Ajánlatkérés

Északi szigettúra Las Palmas városnézéssel, magyar idegenvezetéssel

Válassza ki jegytípusát!

Fedezze fel Gran Canaria fővárosát, a csodálatos las Palmast szakértő, magyar anyanyelvű idegenvezetővel!

A program során megtekintheti Gran Canaria fővárosának történelmi negyedét, ahol Kolumbusz Kristóf nyomába szegődhet, strandolhat a világ második legnagyobb városi strandján, a Las Canterason és látogatást tehet az arucasi rumgyárban is! Betekinthet egy banánültetvény életébe, ahol helyi finomságokat is kóstolhat.


Megrendeléshez kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy megrendelését legkésőbb a program időpontja előtt 2 munkanappal tudjuk fogadni!

    • 83 €
    • 67 €

Product Description

Utazása reggel a hoteljétől, vagy annak közvetlen közeléből indul. Első állomásunk Bandama, ami Gran Canaria utolsó működő vulkánja volt 5.000 évvel ezelőtt. A Pico de Bandama csúcsáról gyönyörködhet a kilátásban, bekukkanthat a 200 méter mély kráterbe és megcsodálhatja Las Palmas panorámáját.

Utunk ezután Las Palmas két ősi, a 15. századból fennmaradt kerületébe, Veguetába és Trianába vezet. Elsőként a hal-, gyümölcs-, és zöldségpiacra látogatunk, ahol megkóstolhatja a helyi gyümölcsök ízét, majd a történelmi városrészbe sétálunk. A történelmi városrészben találja a Calle Trianát, azaz a bevásárlóutcát is. A programot folytathatja a csoporttal, ha meg szeretné látogatni a Santa Ana katedrálist és a Kolumbusz-házat, vagy saját ízlése szerint válogat a főváros látnivalóiból, bevásárlási lehetőségeiből.

Ezután ellátogatunk egy banánültetvényre, ahol több mint 7.000 banánfa adja termését. A banánültetvényről érdemes a kilátást is megcsodálnia, hiszen az óceáni kilátás mellett a hagyományos kanári épületekben is gyönyörködhet. Természetesen a helyszínen számos banánból készült finomságból is kóstolhat.

Utunkat Arucas felé folytatjuk, mely településen működik Spanyolország legrégebbi rumgyára, ahol részese lehet a rum előállítási folyamatának és megkóstolhatja a készülő italokat.

A kirándulás utolsó megállója a Playa Las Canteras, amely a világ második legnagyobb városi strandja. Itt is szabadprogramot ajánlunk utasainknak, így lehetősége adódik az Auditórium megtekintésére, vásárlásra Las Arenas Plázában, sétálni, kávézni a strand sétányán, vagy akár strandolni is természetesen.

Miért érdemes részt vennie a Las Palmas városnézés magyar idegenvezetéssel programon?

  • Gran Canaria számos fontos látnivalóját érinti a túra, meglátogathatja Gran Canaria fővárosát,
  • szakértő, Gran Canarián élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
  • csodálatos élményeket szerezhet,
  • kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot.

Ha érdeklik a sziget további látnivalói, ha szeretne ellátogatni a Pico de las Nieves-re, akkor tekintse meg a Gran Canaria Exkluzív nagy szigettúra kirándulásunkat! >>

A kirándulás ára: 
Felnőtt: 83€ / fő
Gyermek (2-12  éves kor között): 67€ / fő
Az ár tartalmazza a transzferek, a kóstolók és a belépők költségeit is, azonban az ebéd árát nem!

Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet, strandoláshoz ruhaneműk, törölközők
Indulás napja: péntek
Idegenvezetés nyelve: magyar
Étkezés: a program nem tartalmaz étkezést, fakultatív étkezési lehetőségekről érdeklődjön képviselőnknél!
Indulás: 08:00 – 09:00 között
Érkezés: 17:00 – 18:00 között

A programváltozás jogát fenntartjuk!