Ajánlatkérés
 • Barlanglakások-sólepárló-paradicsomültetvény-fél-napos-magyar-kirándulás-1
 • Gran-Canaria-látnivalók-Fél-napos-kirándulás-Telde-őslakosok-barlangépületei-olívafarm
 • Gran-Canaria-látnivalók-Fél-napos-kirándulás-Telde-őslakosok-barlangépületei-olívafarm

Északi szigettúra Las Palmas városnézéssel, magyar idegenvezetéssel

93,00

Fedezze fel Gran Canaria fővárosát, a csodálatos Las Palmast szakértő, magyar nyelvű idegenvezetővel!

A program során megtekintheti Gran Canaria fővárosának történelmi negyedét, ahol Kolumbusz Kristóf nyomába szegődhet, illetve ellátogathat Arucas rumgyárába és egy banánültetvényre is.


Megrendeléshez kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy megrendelését legkésőbb a program időpontja előtt 2 munkanappal tudjuk fogadni!

  • 93 €
  • 73 €

Product Description

Utazása reggel a hoteljétől, vagy annak közvetlen közeléből indul. Első állomásunk Guyadeque, ahol az őslakosok barlanglakásai találhatóak. Guayadeque a természet és a Gran Canaria folklórjának egyik rejtett gyöngyszeme. Ez a 15 kilométer hosszú, kiterjedt szurdok a sziget délkeleti részén zord tájával, kígyózó folyamú őshonos növényzettel borított meredek lejtőivel elkápráztatja a látogatókat. Az álombéli táj hangulatát felerősítik a szurdok híres barlangházai, melyek természetes barlangokban kialakított magánházak, vidéki turistaházak és éttermek.

Utunk ezután Las Palmas két ősi, a 15. századból fennmaradt kerületébe, Veguetába és Trianába vezet. Elsőként a hal-, gyümölcs-, és zöldségpiacra látogatunk, ahol megkóstolhatja a helyi gyümölcsök ízét, majd a történelmi városrészbe sétálunk. A történelmi városrészben találja a Calle Trianát, azaz a bevásárlóutcát is. A programot folytathatja a csoporttal, ha meg szeretné látogatni a Santa Ana katedrálist és a Kolumbusz-házat, vagy saját ízlése szerint válogat a főváros látnivalóiból, bevásárlási lehetőségeiből.

Utunkat Arucas felé folytatjuk, mely településen működik Spanyolország legrégebbi rumgyára, ahol részese lehet a rum előállítási folyamatának és megkóstolhatja a készülő italokat.

A rumgyár megtekintése után, egy banánültetvényre látogatunk. Ott megismerkedhetünk e varázslatos gyümölcs történetével, ami egészen a kezdeti pápua-új-guineai termesztésétől kezdődik és amely, a világ legtöbbet fogyasztott gyümölcsévé vált. A Kanári-szigeteken pedig fő mezőgazdasági exportcikk. A látogatás során különböző banánfajtákat ismerhet meg, sőt, helyi különlegességeket is kóstolhat velünk, mint például a banán lekvár vagy a banánbor.

Miért érdemes részt vennie a Las Palmas városnézés magyar idegenvezetéssel programon?

 • Gran Canaria számos fontos látnivalóját érinti a túra, meglátogathatja Gran Canaria fővárosát,
 • szakértő, Gran Canarián élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot.

Ha érdeklik a sziget további látnivalói, ha szeretne ellátogatni a Pico de las Nieves-re, akkor tekintse meg a Gran Canaria Exkluzív nagy szigettúra kirándulásunkat! >>

A kirándulás ára: 
Felnőtt: 93€ / fő
Gyermek (2-12  éves kor között): 73€ / fő

Az ár tartalmazza a transzfert, a belépőket és kóstolást a rumgyárban és a banánültetvényen, azonban az ebéd árát és további belépőket nem foglal magában!

Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet
Indulás napja: hétfő
Idegenvezetés nyelve: magyar

A szigettúra minimum 9 fő jelentkezése esetén indul!

Étkezés: a program nem tartalmaz étkezést, fakultatív étkezési lehetőségekről érdeklődjön képviselőnknél!
Indulás: 08:00 – 09:00 között
Érkezés: 16:00 – 17:00 között

A programváltozás jogát fenntartjuk!