PROGRAMKERESŐ

Tenerife
Tenerife
Gran Canaria
Gran Canaria
Lanzarote
Lanzarote
Fuerteventura
Fuerteventura

8 db programot találtunk

1 oldal / 1. oldal
Lanzarote szigettúra angol, német, cseh nyelven
A Lanzarote szigettúra a legjobb módja annak, hogy megismerje Lanzarote világhírű látnivalóit. Kirándulásunk során megismeri majd Lanzarote vulkanikus tájait, César Manrique művészetét, és a sziget leismertebb borait. A napot Lanzarote déli részén kezdjük, ahol megtekintjük a vulkáni lávából kialakult partokat: Las Salinas de Janubio és Los Hervideros, majd megállunk egy igazán különleges helyen, El Golfóban. Itt található Lanzarote híres tava, a zöld tó, azaz a Lago Verde. A parkolótól csupán pár perc sétányira található természeti csodaát akár Laguna de los Clicos néven is ismerheti. A kis öböl az óceán felé nyitott, az 1730-as kitörések eredményeként jött létre, zöld színe a felszínén élő algáknak köszönhető. A tó természetvédelmi terület, így a tó megközelítése és a fürdés egyaránt tilos.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Utazásunkat Uga városa felé folytatjuk, hogy a Montañas del Fuego, azaz a Timanfaya Nemzeti Parkot meglátogassuk. Út közben is számos vulkán mellett haladunk majd el, a Timanfaya Nemzeti Parkban tevegelni is lesz lehetősége (a kirándulás ára nem tartalmazza, külön díj ellenében). A nemzeti parkban egy geothermikus bemutatón veszünk részt, majd felszállunk a park egyik buszára, hogy végigjárjuk az 1000 vulkánt. Ezt követően elfogyasztjuk ebédünket a bájos Yaiza városában, majd a La Geria borvidéken utazunk tovább, amely tökéletes példája annak, hogy kis találékonysággal hogyan lehet ezen a szivatagos szigeten bort termeszteni. Az egyik borpincénél meg is állunk egy borkóstolóra, ahol közelről is szemügyre veheti a speciális szölőtermésztési technikát, és persze megkóstolhatja a sziget világhíres borait. Innen észak felé haladunk a sziget régi fővárosán, Teguise-n keresztül, hogy eljussunk Haríába, melyet az ezer pálma völgyének is neveznek. A rövid megállót követően a Jameos del Aguához tartunk, ahol kiválaszthatjuk, hogy a Cueva de los Verdes-t vagy a Jameos del Agua-t látogatjuk meg. A Cueva de los Verdes, magyarul Zöldék barlangja egyike a César Manrique által tervezett látnivalóknak. Amikor bemegyünk a vulkáni barlangba magunk mögött hagyjuk a napsütést és egy titkos föld alatti világba csöppenünk. A La Cueva de los Verdes a világ legnagyobb láva-alagútja, melyet a La Corona vulkán alkoytott ki. A barlangnak a Los Jameos del Agua is része, amely egy természetes tó és körbe ölel a vulkáni üledék, és melynek végső látképét ugyancsak César Manrique alkotta meg. A nap itt már enyhén bevilágít a barlangba, és egy, a világon egyedülálló, albínó ráknak ad otthont. A barlang belsejében található egy kávézó is, ahol tovább gyönyörködhet a látványban. A kirándulás ára: Felnőtt: 80€ / fő Gyermek (2-11 éves kor között): 40€ / fő Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, a borkóstoló és a belépők költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet Idegenvezetés nyelve: angol, német, cseh Indulási napok ANGOL nyelven: péntek Indulási napok NÉMET nyelven: péntek Indulási napok CSEH nyelven: péntek

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

80€
Vulkán túra magyar nyelven
A sziget déli részéről induló kirándulás során a részvevőket felvesszük a szállodájukból, majd Uga falun áthaladva indulunk a Montañas de Fuego felé. A Timanfaya Nemzeti parkban tehet egy kisebb sétát tevék hátán (ár nem tartalmazza), majd haladunk tovább a parkban, hogy megnézzük a vulkán erejét egy bemutató során. Ezt követően busszal bejárjuk a „vulkánok útvonalát”, melynek során idegenvezetője elmeséli Lanzarote vulkánkitöréseinek történetét.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Ezt követően a sziget déli része felé indulunk tovább, hogy megcsodálhassa az ún. lávapartot, valamint az El Janubio sóbánya látványát, ahol a múltban Lanzarote lakosai dolgoztak, majd ellátogatunk El Golfoba, ahol a zöld tó található. Utunk során egy finom kanári ebéd következik, majd átkelünk Lanzarote legfontosabb szőlőtermő vidékén, a La Gerián, amely kiváló példája annak, hogy a sziget lakosai hogyan alkalmazkodtak a klímához és hogyan használták ki a táj adottságait a világ egyik legjobb borának előállításához. Az egyik pincészetben meg is kóstolhatja ezeket a borokat. A borkóstolót követően visszatérünk a szállodájához. A kirándulás ára: Felnőtt: 73€ / fő Gyermek (2-11 éves kor között): 47€ / fő Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, az ebéd és a borkóstoló költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet Idegenvezetés nyelve: magyar Indulási napok: hétfő, péntek

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

73€
Fuerteventura felfedezése magyar nyelven
Fedezzen fel egy Lanzarotétól merőben különböző szigetet, Fuerteventurát! Az egy napos kirándulás során megismerheti Lanzarote déli "szomszédjának legfontosabb látnivalóit és mesés partjait!

Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

Kompunk Playa Blanca kikötőjéből indul és mintegy 30-35 perc alatt érünk Fuerteventura szigetének északi városába, Corralejoba! Fuerteventurát a legtöbben a 150 km-nyi homokos partjairól ismerik, azonban ez a sziget sokkal több strandok összességénél. Fuerteventurán persze a strandok messze a leghíresebbek, azonban a partok mellett a kisvárosaival, a kecskecsordáikkal, a változatos vidékeivel is találkozhatunk. A kikötést követően La Oliva városába látogatunk, ahol megtekintjük a Candelaria templomot, majd a 18. században épült Betencuriába, az ősi fővárosba megyünk, ahol bejárhatja a csodálatos kisváros legfontosabb látnivalóit. Majd ezt követően egy hagyományos farmra látogatunk, ahol különböző állatokat tartanak, és betekinthetünk a hagyományos fuerteventurai kecskesajt készítésébe is. Utunkat egy aloe vera ültetvényen folytatjuk, ezt követően elindulunk vissza északra, hogy meglátogathassa Fuerteventura legfőbb látványosságát: Correlejo homokdűnéit, ahol kiélvezheti a hihetetlen csendet és látványt egyaránt. Ezt követően visszatérünk a kikötőbe és Lanzarotéra. A kirándulás ára:
 • Felnőtt: 96€
 • Gyermek: 69€
 • Öltözködés: kényelmes cipő, naptej, kalap. Szükséges dokumentumok: ÚTLEVÉL VAGY SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY Indulási napok: péntek Idegenvezetés nyelve: magyar Az ár nem tartalmazza az ebéd költségét! A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

  93€
  Rancho Texas Park - interakció delfinekkel, fókákkal
  Texasi hangulat a Kanári-szigeteken? A Rancho Texas Lanzarote Park megálmodói nem aprózták el a fejlesztést: egy hatalmas élménypark várja Önt és családját vízi csúszdákkal, különböző műsorokkal, történelmi tárlatokkal és bemutatókkal. Egy darabka Texas a Kanári-szigeteken, melynek témáját azoknak a kanári családoknak a története adja, akik 1730-ban az Újvilágba vándoroltak és megalapították a texasi San Antonio városát, melynek vezető testülete csak kanári emberekből állt. Az ő irányításukkal épültek fel az első lakóházak, a templom, a város utcái és főtere. A park programjai különböző bemutatókkal és egyéb szórakozási lehetőségekkel színesítve járják körül ezt a témát. Látogatása során kipróbálhatja a csúszdázást a vízeséseken, megismerkedhet az aranyásás, a lasszóvetés és a cowboyok fortélyaival, kenuzhat, vagy lovagolhat. Kihagyhatatlan program a delfinek, az oroszlánfókák és a ragadozómadarak bemutatója. Amennyiben még különlegesebb élményt keres, felárért együtt úszhat a delfinekkel és az oroszlánfókákkal is, és ezt a kalandot fotón megörökítve magával is viheti.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A program ára: Felnőtt: 36€ / fő Gyermek (3-12 éves kor között): 24€ / fő Interakció fókákkal (7 éves kortól): Felnőtt: 80€ / fő Megjegyzés: 7 és 12 éves kor között a felnőtt kíséret kötelező, amelyre jegyet kell váltani! Interakció delfinekkel (3 éves kortól): Felnőtt: 150€ / fő Megjegyzés: 3 és 12 éves kor között a felnőtt kíséret kötelező, amelyre jegyet kell váltani! Transzfer: ingyenes busz Costa Teguise, Playa Blanca és Puerto del Carmen a nappali programhoz

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  36€
  Mélytengeri horgászat Lanzarote
  A halászhajó remek kikapcsolódás a horgászat szerelmeseinek. Foglalja le kirándulását, mi pedig biztosítjuk a horgászbotot, a csalit, és természetesen egy oktatást a tengeri halászatról, halfajtákról és a biztonságról. A horgásztúrán nem mástól, mint a híres Skipper horgásztól, Toni Garciatól sajátíthatja el a legjobb fogásokat!

  Tengeri horgászat megrendeléséhez kattintson ide >>

  Hajónk Puerto Caleroból indul a legjobb horgászhelyek irányába. A program alatt elsajátíthatja a profik technikáját az óceán vizén. A horgászat során a hajó személyzete gondoskodik ebédről is, így még kényelmesebben élvezheti ezt a nem mindennapi kikapcsolódást. A program kb. 6-8 órát ölel fel. A program ára: horgász: 95€ kísérő: 85€ (max. 1 kísérő horgászonként) Az ár tartalmazza: transzfer, horgászfelszerelés, ebéd, italok

  Tengeri horgászat megrendeléséhez kattintson ide >>

  95€
  Delfinles és Lobos sziget felfedezése
  Tűnődött már azon, hogy milyen lehet egy lakatlan szigeten élni? Amennyiben igen, most pár órára akár ki is próbálhatja. Lobos szigete Fuerteventura és Lanzarote között fekszik és egyike a szigetcsoport hivatalosan is lakatlan szigeteinek. Merüljön el a kristálytiszta, ezerféle kékben pompázó óceánban, majd töltődjön fel a gyönyörű, érintetlen partszakaszokon.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  5 és fél órás program, mely során megismerheti ezt a Fuerteventura és Lanzarote között emelkedő szigetet. Puerto del Carmenből indulva egy modern, kényelmes, 48 személyes "Biosfera Jet" környezetkímélő hajó fedélzetén érkezik meg Lobos szigetére, ahol két és fél órán át szabadon ismerkedhet a tájjal vagy strandolhat a kristálytiszta vizű óceánban. A hajó a délutáni órákban érkezik Playa Blancara, ahonnan transzferbusz viszi a vendégeket a hotelekhez. Program: 08:30-10:00 Ingyenes transzfer a hotelektől a kikötőig 10:00 Indulás Puerto del Carmen kikötőjéből 11:30-14:00 Szabadprogram a szigeten 14:00 Indulás a kikötőből 14:40 Érkezés Playa Blancara 15:30 (kb.) Érkezés a hotelekhez A kirándulás ára: Felnőtt: 64€ / fő Gyermek (2-12 éves kor között) : 45€ / fő Kényelmes öltözet, fürdőruha, sapka vagy kalap, napszemüveg, gumitalpú cipő javasolt. Magas faktorú fényvédő krém és törölköző szükséges. Indulási napok: kedd, csütörtök, péntek, szombat Az ár tartalmazza a piknik ebéd, italok, hajó és a transzferek költségeit is!

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A programváltozás jogát fenntartjuk!
  64€
  I love La Graciosa hajókirándulás
  Fedezze fel a Kanári-szigetek egyik szinte érintetlen tagját: La Graciosát! Kirándulásunk Lanzarote északi részén elhelyezkedő Órzola piciny kikötőjéből indul. A kényelmes és tágas katamaránra felszállva a hajó személyzete elsőként egy hűsítő mojitoval kedveskedik Önnek, majd a program hátralévő része alatt mindenki számára különféle frissítőket biztosítanak.

  A program megrendeléséhez kattintson ide >>

  La Graciosán elsőként Caleta de Sebo falucskát látogatjuk meg, majd a katamaránra visszaszállva folytatjuk az utunkat a festői szépségű Playa Francesára. Itt lehetősége nyílik a különböző vízi sportok kipróbálására (snorkel, kajak), vagy a parton napfürdőzhet az aranyszínű homokban. Míg élvezi a kikapcsolódást, a hajó szakácsa paellat készít Önnek. A kirándulás ára: Felnőtt: 67€ / fő Gyermek (2-12 éves kor között): 45€ / fő Kényelmes öltözet, fürdőruha, sapka vagy kalap, napszemüveg, gumitalpú cipő javasolt. Magas faktorú fényvédő krém és törölköző szükséges. Az ár tartalmazza az ebéd, italok, hajó és a transzferek költségeit is! A programváltozás jogát fenntartjuk!

  A program megrendeléséhez kattintson ide >>

  67€
  Tengeri élővilág megfigyelése tengeralattjáróval
  A légkondicionált, tágas és kényelmes, 30 m mélyre lemerülő tengeralattjáróval könnyen és kényelmesen ismerheti meg az Atlanti-óceán élővilágát. A program felejthetetlen élményt nyújt családjának, merülés közben egy idegenvezető segíti önöket a tájékozódásban. A program árában 1 ital és a transzfer is benne foglaltatik.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide

  A kirándulás angol, német, spanyol, francia nyelven elérhető. Árak: Felnőtt: 59€ Gyermek: 39€ A programon 2 éves kor alatti gyermek nem vehet részt!