Ajánlatkérés

Gran Canaria szigettúra magyar idegenvezetéssel

kanári nyaralás, Gran Canaria, Programok magyarul, Exkluzív Magyar Nagy Szigettúra Gran Canarián, 0

Képek (8)

utazások, Gran Canaria, Programok magyarul, Exkluzív Magyar Nagy Szigettúra Gran Canarián, 1
nyaralás all inclusive, Gran Canaria, Programok magyarul, Exkluzív Magyar Nagy Szigettúra Gran Canarián, 2
utazások, Gran Canaria, Programok magyarul, Exkluzív Magyar Nagy Szigettúra Gran Canarián, 3
Kanári-szigetek utazás, Gran Canaria, Programok magyarul, Exkluzív Magyar Nagy Szigettúra Gran Canarián, 4
utazási ajánlatok, Gran Canaria, Programok magyarul, Gran Canaria Szigettúra Magyar Idegenvezetéssel, 5
utazás repülővel, Gran Canaria, Programok magyarul, Gran Canaria Szigettúra Magyar Idegenvezetéssel, 6
kanári nyaralás, Gran Canaria, Programok magyarul, Gran Canaria Szigettúra Magyar Idegenvezetéssel, 7
utazások, Gran Canaria, Programok magyarul, Gran Canaria Szigettúra Magyar Idegenvezetéssel, 8

Program ára: 93€*

* Az ár tájékoztató jellegű. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Gran Canaria szigettúra magyar idegenvezetéssel

Fedezze fel Gran Canaria legfontosabb látványosságait szakértő idegenvezetéssel!
A program során megtekintheti Gran Canaria legmagasabb pontját, a Pico de las Nievest, a Roque Nublot, valamint Tenerife hatalmas vulkánját, a Teidét is. Ugyancsak ellátogathat Teror és Firgas városokba, valamint Cruz de Tejedába, amely Gran Canaria második legkisebb települése. A kirándulás során kóstolót kap kaktuszfügéből, papaya levéből, és természetesen a helyi sajtokból és borokból is. A program fontos állomása egy autentikus aloe vera farm felfedezése, ahol nem csak a gyógynövény feldolgozásának módjába kap betekintést, a legjobb minőségű termékek közül is válogathat.


Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>Utazása reggel a hoteljétől vagy annak közvetlen közeléből indul. A sziget déli részét a „Gran Cañon” mentén hagyják el, hegyi utakon haladva a sziget földrajzi középpontja felé.

Az első megálló a Degollada de las Yeguas kilátó, ahol betekinthet a gyönyörű kanyonba, valamint visszanézhet Maspalomas homokdűnéire és gyönyörű fotókat készíthet a tájról. A fotószünet után egy pálmaoázis és egy tevefarm mellett halad el a busz, amíg el nem érik Fataga termékeny vidékét. A narancs-, mandarin- és citromültetvények, déligyümölcsfák között vezető út végén egy helyi étteremben megkóstolhatja a frissen facsart kaktuszfüge- és papaya levet. Ugyanitt lehetősége nyílik kipróbálni a 100% aloe verát és bemutatják Önnek a növény feldolgozásának menetét és legfontosabb tulajdonságait.

A pihenőt követően egy kilátóhoz mennek, ahonnan megcsodálhatja a Roque Nublo-t, a Roque Bentayga-t és a Roque El Fraile-t, valamint a szomszédos szigetet, Tenerifét és hatalmas vulkánját, a Teidét, amely Spanyolország legmagasabb csúcsa.

A következő megálló a sziget földrajzi központja, Cruz de Tejeda. Gran Canaria második legkisebb falvában kóstolót kap a helyi kecske- és birkasajtból, kaktuszlekvárból, kanári marcipánból, valamint különböző helyi italokból (7 éves mézesrum, banánlikőr).

A következő úticél Firgas, a vizek városa. Firgasban végigsétálnak a Gran Canaria sétányon, ahol a járások címerei és óriás makettjei mellett, a Kanári-szigetek legjellemzőbb tájegységei is megjelennek. Ezt követően fogyaszthatja el az ebédet, 3 fogásos tipikus kanári ebéd mellett választhat hagyományos ételekből is.

Az ebédet követően a busz Teror felé indul. Teror városában eljuthat a 150 éves arukária fenyőkhöz, Gran Canaria védőszentje, ”Fenyő Szűz Mária” templomához, ahova zarándokok tízezrei látogatnak el évente, valamint a híres Balkonok utcájába is. A városkában ellátogat majd a Parfümök Házába, ahol idegenvezetőnk segítségével - magyar nyelven - betekintést nyerhet a természetes kézműves parfüm készítésének rejtelmeibe és megismerkedhet a tulajdonos család történetével, akik 200 éve a parfümkészítéssel foglalkoznak.

Terorban még megkóstolhatja a híres banán- és kaktuszbort, a mandulakrémet és a kaktuszlekvárt is, a helyi kis kézműves boltban lehetőség lesz egy kis vásárlásra, és akár megkóstolhatja a kecsketejből készült kézműves fagylaltot is.

Teror városából visszaindulunk délre a szállodákhoz.

Miért érdemes részt vennie a Gran Canaria szigettúra magyar idegenvezetéssel programon?  • Gran Canaria számos kiemelkedő látnivalóját érinti a túra,

  • Szakértő, Gran Canarián élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,

  • Csodálatos élményeket szerezhet,

  • Kényelmes, légkondicionált busszal, autóbérlés nélkül, csodálhatja meg Gran Canaria legfontosabb látnivalóit,

  • Kipróbálhatja Gran Canaria gasztronómiáját is.


Ha érdeklik a sziget északi látnivalói, ha szeretné megismerni Las Palmast, akkor tekintse meg az Exkluzív Las Palmas, Gran Canaria északi kirándulásunkat! >>

 

A kirándulás ára:


Felnőtt: 93€ / fő
Gyermek (2-12 éves kor között): 73€ / fő
Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, a kóstolók és a belépők költségeit is!

Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet

Indulási napok: szerda

Idegenvezetés nyelve: magyar

Indulás: 08:00 – 09:00 között
Érkezés: 17:00 – 18:00 között

A programváltozás jogát fenntartjuk!


Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>
Covid-19 által okozott változásokat folyamatosan követve az ár-,és a programváltozás jogát fenntartjuk és emellett mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Utasainknak zavartalan és élményekkel teli nyaralást biztosítsunk.