Részletesebb keresés
 

Lanzarote

Röviden Lanzaroteról

Lanzarote a kontrasztok szigete, ahol nem csak hosszú homokos strandok vagy eldugott kis öblök, elbűvölő zugok találhatóak, hanem a természet felszínalakító erejének ezernyi csodája várja felfedezőit vulkánokkal, lávamezőkkel, részben víz alatti barlangrendszerekkel, valóságos földönkívüli tájakkal.

Lanzarote a legészakabbra és legkeletebbre található szigete a szigetcsoportnak, területe mintegy 845 km2.

Olvass tovább

Utazási ajánlatok

Nem találtunk elérhető ajánlatokat.

A keresési feltételek alapján nem találtunk ajánlatokat az Ön részére.
Próbáljon más szűrőfeltételek alapján is keresni.

Programok

Lanzarote szigettúra
Fedezze fel Lanzarote szigetének lenyűgöző természeti jelenségeit és leghíresebb látványosságait exkluzív, magyar nyelvű szigettúránk keretein belül. Az egésznapos program során ellátogathat többek között a Salinas de Janubio sólepárló telepre, El Golfoba, a Timanfaya Nemzeti Parkba, La Geria borvidékére és a sokak által legkülönlegesebb látványosságnak tartott Jameos del Agua vulkanikus barlangba, melyben egy koncertterem található. Utazásunk első állomásához vezető úton elhaladunk Salinas de Janubio sólepárló telepe mellett, majd megállunk Los Herviderosban, hogy élvezhesse a vad, hatalmas hullámokkal ostromlott sziklapartok látványát. Rövid út után elérjük El Golfot, ahol megtekintheti Lanzarote szimbólumává vált zöld tavat, amely a széles, fekete homokkal borított öbölben fekszik. Ezt követően a Timanfaya Nemzeti Park felé vesszük az irányt, ahol képet kaphat arról, miért is nevezik Lanzarotét a tűz szigetének. Több mint 100, kisebb-nagyobb vulkanikus kráter mellett haladunk el, a földöntúli táj a vulkanikus kőzetek teljes színskáláját megmutatja önnek. A nemzeti parkban teszünk egy buszos túrát, ahol a létező legközelebbről szemlélhet meg egy élő vulkánt. (A területre gyalogosan, egyénileg nem lehet belépni.) A vulkáni csúcsról lefelé haladva, La Geria vidékén megmutatjuk önnek a látványos, koromfekete, élettelennek tűnő földben termesztett szőlők vidékét. Lanzarotén a szél miatt kövekkel keretezett, védett mélyedésekben tövenként ültetik el a szőlőt. A közeli Mancha Blanca faluban költheti el ebédjét. Ebéd után irány a Mirador del Rio kilátó, ahonnan gyönyörű kilátásban lesz része a Lanzarotéhoz tartozó Chinijo szigetvilágra. Majd meggyőződhet a lanzarotei szőlő minőségéről is egy borkóstoló keretében. Természetesen a lanzarotei vendégszeretet nem csak ennyiből áll, likőröket és még sok más lanzarotei finomságot is kínálnak önnek. A kirándulás utolsó megállója Jameos del Agua, egy félig nyitott vulkanikus barlangrendszer, amelyben alagutak és termek váltják egymást. A barlangban kialakított koncerttermet ön is meglátogathatja. A barlangi tóban különleges albínó rákocskák és számos növényfaj él. A kirándulás körülbelül 18 órakor végződik.

Miért érdemes részt vennie az exkluzív Lanzarote szigettúrán?

  • Lanzarote számos fontos látnivalóját érinti a túra,
  • szakértő, Lanzarotén élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
  • csodálatos élményeket szerezhet,
  • kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot,
  • kipróbálhatja Lanzarote gasztronómiáját is.
A kirándulás ára: Felnőtt: 89 € / fő Gyermek (2-12 éves kor között): 52 € / fő Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, a borkóstoló és a belépők költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet Indulási napok: szombat Idegenvezetés nyelve: magyar Indulás: 08:30 – 09:30 között Érkezés: 18:00 – 19:00 között

A programról érdeklődjön helyi képviselőnknél!

89€
Jeep Túra északon
Lanzarote felfedezésének egyik legkalandosabb módja kétségtelenül a terepjáróval való barangolás. A túra egésznapos és a sziget északi részének legszebb látványosságait foglalja magában. Kihagyhatatlan és garantáltan maradandó élmény! A program egy kaktuszültetvényen kezdődik, ahol megismerkedhet a bíbortetű felhasználásának formáival. Észak felé haladva a karaván eljut a Jameos del Agua és a Los Verdes barlangokhoz, ahol választhat, hogy melyik barlangot látogatja meg (az ár magában foglalja a barlanglátogatást). A túra egészen Orzola halászfaluig folytatódik, majd egy csodálatos kilátóból megfigyelheti az öt apró szigetből álló Chinijo szigetcsoportot. Az építészeti örökségeiről híres Haria érintésével vezet az út az ezer pálma völgyébe, ahol a sziget egy addig ismeretlen arcát mutatja meg. A program a néhai festő, szobrász és építész, César Manrique házánál ér véget. A kirándulás ára: Északról: felnőtteknek 59 € / fő, gyerekeknek (2-12 éves kor között) : 40 € / fő Délről (Playa Blanca): felnőtteknek 65€, gyerekeknek (2-12 éves kor között) : 46 € / fő Indulási napok: hétfő, kedd, szombat, vasárnap Öltözködés: kényelmes öltözet, télen meleg ruha Transzfer: ingyenes busz Az ár tartalmazza a tarnszfer és belépők költségeit! A programváltozás jogát fenntartjuk!
59€
Rancho Texas Lanzarote Park
Texasi hangulat a Kanári-szigeteken? A Rancho Texas Lanzarote Park megálmodói nem aprózták el. Egy hatalmas élménypark várja önt és családját vízi csúszdákkal, különböző műsorokkal, történelmi tárlatokkal és bemutatókkal. Egy darabka Texas a Kanári-szigeteken, melynek témáját azoknak a kanári családoknak a története adja, akik 1730-ban az Újvilágba vándoroltak és megalapították a texasi San Antonio várost, melynek vezetőtestülete csak kanári emberekből állt. Az ő irányításukkal épültek fel az első lakóházak, a templom, a város utcái és főtere. A park programjai különböző bemutatókkal és egyéb szórakozási lehetőségekkel színesítve járják körül ezt a témát. Látogatása során kipróbálhatja a csúszdázást a vízeséseken, megismerkedhet az aranyásás, a lasszóvetés és a cowboyok fortélyaival, kenuzhat vagy lovagolhat. Kihagyhatatlan program a delfinek, az oroszlánfókák és a ragadozómadarak bemutatója. Amennyiben még különlegesebb élményt keres, felárért együtt úszhat a delfinekkel és az oroszlánfókákkal is, és ezt a kalandot fotón megörökítve magával is viheti. A kirándulás ára: Felnőtt: 30 € / fő Gyermek (3-12 éves kor között) : 22 € / fő Belépő + fókával úszás: felnőtteknek 80€, gyerekeknek 7-12 éves korig 72€ Belépő + delfinnel úszás: felnőtteknek 130€, gyerekeknek 8-12 éves korig 122€ Transzfer: ingyenes busz Costa Teguise, Playa Blanca és Puerto del Carmen Az ár tartalmazza a transzferek költségeit! A programváltozás jogát fenntartjuk!
30€
Rancho Texas vadnyugati est
A texasi tematikájú élménypark után belekóstolhat abba is, hogyan mulatnak esténként a Vadnyugaton. A park másik különleges ajánlata a csaknem négy órán át tartó tematikus esti program, a vadnyugati éjszaka. Vacsorával, tánccal, show műsorokkal és meglepetés fináléval várják önt. A cowboyok felvonulását, melyet lasszóvetés és cowboy-ostor bemutató követ, cowboy kalappal a fejükön nézhetik meg. A hangulatos cabaret előadást vacsora követi, majd egészen 23 óráig a Los Texas Bandits zenekar biztosítja a vidám tánczenét, miközben a legkisebbek kipróbálhatják a pónilovaglást. A kirándulás ára: Felnőtt: 40 € / fő Gyermek (3-12 éves kor között) : 22 € / fő Indulási napok: kedd és csütörtök 19:30-23:00 óráig Transzfer: 7€ felár ellenében busz Costa Teguise és Playa Blanca zónákból Az ár tartalmazza a barbecue ebéd és az italok költségeit! A programváltozás jogát fenntartjuk!
40€
Papagayo-öböl Catlanza katamaránnal
Vegyen részt egy katamarán-kiránduláson a Catlanza fergetegesen vidám csapatával a Papagayo-öbölhöz, ahonnan csodás látvány nyílik a homokos strandokra. A vitorlás katamarán legénységével együtt elhajóznak a hófehér homokkal borított, szépségéről híres Papagayo-öbölhöz. Partközelben horgonyt vetnek, majd várnak önre a különböző vízi sportok: fürdés és sznorkelezés a kristálytiszta vízben (a felszerelés biztosított), illetve felpattanhat egy profi mögé egy jet-skire is. A fedélzeten kényelmesen napozhat frissítőket kortyolgatva, sőt még egy finom ebédet is elfogyaszthat. GOLD családi program: Szórakoztató kalózprogramot kínál az egész családnak, melynek során a résztvevők is aktív tagjaivá válnak a kalózok csapatának. Felnőttjegy: 59€ Gyermekjegy (2-12 éves kor között): 39€ PLATINUM felnőtt program: Igazi koktélozós, napfürdőzős pihenés csak felnőtteknek, gyermekek nélkül. Ára: 64€ Öltözet: Kényelmes öltözet, fürdőruha, sapka vagy kalap, napszemüveg, gumitalpú cipő javasolt. Magas faktorú fényvédő krém és törölköző szükséges. Indulási napok: hétfő, szerda, csütörtök, szombat, vasárnap Az ár tartalmazza az ebéd, italok, koktélok és a transzfer költségeit is! A programváltozás jogát fenntartjuk!
59€
Lobos sziget felfedezése
Tűnődött már azon, hogy milyen lehet egy lakatlan szigeten élni? Amennyiben igen, most pár órára akár ki is próbálhatja. Lobos szigete Fuerteventura és Lanzarote között fekszik és egyike a szigetcsoport hivatalosan is lakatlan szigeteinek. Merüljön el a kristálytiszta, ezerféle kékben pompázó óceánban, majd töltődjön fel a gyönyörű, érintetlen partszakaszokon. 5 órás program, mely során megismerheti ezt a Fuerteventura és Lanzarote között emelkedő szigetet. Puerto del Carmenből indulva egy modern, kényelmes, 48 személyes "Biosfera Jet" környezetkímélő hajó fedélzetén érkezik meg Lobos szigetére, ahol két és fél órán át szabadon ismerkedhet a tájjal vagy strandolhat a kristálytiszta vizű óceánban. A hajó a délutáni órákban érkezik Playa Blancara, ahonnan transzferbusz viszi a vendégeket a hotelekhez. Program: 08:30-10:00 Ingyenes transzfer a hotelektől a kikötőig 10:00 Indulás Puerto del Carmen kikötőjéből 11:30-14:00 Szabadprogram a szigeten 14:00 Indulás a kikötőből 14:40 Érkezés Playa Blancara 15:30 (kb.) Érkezés a hotelekhez A kirándulás ára: Felnőtt: 55 € / fő Gyermek (2-12 éves kor között) : 38 € / fő Kényelmes öltözet, fürdőruha, sapka vagy kalap, napszemüveg, gumitalpú cipő javasolt. Magas faktorú fényvédő krém és törölköző szükséges. Indulási napok: kedd, csütörtök Az ár tartalmazza a piknik ebéd, italok, hajó és a transzferek költségeit is! Indulás: 08:30 – 10:00 között Érkezés: kb. 15:30 A programváltozás jogát fenntartjuk!
55€
Tengeralattjáró-Puerto Calero
A légkondicionált, tágas és kényelmes, 30 méter mélyre lemerülő tengeralattjáróval könnyen és kényelmesen ismerheti meg az Atlanti-óceán élővilágát. A program felejthetetlen élményt nyújt családjának, merülés közben egy idegenvezető segíti önöket a tájékozódásban. A tengeralattjáró fedélzetén nagyméretű megtekintési portjaink (80cm / 32 ") előtt biztosítjuk a teljes vizuális élményt a külső víz alatti világ számára. Mindegyik nézetport rendelkezik saját TV-monitorral, amely alternatív látószöget biztosít, valamint egy digitális kijelzőt, amely folyamatos információkat szolgáltat a tengeralattjáróról. Élvezze a merülést egy valódi tengeralattjáró fedélzetén, fedezze fel az Atlanti-óceán élővilágát 30 méter mélyen! Árak: Tengeralattjáró (1 óra): 53 €/felnőtt, 32 €/gyermek, 2 év közötti gyermekek a tengeralattjárón nem utazhatnak.

Melyik szigetet szeretné még megtekinteni?

Tenerife
Tenerife
Gran Canaria
Gran Canaria
Fuerteventura
Fuerteventura