Ajánlatkérés

Las Palmas városnézés magyar idegenvezetéssel

nyaralás all inclusive, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 1

Képek (6)

üdülés Kanári-szigetek, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 2
Kanári-szigetek utazás, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 5
utak Kanári-szigetek, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 0
nyaralás, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 6
kanári nyaralás, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 4
utazási ajánlatok, Gran Canaria, Programok magyarul, Las Palmas Városnézés Magyar Idegenvezetéssel, 3

Program ára: 77€*

* Az ár tájékoztató jellegű. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Las Palmas városnézés magyar idegenvezetéssel

Fedezze fel Gran Canaria fővárosát, a csodálatos las Palmast szakértő, magyar anyanyelvű idegenvezetővel!
A program során megtekintheti Gran Canaria fővárosának történelmi negyedét, ahol Kolombusz Kristóf nyomába szegődhet, strandolhat a világ második legnagyobb városi strandján, a Las Canterason, ellátogathat híres fekete székesegyházba és látogatást tehet az Arucas-i rumgyárban is! betekinthet a Gran Canaria-i őslakosok barlangjaiba, sőt egy ma is használatban lévő barlanglakást is megnézhet.

Ha érdeklik a sziget további látnivalói, ha szeretne ellátogatni a Pico de las Nieves-re, akkor tekintse meg a Gran Canaria Exkluzív nagy szigettúra kirándulásunkat! >>

Utazása reggel a hoteljétől, vagy annak közvetlen közeléből indul.
Az első megálló Barranco de Guayadeque, ahol az őslakosok barlang együttesét, valamint az abban kialakított barlangéttermet tekintheti meg. A barlang mellett található sziklakápolnába is érdemes benéznie, idegenvezetőnk sok érdekes információval szolgál majd. A program része egy barlanglakás felfedezése, és természetesen megkóstolhatja a híres Serrano sonkát is.
Utána Arucas felé folytatjuk az utunkat. A településen működik Spanyolország legrégebbi rumgyára, ahol részese lehet a gyártás folyamatának és megkóstolhatja az itt készülő italokat. A rummúzeumban betekintést nyer a rumkészítés történelmébe, majd a városban látogatást teszünk a San Juan templomban.
Utunk ezután Las Palmas két ősi, a 15. századból fennmaradt kerületébe, Veguetába és Trianába vezet. Elsőként a hal-, gyümölcs-, és zöldségpiacra látogatunk, ahol megkóstolhatja a helyi gyümölcsök ízét, majd a történelmi városrészbe sétálunk. A történelmi városrészben találja a Calle Trianát, azaz a bevásárlóutcát. A programot folytathatja a csoporttal, ha meg szeretné látogatni a Santa Ana katedrálist és a Kolumbusz-házat, vagy saját ízlése szerint válogat a főváros látnivalóiból, bevásárlási lehetőségeiből.
A találkozót követően meglátogatjuk a Playa Las Canterast, amely a világ második legnagyobb városi strandja. Itt is szabadprogramot ajánlunk utasainknak, így lehetősége adódik az Auditórium megtekintésére, vásárlásra Las Arenas Plázában, sétálni, kávézni Las Canterason sétányán, vagy strandolni.
Következő állomásunk Bandama, ami Gran Canaria utolsó működő vulkánja volt 5.000 évvel ezelőtt. A Pico de Bandama csúcsáról gyönyörködhet a kilátásban, bekukkanthat a 200 méter mély kráterbe és megcsodálhatja Las Palmas panorámáját.
A kirándulás során igényelhet ebédet, melyet kérjük, hogy a program megrendeléskor jelezzen helyi képviselőnknek!

Az ebéd fakultatív és min. 12 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani.

Miért érdemes részt vennie a Las Palmas városnézés magyar idegenvezetéssel programon?  • Gran Canaria számos fontos látnivalóját érinti a túra, meglátogathatja Gran Canaria fővárosát,

  • szakértő, Gran Canarián élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,

  • csodálatos élményeket szerezhet,

  • kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot.Ha érdeklik a sziget további látnivalói, ha szeretne ellátogatni a Pico de las Nieves-re, akkor tekintse meg a Gran Canaria Exkluzív nagy szigettúra kirándulásunkat! >>

A kirándulás ára:

Felnőtt: 77€ / fő
Gyermek (2-12 éves kor között): 57€ / fő

Az ár tartalmazza a transzferek, a kóstolók és a belépők költségeit is, azonban az ebéd árát nem!

Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet, strandoláshoz ruhaneműk, törölközők

Indulás napja: hétfő

Idegenvezetés nyelve: magyar

Étkezés: a program nem tartalmaz étkezést, fakultatív étkezési lehetőségekről érdeklődjön képviselőnknél!

Indulás: 08:00 – 09:00 között

Érkezés: 17:00 – 18:00 között

A programváltozás jogát fenntartjuk!


Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>
Covid-19 által okozott változásokat folyamatosan követve az ár-,és a programváltozás jogát fenntartjuk és emellett mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Utasainknak zavartalan és élményekkel teli nyaralást biztosítsunk.