Ajánlatkérés

Északi szigettúra Las Palmas városnézéssel, magyar idegenvezetéssel

nyaralás all inclusive, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 1

Képek (7)

üdülés Kanári-szigetek, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 2
Kanári-szigetek utazás, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 5
utak Kanári-szigetek, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 0
nyaralás, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 6
kanári nyaralás, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 4
utazási ajánlatok, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 3
nyaralás olcsón, Gran Canaria, Programok magyarul, Északi Szigettúra Las Palmas Városnézéssel, Magyar Idegenvezetéssel, 7

Program ára: 93€*

* Az ár tájékoztató jellegű. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Északi szigettúra, Las Palmas városnézéssel, magyar idegenvezetéssel

Fedezze fel Gran Canaria fővárosát, a csodálatos Las Palmast szakértő, magyar idegenvezetéssel!
A program során megismerkedhet a banántermesztéssel, megtekintheti Gran Canaria fővárosának történelmi negyedét, ahol Kolumbusz Kristóf nyomába szegődhet vagy vásárolhat Triana utcájában. Természetesen a kirándulásból Arucas sem maradhat ki, ahol Európa egyik legnagyobb és legrégebbi rumgyára található.


Ha érdeklik a sziget további látnivalói, ha szeretne többet látni a szigetből, akkor tekintse meg a Gran Canaria nagy szigettúra kirándulásunkat! >>

Utazása reggel a hoteljétől, vagy annak közvetlen közeléből indul. Első állomásunk Bandama, ami Gran Canaria utolsó működő vulkánja volt 5.000 évvel ezelőtt. A Pico de Bandama csúcsáról gyönyörködhet a kilátásban, megcsodálhatja a 200 méter mély krátert és Las Palmas panorámáját.

Utunk ezután Las Palmas két ősi, a 15. századból fennmaradt kerületébe, Veguetába és Trianába vezet. Elsőként a hal-, gyümölcs-, és zöldségpiacra látogatunk, ahol megkóstolhatja a helyi gyümölcsök ízét, majd a történelmi városrészbe sétálunk. A történelmi városrészben találja a Calle Trianát, azaz a bevásárló utcát is. A programot folytathatja a csoporttal, ha meg szeretné látogatni a Santa Ana katedrálist és a Kolumbusz-házat, vagy saját ízlése szerint válogathat a főváros látnivalóiból, bevásárlási lehetőségeiből.

Utunkat Arucas felé folytatjuk, mely településen működik Európa egyik legnagyobb és legrégebbi rumgyára, ahol részese lehet a rum előállítási folyamatának és megkóstolhatja a készülő italokat.

A rumgyár megtekintése után, egy banánültetvényre látogatunk. Ott megismerkedhetünk e varázslatos gyümölcs történetével, ami egészen a kezdeti pápua-új-guineai termesztésétől kezdődik és amely, a világ legtöbbet fogyasztott gyümölcsévé vált. A Kanári-szigeteken pedig fő mezőgazdasági exportcikk. A látogatás során különböző banánfajtákat ismerhet meg, sőt, helyi különlegességeket is kóstolhat velünk, mint például a banán lekvár vagy a banánbor.


Miért érdemes részt vennie a Las Palmas városnézés magyar idegenvezetéssel programon?  • Gran Canaria számos fontos látnivalóját érinti a túra, meglátogathatja Gran Canaria fővárosát, Arucast és egy banánültetvényt is

  • Gran Canarián élő, magyar idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,

  • csodálatos élményeket szerezhet,

  • kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot.Ha érdeklik a sziget további látnivalói, ha szeretne ellátogatni a Pico de las Nieves-re, akkor tekintse meg a Gran Canaria Exkluzív nagy szigettúra kirándulásunkat! >>

A kirándulás ára:

Felnőtt: 93€ / fő
Gyermek (2-12 éves kor között): 73€ / fő

Az ár tartalmazza a transzfert, a belépőket és kóstolást a rumgyárban és a banánültetvényen, azonban az ebéd árát és további belépőket nem foglal magában!

Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet,

Indulás napja: hétfő

Idegenvezetés nyelve: magyar

A szigettúra minimum 9 fő jelentkezése esetén indul!

Étkezés: a program nem tartalmaz étkezést, fakultatív étkezési lehetőségekről érdeklődjön képviselőnknél!

Indulás: 08:00 – 09:00 között
Érkezés: 16:00 – 17:00 között

A programváltozás jogát fenntartjuk!


Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>