REPTÉRI TRANSZFER

Repülőtér – szálláshely – repülőtér útvonalon

kanári-szigetek-transzfer-olcsó-tenerife
Transzfer kereső
kanári-szigetek-transzfer-olcsó-gran-canaria
Transzfer kereső
Transzfer kereső
Kanari-szigetek-Lanzarote-repuloteri-transzfer
Transzfer kereső

A ViaSale Travel kényelmes és olcsó transzfert kínál magyar nyelvű reptéri asszisztenciával a Tenerife déli, Gran Canaria, Fuerteventura és Lanzarote repülőterek és az ön szálláshelye között.

A Budapestről érkező közvetlen járatok esetén magyar anyanyelvű képviselőnk már a repülőtéren várja és irányítja önt a buszokhoz, míg a nem közvetlen járatokkal érkezőket angol és spanyol nyelven beszélő kollégák segítik. Képviselőink természetesen hazautazásakor is készséggel állnak rendelkezésére.

Mindhárom szigeten a transzfert európai színvonalú, kényelmes, tiszta, légkondicionált buszokkal bonyolítjuk, melyek mindenben megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak, ideértve a sofőrökre vonatkozó rendelkezéseket is.

Járattól függetlenül minden kedves utasunk automatikusan élvezi a helyi, magyar nyelvű asszisztenciánk és 24 órás HotLine vonalunk szolgáltatásait, mely garancia a felhőtlen és tartalmas pihenésre.

Transzferrendeléshez, kérjük válassza ki, mely szigetre érkezik, és ott keresse meg szálláshelyét. Webshopunk segítségével azonnal biztosíthatja kényelmes transzferét nyaralása idejére.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az adatok elküldésével MEGRENDELI a transzferszolgáltatást, melyről természetesen vouchert kap majd. KÉRJÜK, HOGY A VOUCHERT HOZZA MAGÁVAL AZ UTAZÁSRA!