Ajánlatkérés
 • MAGYAR-nyelvu-LAS-PALMAS-VÁROSNÉZÉS
 • MAGYAR-nyelvu-LAS-PALMAS-VÁROSNÉZÉS
 • MAGYAR-nyelvu-LAS-PALMAS-VÁROSNÉZÉS
 • MAGYAR-nyelvu-LAS-PALMAS-VÁROSNÉZÉS
 • MAGYAR-nyelvu-LAS-PALMAS-VÁROSNÉZÉS
 • MAGYAR-nyelvu-LAS-PALMAS-VÁROSNÉZÉS
 • MAGYAR-nyelvu-LAS-PALMAS-VÁROSNÉZÉS

Las Palmas városnézés magyar idegenvezetéssel

Válassza ki jegytípusát!

Fedezze fel Gran Canaria fővárosát, a csodálatos las Palmast szakértő, magyar anyanyelvű idegenvezetővel!
A program során megtekintheti Gran Canaria fővárosának történelmi negyedét, ahol Kolombusz Kristóf nyomába szegődhet, strandolhat a világ második legnagyobb városi strandján, a Las Canterason, ellátogathat híres fekete székesegyházba és látogatást tehet az Arucas-i rumgyárban is! betekinthet a Gran Canaria-i őslakosok barlangjaiba, sőt egy ma is használatban lévő barlanglakást is megnézhet.


Megrendeléshez kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy megrendelését legkésőbb a program időpontja előtt 2 munkanappal tudjuk fogadni!

 • Kérjük, hogy válassza ki szálláshelyének települését! Kirándulásunk felvételi pontjai csak Gran Canaria déli részén találhatóak, amennyiben az északi településekről szeretne jelentkezni, kérjük, hogy válasszon egy déli felvételi pontot, ahova legkönnyebben el tud jutni!

  • 67 €
  • 41 €

Product Description

Utazása reggel Playa del Inglésről indul, felvételi pont legtöbb esetben az ön szállodája. Az első megálló Barranco de Guayadeque, ahol az őslakosok barlang együttesét, valamint az abban kialakított barlangéttermet tekintheti meg. A barlang mellett található sziklakápolnába is érdemes benéznie, idegenvezetőnk sok érdekes információval szolgál majd. A program része egy barlanglakás felfedezése, és természetesen megkóstolhatja a híres Serrano sonkát is.

Utána Arucas felé folytatjuk az utunkat. A településen működik Spanyolország legrégebbi rumgyára, ahol részese lehet a gyártás folyamatának és megkóstolhatja az itt készülő italokat. A rummúzeumban betekintést nyer a rumkészítés történelmébe, majd a városban látogatást teszünk a San Juan templomban.

Utunk ezután Las Palmas két ősi, a 15. századból fennmaradt kerületébe, Veguetába és Trianába vezet. Elsőként a hal-, gyümölcs-, és zöldségpiacra látogatunk, ahol megkóstolhatja a helyi gyümölcsök ízét, majd a történelmi városrészbe sétálunk. A történelmi városrészben találja a Calle Trianát, azaz a bevásárlóutcát. A programot folytathatja a csoporttal, ha meg szeretné látogatni a Santa Ana katedrálist és a Kolumbusz-házat, vagy saját ízlése szerint válogat a főváros látnivalóiból, bevásárlási lehetőségeiből.

A találkozót követően meglátogatjuk a Playa Las Canterast, amely a világ második legnagyobb városi strandja. Itt is szabadprogramot ajánlunk utasainknak, így lehetősége adódik az Auditórium megtekintésére, vásárlásra Las Arenas Plázában, sétálni, kávézni Las Canterason sétányán, vagy strandolni.

Következő állomásunk Bandama, ami Gran Canaria utolsó működő vulkánja volt 5.000 évvel ezelőtt. A Pico de Bandama csúcsáról gyönyörködhet a kilátásban, bekukkanthat a 200 méter mély kráterbe és megcsodálhatja Las Palmas panorámáját.

A kirándulás során igényelhet ebédet, melyet kérjük, hogy a program megrendeléskor jelezzen helyi képviselőnknek! Az ebéd fakultatív és min. 12 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani.

Miért érdemes részt vennie a Las Palmas városnézés magyar idegenvezetéssel programon?

 • Gran Canaria számos fontos látnivalóját érinti a túra, meglátogathatja Gran Canaria fővárosát,
 • szakértő, Gran Canarián élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot.

Ha érdeklik a sziget további látnivalói, ha szeretne ellátogatni a Pico de las Nieves-re, akkor tekintse meg a Gran Canaria Exkluzív nagy szigettúra kirándulásunkat! >>

A kirándulás ára: 
Felnőtt: 67 € / fő
Gyermek (2-12  éves kor között): 41 € / fő
Az ár tartalmazza a transzferek, a kóstolók és a belépők költségeit is, azonban az ebéd árát nem!

Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet, strandoláshoz ruhaneműk, törölközők
Indulás napja: hétfő
Idegenvezetés nyelve: magyar
Étkezés: a program nem tartalmaz étkezést, fakultatív étkezési lehetőségekről érdeklődjön képviselőnknél!
Indulás: 08:00 – 09:00 között
Érkezés: 17:00 – 18:00 között

A programváltozás jogát fenntartjuk!