PROGRAMKERESŐ

Tenerife
Tenerife
Gran Canaria
Gran Canaria
Lanzarote
Lanzarote
Fuerteventura
Fuerteventura

4 db programot találtunk

1 oldal / 1. oldal
Exkluzív fél napos kirándulás: Cesar Manrique alkotásai
Lanzarote és a Kanári-szigetek ezer szálon kapcsolódik leghíresebb szülöttje, Cesar Manrique-hoz. Ezen a kiránduláson Cesar Manrique két döbbenetes művét csodálhatja meg, a két építészeti látnivaló között pedig Teguise híres piacán kószálhat, tekintheti meg a kézműves termékeket. Az utazás első megállója Cesar Manrique buborékháza, melyet egy föld alatti vulkáni üregben alakított ki. A felül nyitott barlangban egy egyedülálló, művészeti alkotásként is helytálló lakhelyet varázsolt. Manrique buborékháza a természet és művészet tökéletes együttélésének példája. Ezután meglátogatjuk Lanzarote régi fővárosát, Teguiset, ahol sétát tehet és vásárolhat a bolhapiacon, majd kószálunk a városban, megkóstolunk néhány helyi finomságot. Az utolsó megállónk a Jardín de Cactus, ami szintén Cesar Manrique alkotása. A zseniális építész által tervezett kertben 450 kaktuszfaj, több mint 4500 példánya él egy lenyűgöző művészeti kompozícióba rendezve.

Ki volt Cesar Manrique?

Cesar Manrique Arrecifeben született, Lanzarotén. A spanyol polgárháborúban önkéntesként harcolt, tanulmányait a La Laguna-i Egyetem kezdte, majd Madrid művészeti egyetemén tanárként végzett. 1964 és 1966 között New Yorkban élt, több műve ma is látható New York galériáiban. Ezt a rövid időszakot követően visszaköltözött Lanzarotére, és élete végéig a Kanári-szigeteken alkotott. Számos művét láthatja szerte a szigeteken, természetesen Lanzarotén található a legtöbb, pl. a Mirador del Rio étterme és kilátója is. Manrique élharcosa volt Lanzarote turisztikai fejlődésének, de fontos volt számára, hogy ez a növekedés szabályozott keretek között történjen. Neki köszönhető, hogy Lanzarote máig őrzi hagyományos kanári báját, így mind a magánházak, mind a szállodák szigorú szabályok szerint épülhetnek. A kirándulás körülbelül 14 órakor ér véget.

Miért érdemes részt vennie az Exkluzív Cesar Manrique buborékháza, Teguise-i piacozás, Jardín de Cactus kiránduláson?

  • megismerheti egy zseniális művész, építész meghatározó munkáit,
  • szakértő, Lanzarotén élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
  • eljuthat Lanzarote kevésbé ismert látnivalóihoz,
  • csodálatos élményeket szerezhet,
  • kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot.
A kirándulás ára: Felnőtt: 54 € / fő Gyermek (2-12 éves kor között): 28 € / fő Az ár tartalmazza a transzferek és a belépők költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet Indulási napok: vasárnap Idegenvezetés nyelve: magyar Indulás: 08:30 – 09:30 között Érkezés: kb. 14:00 A programról érdeklődjön helyi képviselőnknél!

Covid-19 által okozott változásokat folyamatosan követve az ár-,és a programváltozás jogát fenntartjuk és emellett mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Utasainknak zavartalan és élményekkel teli nyaralást biztosítsunk.

54€
Jeep Túra északon
Lanzarote felfedezésének egyik legkalandosabb módja kétségtelenül a terepjáróval való barangolás. A túra egésznapos és a sziget északi részének legszebb látványosságait foglalja magában. Kihagyhatatlan és garantáltan maradandó élmény! A program egy kaktuszültetvényen kezdődik, ahol megismerkedhet a bíbortetű felhasználásának formáival. Észak felé haladva a karaván eljut a Jameos del Agua és a Los Verdes barlangokhoz, ahol választhat, hogy melyik barlangot látogatja meg (az ár magában foglalja a barlanglátogatást). A túra egészen Orzola halászfaluig folytatódik, majd egy csodálatos kilátóból megfigyelheti az öt apró szigetből álló Chinijo szigetcsoportot. Az építészeti örökségeiről híres Haria érintésével vezet az út az ezer pálma völgyébe, ahol a sziget egy addig ismeretlen arcát mutatja meg. A program a néhai festő, szobrász és építész, César Manrique házánál ér véget. A kirándulás ára: Északról: felnőtteknek 59 € / fő, gyerekeknek (2-12 éves kor között) : 40 € / fő Délről (Playa Blanca): felnőtteknek 65€, gyerekeknek (2-12 éves kor között) : 46 € / fő Indulási napok: hétfő, kedd, szombat, vasárnap Öltözködés: kényelmes öltözet, télen meleg ruha Transzfer: ingyenes busz Az ár tartalmazza a tarnszfer és belépők költségeit!

Covid-19 által okozott változásokat folyamatosan követve az ár-,és a programváltozás jogát fenntartjuk és emellett mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Utasainknak zavartalan és élményekkel teli nyaralást biztosítsunk.

59€
Rancho Texas Lanzarote Park
Texasi hangulat a Kanári-szigeteken? A Rancho Texas Lanzarote Park megálmodói nem aprózták el. Egy hatalmas élménypark várja önt és családját vízi csúszdákkal, különböző műsorokkal, történelmi tárlatokkal és bemutatókkal. Egy darabka Texas a Kanári-szigeteken, melynek témáját azoknak a kanári családoknak a története adja, akik 1730-ban az Újvilágba vándoroltak és megalapították a texasi San Antonio várost, melynek vezetőtestülete csak kanári emberekből állt. Az ő irányításukkal épültek fel az első lakóházak, a templom, a város utcái és főtere. A park programjai különböző bemutatókkal és egyéb szórakozási lehetőségekkel színesítve járják körül ezt a témát. Látogatása során kipróbálhatja a csúszdázást a vízeséseken, megismerkedhet az aranyásás, a lasszóvetés és a cowboyok fortélyaival, kenuzhat vagy lovagolhat. Kihagyhatatlan program a delfinek, az oroszlánfókák és a ragadozómadarak bemutatója. Amennyiben még különlegesebb élményt keres, felárért együtt úszhat a delfinekkel és az oroszlánfókákkal is, és ezt a kalandot fotón megörökítve magával is viheti.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

A program ára: Felnőtt: 30 € / fő Gyermek (3-12 éves kor között): 22 € / fő Country & Western éjszaka: Felnőtt: 43 € / fő Gyermek (3-12 éves kor között): 25 € / fő Busz transzfer a programhoz: 7.50 € Belépő + fókával úszás: felnőtteknek: 80€ gyermekeknek (kizárólag 7 éves kortól): 72 € Belépő + delfinnel úszás: felnőtteknek: 130 € gyermekeknek (kizárólag 6 éves kor és 110 cm magasság felett): 122 € Transzfer: ingyenes busz Costa Teguise, Playa Blanca és Puerto del Carmen a nappali programhoz

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Covid-19 által okozott változásokat folyamatosan követve az ár-,és a programváltozás jogát fenntartjuk és emellett mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Utasainknak zavartalan és élményekkel teli nyaralást biztosítsunk.

30€
Papagayo-öböl Catlanza katamaránnal
Vegyen részt egy katamarán-kiránduláson a Catlanza fergetegesen vidám csapatával a Papagayo-öbölhöz, ahonnan csodás látvány nyílik a homokos strandokra. A vitorlás katamarán legénységével együtt elhajóznak a hófehér homokkal borított, szépségéről híres Papagayo-öbölhöz. Partközelben horgonyt vetnek, majd várnak önre a különböző vízi sportok: fürdés és sznorkelezés a kristálytiszta vízben (a felszerelés biztosított), illetve felpattanhat egy profi mögé egy jet-skire is. A fedélzeten kényelmesen napozhat frissítőket kortyolgatva, sőt még egy finom ebédet is elfogyaszthat. GOLD családi program: Szórakoztató kalózprogramot kínál az egész családnak, melynek során a résztvevők is aktív tagjaivá válnak a kalózok csapatának. Felnőttjegy: 59€ Gyermekjegy (2-12 éves kor között): 39€ PLATINUM felnőtt program: Igazi koktélozós, napfürdőzős pihenés csak felnőtteknek, gyermekek nélkül. Ára: 64€ Öltözet: Kényelmes öltözet, fürdőruha, sapka vagy kalap, napszemüveg, gumitalpú cipő javasolt. Magas faktorú fényvédő krém és törölköző szükséges. Indulási napok: hétfő, szerda, csütörtök, szombat, vasárnap Az ár tartalmazza az ebéd, italok, koktélok és a transzfer költségeit is!

Covid-19 által okozott változásokat folyamatosan követve az ár-,és a programváltozás jogát fenntartjuk és emellett mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Utasainknak zavartalan és élményekkel teli nyaralást biztosítsunk.

59€