PROGRAMKERESŐ

Tenerife
Tenerife
Gran Canaria
Gran Canaria
Lanzarote
Lanzarote
Fuerteventura
Fuerteventura

26 db programot találtunk

3 oldal / 1. oldal
Fuerteventura szigettúra magyar nyelven
A kirándulás első megállója egy bio aloe vera farm, ahol betekintést nyer a gazdálkodás folyamatába, megismerheti az aloe vera és az oliva feldolgozásának menetét.

Fuerteventura szigettúra megrendeléséhez kattintson ide >>

Ezt követően folytatjuk utunkat Pájara városáig, ahol egy múltidéző sétát teszünk a belvárosban, valamint meglátogatjuk Nuestra Señora de Regla templomát, melynek homlokzatának díszei – egyes szakértők szerint – azték befolyásra készültek. Kissé kanyargós hegyi utakon haladunk tovább Vega de Rio Palmas felé, a következő megálló Betancuria, Fuerteventura első fővárosa, ahol szabad program keretében tehet egy sétát. Egy rövid utat követően, Pepe bácsi kecskefarmját látogatjuk meg. Itt a helyi kecskefajták megismerése mellett betekintést nyer a sajtkészítés rejtelmeibe, és megkóstolhatja a helyben készített sajtokat is. A csodás panorámát nyújtó Mirador de Guise y Ayosában egy rövid fotószünetet követően, fogyaszthatja el tipikus kanári ebédét. Ebéd után észak felé haladunk tovább. Röviden megismerkedhet a Montana Quemada és a Tindaya magányosan emelkedő vulkánikus hegyeinek történetével. A kirándulás utolsó megállója a Corralejo Nemzeti Park, ahol Fuerteventura „védjegye”, az érintetlen, csodás fehér homokdűnék találhatóak.

Miért érdemes részt vennie az Exkluzív Fuerteventura nagy szigetkörúton?

 • Fuerteventura számos fontos látnivalóját érinti a túra,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • tapasztalt, helyi utakat jól ismerő sofőrrel, kényelmesen, autóbérlés nélkül csodálhatja meg Fuerteventura látnivalóit,
 • kipróbálhatja Fuerteventura gasztronómiáját is.
 • A kirándulás ára: Felnőtt: 97€ / fő Gyermek (2-12 éves kor között): 73 € / fő Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, a kóstolók és a belépők költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet Indulási napok: szerda Idegenvezetés nyelve: magyar Indulás: 08:00–09:00 között Érkezés: 18:00–19:00 között A programváltozás jogát fenntartjuk!

  A program min 10 fő részvétele esetén indul!

  Fuerteventura szigettúra megrendeléséhez kattintson ide >>

  97€
  Lanzarote szigettúra magyar nyelven Fuerteventuráról
  Utazásunk a fuerteventurai Corralejoból indul, ahonnan hajóval érkezünk meg Playa Blancára, Lanzarote egyik legszebb kikötőjébe.

  Lanzarote túra megrendeléséhez kattintson ide >>

  Ezt követően ellátogatunk a Tűzhegyekhez. A Timanfaya Nemzeti Parkban képet kaphat arról, miért is nevezik Lanzarotét a tűz szigetének. A földöntúli táj a vulkanikus kőzetek teljes színskáláját megmutatja önnek, ahol teszünk egy buszos túrát, ahol a létező legközelebbről szemlélhet meg egy élő vulkánt. A vulkáni csúcsról lefelé haladva, La Geria vidékén megmutatjuk önnek a látványos, koromfekete, élettelennek tűnő földben termesztett szőlők vidékét, sőt egy borkóstoló keretében ön is megízlelheti a világhírű borokat. A tipikus kanári ebédet követően folytatjuk utunkat a Jameos del Aguahoz, amely egy félig nyitott vulkanikus barlangrendszer. A barlangi tóban különleges albínó rákocskák és számos növényfaj él. A kirándulás utolsó megállója El Golfo, azaz a Zöld tó. Csodálatos természeti képződményt tekinthet meg az óceán partja mellett, mely egy kráter üregében alakult ki. Ezek után visszatérünk Fuerteventurára.

  Miért érdemes részt vennie a Lanzarote szigettúrán?

 • Lanzarote számos fontos látnivalóját érinti a túra,
 • szakértő idegenvezetővel utazhat,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • tapasztalt, helyi utakat jól ismerő sofőrrel, kényelmesen, autóbérlés nélkül csodálhatja meg Lanzarote látnivalóit,
 • kipróbálhatja Lanzarote gasztronómiáját is.
 • A kirándulás ára: Felnőtt: 169€ / fő Gyermek (2-11 éves kor között): 117€ / fő Az ár tartalmazza az ebéd, a transzfer árát a szállása közeléből és vissza, a borkóstoló és a belépők költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet Szükséges dokumentumok: útlevél vagy személyazonosító igazolvány Indulási napok: péntek Idegenvezetés nyelve: magyar A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Ha további információkra van szüksége, kérjük írjon a kanariszigetek@viasaletravel.hu emailcímre!

  Lanzarote túra megrendeléséhez kattintson ide >>

  169€
  Kalózhajó kirándulás
  Izgalmas kalózkaland az Atlanti-óceánon! Kirándulásunk során Önből is igazi kalóz válik majd, a hajónk egy eredeti, fából készült vitorlás, mely egészen az 1970-es évekig kereskedelmi hajóként szolgálta a spanyol királyságot.

  Program megrendeléséhez kattintson ide >>

  Élvezze a hajó nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket: csúszdázás, pecázás, delfin- és bálnales, zip line, napozás a fedélzeten. Természetesen a legkisebbekre is gondoltak, hiszen nekik külön gyermekmedencével készülnek. A fedélzeten finom ebédet és helyi gyümölcsöket fogyaszthatnak és akinek kedve tartja, vehet egy frissítő fürdőt a kristálytiszta óceánban.

  Program megrendeléséhez kattintson ide >>

  Ára: Felnőtteknek 65 euró, gyerekeknek 3-12 éves korig: 32,50 euró Foglalható: a sziget bármely pontjáról, transzfert az ár tartalmazza Öltözködés: kényelmes öltözet, fürdőruha, gumitalpú cipő ajánlott A program időtartama: 4 óra Indulási napok: kedd, csütörtök, szombat Étkezés: finom, kiadós ebéd, korlátlan italfogyasztás

  Program megrendeléséhez kattintson ide >>

  65€
  Jeep Safari Cotillo délről
  Olyan gyönyörű és látványos helyekre jutunk el, mint a vulkán La Caldera, La Oliva tipikus városa, Tindaya szent hegye, Majanicho fehér homokos strandjai és mindenekelőtt El Cotillo természetes tavai, ahol bőven lesz időnk Európa egyik legszebb strandján.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A kirándulás ára: Felnőtt: 75€ / fő Gyermek (2-12  éves kor között) : 55€ / fő Bébi (0-2 éves kor között) : 10 € / fő Kényelmes cipő, réteges öltözet és fürdőruha is javasolt. Indulási napok: hétfő, szerda, szombat Az ár tartalmazza a transzfert délről! A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  75€
  Buggy túra a középső régióból
  Fedezze fel a lenyűgöző vidéki területet rejtett völgyeivel, amelyek áthaladnak a régi Majorero falvakon, természetes sólepárlókon és helyi farmokon.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A kirándulás ára: Sofőr: 95€ / fő Sofőr + utas : 125€ / fő Extra utas: 50€ / fő Indulási napok: hétfőtől szombatig (indulás 09:30-kor), kedd, csütörtök, péntek (indulás 14:30) Az ár tartalmazza a transzfer árát a pick up pontokról! A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  95€
  Corralejo Buggy túra
  Corralejo Nemzeti Park, homokdűnék, Villa Verde, panoramatikus kilátás Lobos szigetre és Lanzarotera egyaránt. Csak 4 éves kor felett foglalható!

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A kirándulás ára: Sofőr: 95€ / fő Utas : 30€ / fő Indulási napok: hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, Az ár tartalmazza a transzfer árát Corralejóból és egy tapast. A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  95€
  Jeep Safari Cotillo (Észak-Fuerteventura)
  Járja be Corralejo fehérhomokos dűnéit, a Bayuyo vulkánt, majd látogasson el Lajares városába, ahol szétnézhet a helyi piacon. Következő állomás Cotillo gyönyörű lagúnái, ahol meg is mártózhat a vízben. A pihenőt követően folytatjuk utunkat Toston erődje felé, ezt követően pedig a Tindaya-hegység szépségeit fedezheti fel. Utunk utolsó állomása a kormányzók háza La Olivában. Transzfer a középső régióból (kb. 60 perc). Ár: 60€/fő

  Program megrendeléséhez kattintson ide >>

  60€
  Hajókirándulás üvegfenekű hajóval délen
  A program az egész család számára kiváló szórakozást nyújt. A 4 órás hajós program során láthatunk útközben delfineket, teknősöket és ha szerencsénk van akár bálnákat is. A delfinek és a bálnák egész évben jelen vannak a kanári-szigeteki vizeken, így a velük való találkozás esélye majdnem 100%. Lehorgonyzás után fürdőzési snorkelezési, kajakozási lehetőség is rendelkezésünkre áll. Az út során a hajó gyomrában lévő ablakokból tanulmányozhatjuk az élővilágot.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A kirándulás ára: Felnőtt: 65€ / fő Gyermek (3-12  éves kor között) : 32.50€ / fő Indulási napok: hétfő, szerda, péntek, szombat Az ár tartalmazza az ebédet a hajón és a transzferek költségeit is! Transzfer: Costa Calma-tól délre Indulás: 10:00 vagy 15:00 A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  65€
  Jeep Safari Cofete (Dél-Fuerteventura)
  A túra a Cofete Nemzeti Parkban kezdődik, ahol megismerheti Fuerteventura különleges növényvilágát, és megtekintheti a különös tájat a park kilátójából is. Ezt követően továbbautózunk a Winter villa felé, amelyről számtalan legenda kering.

  Jeep Safari Cofete megrendeléséhez kattintson ide >>

  Cofete strandjához indulunk, amelyet az utazók évek óta Spanyolország egyik legjobb strandjának választanak, ahol egy kb. 1 órás fürdőzés vár Önre. Punta Jandia világítótornyának felfedezése után visszatérünk telephelyünkre, ahonnan transzferbuszok viszik vissza szálláshelyére.

  Árak: Costa Calmából, Morro Jabléból (transzfer kb. 15 perc/irány): Felnőtt: 65€, ill. Gyermek: 65€ La Paredből, Bahia Playáról, Tarajalejoból (transzfer kb. 30 perc/irány): Felnőtt: 70€, ill. Gyermek: 70€

  Jeep Safari Cofete megrendeléséhez kattintson ide >>

  65€
  Exkluzív katamarán kirándulás (Dél-Fuerteventura)
  Fedezze fel Fuerteventura partvidékét egy exkluzív, 12 fős katamarán fedélzetéről! A parttól mindössze néhány méterre vitorlázva élvezheti Fuerteventura lélegzetelállító strandjait és vulkáni képződményeit, utunk során delfinekkel vagy akár bálnákkal is találkozhatunk!

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A Jandía strand közelében hajókázunk majd a türkizkék vizeken, ahol a kék számtalan árnyalata veszi körül, és nem fog tudni ellenállni annak, hogy megmártózzon az Atlanti-óceánban! Az kikapcsolódás után a legénység felszolgálja az ebédjét, melyet a térség egyik legjobb szakácsa készíti Önnek. Az ebéd kuszkusz sült zöldségekkel és tzatzikivel, majd marhasült aromás fűszernövényekkel, gombamártással és konfitált burgonyával. A kirándulás ideje alatt pezsgőt, fehér- és rozébort, sört, üdítőitalokat és vizet kínál Önnek a személyzet. A kirándulás ára: Felnőtt: 95€ / fő Gyermek (2-12  éves kor között) : 60€ / fő Indulási napok: hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, vasárnap Az ár tartalmazza az ebéd és a transzferek költségeit is! Indulás: 10:00 Érkezés: 14:30 A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  95€