történelmi negyed polgárságának dolgoztak. A kirándulás utolsó állomásaként pedig még régebbre utazunk vissza az időben, a Guayadeque völgyébe, ahol e szurdok pálmaligetei alatt hosszú nyomok vezetnek a szigetek őslakosaihoz. Az álomszerű hely érzését, az itt található híres barlangházak, számos természetes barlang, amelyeket magánlakásokká, falusi turisztikai házakká és éttermekké alakítottak át, teszik teljessé. Kirándulás nyelve: magyar Indulási napok: szerda Kirándulás ára: • Felnőtt: 63 € • Gyermek 47 € A program ára az ebédet nem tartalmazza, azonban a kóstolót igen. Kényelmes öltözet, zárt cipő javasolt a programhoz!

Program megrendeléséhez kattintson ide >>

63€
Jeep túra Gran Canaria
A Jeep túra egy igazán különleges lehetőség Gran Canaria legszebb tájainak felfedezésére! Playa del Inglésből indulva a tengerparti úton elindulva szakadékok mentén jutunk el a látványos zöld völgyek és hegyek közé, ahol a trópusi ültetvényekre nyílik kilátás. Később megállunk egy bárban reggelizni (a reggeli árát nem tartalmazza az ár), ahol lehetősége lesz megkóstolni papaya levet is. A rövid szünet után a kanári-szigeteki fenyőerdőn keresztül folytatódik az utunk San Bartolomé de Tirajana felé, ahol elfogyaszthat egy finom ebédet (amit az ár nem tartalmaz). Az ebéd végeztével tovább indulunk Fataga felé, majd késő délután vissza indulunk szállodákhoz, de ezúttal földutakon tesszük meg az utat! A földutakon olyan helyeken vágunk át, ahol egyedülálló látványban lesz része: csodálatos kilátásban gyönyörködhet majd. A program része egy aloe vera ültetvény meglátogatása, illetve igény esetén egy 30 perces tevegelés is.

Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

A Jeep túra program a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
 • Transzfer a szállodából és vissza
 • Gran Canaria vulkanikus tájainak felfedezése
 • Igény esetén tevegelés (plusz költség)
 • Kiegészítő biztosítások
 • A kirándulás angol, német, spanyol nyelven elérhető. Árak: Kirándulás ára tevegelés nélkül: Felnőtt: 59 € Gyerek (2-12 éves): 45 € Kirándulás ára 30 perces tevegeléssel: Felnőtt: 67€ Gyerek (2-12 éves): 53€

  Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

  59€
  Hajókirándulás és delfinles katamaránnal
  Egy katamarán kirándulás Gran Canaria partjainál egyedülálló élmény! Élvezze a könnyű hajó nyújtotta kényelmet, gyönyörködjön a Kanári-szigetek vizeinek élővilágában, delfinekben, bálnákban egy kis szerencsével tengeri teknősökben, vízimadarakban, vagy repülőhalakban.

  Kirándulás vásárlásához kattintson ide >>

  Fedezze fel Gran Canaria partvidékét, fürödjön az Atlanti-óceánban, miközben élvezheti a napsütést és az óceán csendjét. A hajó méreteinek köszönhetően kényelmesen élvezheti a kirándulást. Árak: 40€/felnőtt, 20€/gyermek (3-12 év között), 0-3 év közötti gyermekek részére ingyenes A kirándulás ára tartalmazza a transzfer árát is. Kirándulás napjai: Hétfőtől szombatig. Hétfőn, szerdán, szombaton a program 2 órát ölel fel és nem tartalmazza a fürdési lehetőséget, keddenként és csütörtökönként 3 órás a program, és fürdési lehetőséget tartalmaz! A kirándulás angol, német, spanyol, olasz nyelven elérhető.

  Kirándulás vásárlásához kattintson ide >>

  40€
  Delfinles és piac Puerto de Mogánban
  Hajós kirándulás Gran Canaria partjainál, mogani látogatással és piacozással! Élvezze a könnyű hajó nyújtotta kényelmet, gyönyörködjön a Kanári-szigetek vizeinek élővilágában, bálnákban, delfinekben, egy kis szerencsével tengeri teknősökben, vízimadarakban, vagy repülőhalakban. Az utazás során ellátogathat Puerto de Mogan városába is, ahol körülnézhet a kisváros piacán, megcsodálhatja annak épületeit, kikötőjét!,

  Kirándulás vásárlásához kattintson ide >>

  Fedezze fel Gran Canaria partvidékét, fürödjön az Atlanti-óceánban, miközben élvezheti a napsütést és az óceán csendjét. Látogasson el a gyönyörű Mogán városába és élvezze a kisváros piacát! Mogánig, A hajó méreteinek köszönhetően kényelmesen élvezheti a kirándulást. A kirándulás nagyságrendileg 5 órás. Árak: Hajókirándulás és delfinles, piaclátogatás Mogánban: 45€/felnőtt, 25€/gyermek (3-12 év között) 0-3 év közötti gyermekek részére ingyenes Kirándulás időpontja: Péntekenként délelőtt A kirándulás ára tartalmazza a transzfer árát is. A kirándulás angol, német, spanyol, olasz nyelven elérhető.

  Kirándulás vásárlásához kattintson ide >>

  45€
  Buggy túra - 2 órás
  Vegyen részt egy különleges kalandon! Vezessen egy saját buggy-t Fataga természeti park járatlan útjain! Utunk Gran Canaria déli részéről indul, ahonnan aszfaltozott utakon haladunk Ayagaures település felé, ahol megcélozzuk a legmagasabb pontot, a Pedro Gonzalezt, ahonnan felejthetetlen kilátásban lesz majd része. A rövid fotószünet után folytatjuk utunkat, melyet bambuszok, pálmafák és fügeligetek öveznek majd. Ezt követően különleges élményben lesz része, mert megérkezünk az off-road szakaszhoz! Egy döcögős, kalandos része következik a kirándulásnak, a vezetés és utazás mellett pedig a kilátás is különleges élményt nyújt majd.

  Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

  A túra időtartama: kb. 2 óra A kirándulás ára: 1 fő részére: 115€ / buggy 2 fő részére: 130€ / buggy Kényelmes, zárt cipő a sofőrnek kötelező, réteges öltözet javasolt! Kérjük, hogy "B" kategóriás vezetői engedélyét hozza magával! Indulási napok: hétfő-szombat Idegenvezetés nyelve: német, angol, spanyol Az ár tartalmazza a transzfer költségét is a déli zónákból! Fontos! A felszállás és a visszaút garantált Bahia Feliz, Maspalomas, Playa del Inglés, San Agustín, Sonnenland és Maloneras területén! Kizárólag felvétel: Salobre, Arguineguin, Patalavaca, Puerto Rico, Playa de los Amadores, Playa del Cura, Taurito, Playa de Mogán területén. A visszaút ezeken a területeken NEM tartalmazza az árat. Ügyfeleinket a legközelebbi és legmegfelelőbb busz- vagy taxiállomásig visszaviszik. Figyelem: A programon 7 év alatti gyermekek nem vehetnek részt! A gyermekek nem ülhetnek ölben. Hátproblémákkal, szívbetegségben szenvedőknek, gyermeket váróknak és kerekesszékkel nem foglalható! A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

  115€
  Loro Parque-Tenerife
  A Loro Parque (vagy Loro Park) Tenerife északi részén, a sziget északi gyöngyszemének is nevezett Puerto de la Cruzban található. Ha még nem járt a világ legjobb állat- és növénykertjében, ne hagyja ki! Nem csak gyermekkel ajánljuk a programot, felnőttként is hatalmas élmény.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A Loro Parque 1972-ben nyitotta meg kapuit. A hosszú évek alatt már több mint 28 millióan csodálták meg az összesen 135.000 m²-en elterülő létesítményt. Itt található a világ legnagyobb papagájgyűjteménye, mely több mint 3500 különböző fajból áll, közülük 300 már csak itt, a Loro Parkban található meg. A csodálatos, színesebbnél-színesebb madarak naponta többször szórakoztatják a látogatókat showműsorukkal. Ezen kívül fantasztikus delfin-show, lélegzetelállító gyilkos bálna show kínál felhőtlen szórakozást önnek, csakúgy, mint a barátságos fókák, akik profi idomárjaiknak köszönhetően készségesen szórakoztatnak gyermeket-felnőttet egész évben, a hét minden napján. A parkban található pingvináriumban több száz pingvin él. A mediterrán éghajlaton kialakított, számukra természetes környezetben, a sarkvidéki -2°C fokos hőmérsékletben élhetnek. A park egyik fénypontja a 18,5 méter hosszú cápaalagút, ahol a 7 különböző cápafaj mellett piranhákat, színes neon halakat láthatunk közvetlen a fejünk felett úszkálni. Az egész park területét lenyűgöző, gondozott, buja növényzet borítja, amely növényeket a világ számos tájáról hoztak. A program csütörtökönként érhető el! A parkban 3 étterem, 1 grill bár, 2 kávézó, szuvenírbolt található. Árak transzferrel Gran Canaria déli részéről: Felnőtt: 135€ Gyermek (4-12 éves): 110€ Gyermek (0-4 éves): 8.14€ - helyszínen fizetendő! A program ára tartalmazza a belépőt, az összes show műsor korlátlan megtekintését egy napon belül és a transzfert Gran Canaria-i hoteljétől a parkig és vissza. A kirándulás angol, német nyelven elérhető.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  135€
  Luxus katamarán túra
  Foglaljon helyet a Puerto Rico kikötőjéből induló katamaránon, gyönyörködjön az Atlanti-óceán élővilágában, Gran Canaria partjaiban! Élvezze a vízi sportokat, pihenjen a napsütésben! Az út során ebédet és italokat kínálnak önnek. A kirándulás Puerto Rico kikötőjéből indul, melynek során hajózhat Gran Canaria partjai mentjén, egészen az El Pechel nevű kis strandig, ahol a hajó kiköt, és lehetősége lesz kipróbálni több vízi sportot is, mint a SUP-ozást, kajakozást, búvárkodást, vagy esetleg megmártózhat az óceánban is. A pihenőt követően a sziget nyugati irányába haladnak tovább, útközben különböző barlangokat és szűz tengerpartokat láthat, míg meg nem érkeznek Tasarte-ba. Itt újabb pihenő következik, amely alatt felszolgálják Önnek az ebédet vagy a snackeket, valamint ismét megmártózhat a vízben vagy kipróbálhat egy jet-ski-t (30 euró 1 v 2 főre) vagy ejtőernyős vízisiklást (25 euró/fő) is.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A katamarán tágas napozóterasszal és luxus napágyakkal rendelkezik, a hajó mindössze 18 férőhelyes, így az igényes, exkluzív program garantált. A kirándulás alatt korlátlanul fogyaszthat pezsgőt, bort, sangríát, sört, ásványvizet és üdítőitalokat, valamint válogathat a gyümölcsök széles választékából is. A program ára tartalmazza az étkezést is, melyet egy kis parti vendéglőből hoznak Önnek a hajóra. A program minden nap délelőttönként 4 és fél órás időkeretben, ebéddel és italokkal, délutánonként 4 óra időtartamú, snackekkel és italokkal elérhető! A program időtartama:
 • délelőttönként: 4,5 óra,
 • délutánonként: 4 óra
 • A kirándulás angol, német, spanyol, olasz, francia, finn, holland nyelven elérhető. A program kényelmes lebonyolítása érdekében transzfert biztosítunk a szállodájától. Árak: Délelőtti, 4,5 órás kirándulás:
 • Felnőtt: 80€
 • Gyermek: 60€ (3 és 12 év között)
 • Bébi: ingyenes
 • Délutáni, 4 órás kirándulás:
 • Felnőtt: 80€
 • Gyermek: 60€ (3 és 12 év között)
 • Bébi: ingyenes
 • Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  80€