PROGRAMKERESŐ

Tenerife
Tenerife
Gran Canaria
Gran Canaria
Lanzarote
Lanzarote
Fuerteventura
Fuerteventura

11 db programot találtunk

2 oldal / 1. oldal
Lanzarote szigettúra magyar nyelven
Fedezze fel Lanzarote szigetének lenyűgöző természeti jelenségeit és leghíresebb látványosságait exkluzív, magyar nyelvű szigettúránk keretein belül. Az egész napos program során ellátogathat többek között El Golfoba, a Timanfaya Nemzeti Parkba, La Geria borvidékére és a sokak által legkülönlegesebb látványosságnak tartott Jameos del Agua vulkanikus barlangba, melyben egy koncertterem található.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Playa Blancáról utazásunk első állomása, a Timanfaya Nemzeti Park felé vesszük az irányt, ahol képet kaphat arról, miért is nevezik Lanzarotét a tűz szigetének. Több mint 100, kisebb-nagyobb vulkanikus kráter mellett haladunk el, a földöntúli táj a vulkanikus kőzetek teljes színskáláját megmutatja önnek. A nemzeti parkban teszünk egy buszos túrát, ahol a létező legközelebbről szemlélhet meg egy élő vulkánt. (A területre gyalogosan, egyénileg nem lehet belépni.) A vulkáni csúcsról lefelé haladva, La Geria vidékén megmutatjuk önnek a látványos, koromfekete, élettelennek tűnő földben termesztett szőlők vidékét. Lanzarotén a szél miatt kövekkel keretezett, védett mélyedésekben tövenként ültetik el a szőlőt. A közeli Mancha Blanca faluban költheti el ebédjét. Ebéd után irány a Jameos del Agua, egy félig nyitott vulkanikus barlangrendszer, amelyben alagutak és termek váltják egymást. A barlangban kialakított koncerttermet Ön is meglátogathatja. A barlangi tóban különleges albínó rákocskák és számos növényfaj él. A kirándulás utolsó megállója El Golfo, ahol megtekintheti Lanzarote szimbólumává vált zöld tavat, amely a széles, fekete homokkal borított öbölben fekszik. A kirándulás körülbelül 18 órakor végződik.

Miért érdemes részt vennie az exkluzív Lanzarote szigettúrán?

 • Lanzarote számos fontos látnivalóját érinti a túra,
 • szakértő, Lanzarotén élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot,
 • kipróbálhatja Lanzarote gasztronómiáját is.
A kirándulás ára: Felnőtt: 107€ / fő Gyermek (2-11 éves kor között): 93 € / fő Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, a borkóstoló és a belépők költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet Indulási napok: csütörtök Idegenvezetés nyelve: magyar Indulás: 08:30 – 09:30 között Érkezés: 18:00 – 19:00 között

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

107€
Vulkán túra magyar nyelven
A sziget déli részéről induló kirándulás során a részvevőket felvesszük a szállodájukból, majd Uga falun áthaladva indulunk a Montañas de Fuego felé. A Timanfaya Nemzeti parkban tehet egy kisebb sétát tevék hátán (ár nem tartalmazza), majd haladunk tovább a parkban, hogy megnézzük a vulkán erejét egy bemutató során. Ezt követően busszal bejárjuk a „vulkánok útvonalát”, melynek során idegenvezetője elmeséli Lanzarote vulkánkitöréseinek történetét.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Ezt követően a sziget déli része felé indulunk tovább, hogy megcsodálhassa az ún. lávapartot, valamint az El Janubio sóbánya látványát, ahol a múltban Lanzarote lakosai dolgoztak, majd ellátogatunk El Golfoba, ahol a zöld tó található. Utunk során egy finom kanári ebéd következik, majd átkelünk Lanzarote legfontosabb szőlőtermő vidékén, a La Gerián, amely kiváló példája annak, hogy a sziget lakosai hogyan alkalmazkodtak a klímához és hogyan használták ki a táj adottságait a világ egyik legjobb borának előállításához. Az egyik pincészetben meg is kóstolhatja ezeket a borokat. A borkóstolót követően visszatérünk a szállodájához. A kirándulás ára: Felnőtt: 73€ / fő Gyermek (2-11 éves kor között): 47€ / fő Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, az ebéd és a borkóstoló költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet Idegenvezetés nyelve: magyar Indulási napok: hétfő, péntek

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

73€
Piacozás Teguisében
Látogasson el egy autentikus kanári élelmiszer és kézműves piacra! A program során elvisszük Önt Teguisébe, Lanzarote régi fővárosába, ahol a helyi kézműves és gyümölcspiacon válogathat és megismerheti a házi készítésű finomságokat is. A teguise-i piac az egyik legismertebb a szigetvilágban és nem mellesleg a piacnak otthont adó város is elbűvölő. A piac meglátogatása mellett lehetősége lesz szabad program keretében megnézni a régi fővárost és természetesen vásárolni is. Egyes napokon helyi néptánccsoportok lépnek fel Teguise főterén. Visszatérés a szállodájába délután 1:15 körül.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Program időpontja: vasárnap A program ára: • Felnőtt: 22€ • Gyermek (2-11 éves): 11€
22€
Fuerteventura felfedezése magyar nyelven
Fedezzen fel egy Lanzarotétól merőben különböző szigetet, Fuerteventurát! Az egy napos kirándulás során megismerheti Lanzarote déli "szomszédjának legfontosabb látnivalóit és mesés partjait!

Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

Kompunk Playa Blanca kikötőjéből indul és mintegy 30-35 perc alatt érünk Fuerteventura szigetének északi városába, Corralejoba! Fuerteventurát a legtöbben a 150 km-nyi homokos partjairól ismerik, azonban ez a sziget sokkal több strandok összességénél. Fuerteventurán persze a strandok messze a leghíresebbek, azonban a partok mellett a kisvárosaival, a kecskecsordáikkal, a változatos vidékeivel is találkozhatunk. A kikötést követően La Oliva városába látogatunk, ahol megtekintjük a Candelaria templomot, majd a 18. században épült Betencuriába, az ősi fővárosba megyünk, ahol bejárhatja a csodálatos kisváros legfontosabb látnivalóit. Majd ezt követően egy hagyományos farmra látogatunk, ahol különböző állatokat tartanak, és betekinthetünk a hagyományos fuerteventurai kecskesajt készítésébe is. Utunkat egy aloe vera ültetvényen folytatjuk, ezt követően elindulunk vissza északra, hogy meglátogathassa Fuerteventura legfőbb látványosságát: Correlejo homokdűnéit, ahol kiélvezheti a hihetetlen csendet és látványt egyaránt. Ezt követően visszatérünk a kikötőbe és Lanzarotéra. A kirándulás ára:
 • Felnőtt: 93€
 • Gyermek (2-11 éves): 69€
 • Öltözködés: kényelmes cipő, naptej, kalap. Szükséges dokumentumok: ÚTLEVÉL VAGY SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY Indulási napok: péntek Idegenvezetés nyelve: magyar Az ár nem tartalmazza az ebéd költségét! A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

  93€
  Rancho Texas Park - interakció delfinekkel, fókákkal
  Texasi hangulat a Kanári-szigeteken? A Rancho Texas Lanzarote Park megálmodói nem aprózták el a fejlesztést: egy hatalmas élménypark várja Önt és családját vízi csúszdákkal, különböző műsorokkal, történelmi tárlatokkal és bemutatókkal. Egy darabka Texas a Kanári-szigeteken, melynek témáját azoknak a kanári családoknak a története adja, akik 1730-ban az Újvilágba vándoroltak és megalapították a texasi San Antonio városát, melynek vezető testülete csak kanári emberekből állt. Az ő irányításukkal épültek fel az első lakóházak, a templom, a város utcái és főtere. A park programjai különböző bemutatókkal és egyéb szórakozási lehetőségekkel színesítve járják körül ezt a témát. Látogatása során kipróbálhatja a csúszdázást a vízeséseken, megismerkedhet az aranyásás, a lasszóvetés és a cowboyok fortélyaival, kenuzhat, vagy lovagolhat. Kihagyhatatlan program a delfinek, az oroszlánfókák és a ragadozómadarak bemutatója. Amennyiben még különlegesebb élményt keres, felárért együtt uszhat a delfinekkel és az oroszlánfókákkal is, és ezt a kalandot fotón megörökítve magával is viheti.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A program ára: Felnőtt: 36€ / fő Gyermek (3-12 éves kor között): 24€ / fő Interakció fókákkal (7 éves kortól): Felnőtt: 80€ / fő Megjegyzés: 7 és 12 éves kor között a felnőtt kíséret kötelező, amelyre jegyet kell váltani! Interakció delfinekkel (3 éves kortól): Felnőtt: 150€ / fő Megjegyzés: 3 és 12 éves kor között a felnőtt kíséret kötelező, amelyre jegyet kell váltani! Transzfer: ingyenes busz Costa Teguise, Playa Blanca és Puerto del Carmen területéről a nappali programhoz

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  36€
  Mélytengeri horgászat Lanzarote
  A halászhajó remek kikapcsolódás a horgászat szerelmeseinek. Foglalja le kirándulását, mi pedig biztosítjuk a horgászbotot, a csalit, és természetesen egy oktatást a tengeri halászatról, halfajtákról és a biztonságról. A horgásztúrán nem mástól, mint a híres Skipper horgásztól, Toni Garciatól sajátíthatja el a legjobb fogásokat!

  Tengeri horgászat megrendeléséhez kattintson ide >>

  Hajónk Puerto Caleroból indul a legjobb horgászhelyek irányába. A program alatt elsajátíthatja a profik technikáját az óceán vizén. A horgászat során a hajó személyzete gondoskodik ebédről is, így még kényelmesebben élvezheti ezt a nem mindennapi kikapcsolódást. A program kb. 6-8 órát ölel fel. A program ára: horgász: 95€ kísérő: 85€ (max. 1 kísérő horgászonként) Az ár tartalmazza: transzfer, horgászfelszerelés, ebéd, italok

  Tengeri horgászat megrendeléséhez kattintson ide >>

  95€
  Hajókirándulás és naplemente Lanzarote partjainál
  Élvezze a csodálatos kanári naplementét egy kényelmes katamarán fedélzetén, az Atlanti-óceánon ringatózva! Kirándulásunk Puerto del Carmenből indul, már a kihajózás előtt a hajó személyzete ínycsiklandó mojitoval kedveskedik Önöknek. A hajókirándulás során különféle tapasokat, szendvicseket, falatokat szolgálnak fel. A hajókirándulás a csendes kikapcsolódásról szól, melynek során élvezhetik a lemenő nap sugarait és persze látványát és a hullámok ringatását.

  A program megrendeléséhez kattintson ide >>

  A program ára: • Felnőtt: 46€/fő, • Gyermek: 35€/fő Indulási napok: kedd, csütörtök, szombat Az ár tartalmazza: transzfer, welcome mojito +1 ital, tapasok árát.
  46€
  Delfinles és Lobos sziget felfedezése
  Tűnődött már azon, hogy milyen lehet egy lakatlan szigeten élni? Amennyiben igen, most pár órára akár ki is próbálhatja. Lobos szigete Fuerteventura és Lanzarote között fekszik és egyike a szigetcsoport hivatalosan is lakatlan szigeteinek. Merüljön el a kristálytiszta, ezerféle kékben pompázó óceánban, majd töltődjön fel a gyönyörű, érintetlen partszakaszokon.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  5 és fél órás program, mely során megismerheti ezt a Fuerteventura és Lanzarote között emelkedő szigetet. Puerto del Carmenből indulva egy modern, kényelmes, 48 személyes "Biosfera Jet" környezetkímélő hajó fedélzetén érkezik meg Lobos szigetére, ahol két és fél órán át szabadon ismerkedhet a tájjal vagy strandolhat a kristálytiszta vizű óceánban. A hajó a délutáni órákban érkezik Playa Blancara, ahonnan transzferbusz viszi a vendégeket a hotelekhez. Program: 08:30-10:00 Ingyenes transzfer a hotelektől a kikötőig 10:00 Indulás Puerto del Carmen kikötőjéből 11:30-14:00 Szabadprogram a szigeten 14:00 Indulás a kikötőből 14:40 Érkezés Playa Blancara 15:30 (kb.) Érkezés a hotelekhez A kirándulás ára: Felnőtt: 64€ / fő Gyermek (3-12 éves kor között) : 45€ / fő Kényelmes öltözet, fürdőruha, sapka vagy kalap, napszemüveg, gumitalpú cipő javasolt. Magas faktorú fényvédő krém és törölköző szükséges. Indulási napok: kedd, csütörtök, péntek, szombat Az ár tartalmazza a piknik ebéd, italok, hajó és a transzferek költségeit is!

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A programváltozás jogát fenntartjuk!
  64€
  I love La Graciosa hajókirándulás
  Fedezze fel a Kanári-szigetek egyik szinte érintetlen tagját: La Graciosát! Kirándulásunk Lanzarote északi részén elhelyezkedő Órzola piciny kikötőjéből indul. A kényelmes és tágas katamaránra felszállva a hajó személyzete elsőként egy hűsítő mojitoval kedveskedik Önnek, majd a program hátralévő része alatt mindenki számára különféle frissítőket biztosítanak.

  A program megrendeléséhez kattintson ide >>

  La Graciosán elsőként Caleta de Sebo falucskát látogatjuk meg, majd a katamaránra visszaszállva folytatjuk az utunkat a festői szépségű Playa Francesára. Itt lehetősége nyílik a különböző vízi sportok kipróbálására (snorkel, kajak), vagy a parton napfürdőzhet az aranyszínű homokban. Míg élvezi a kikapcsolódást, a hajó szakácsa paellat készít Önnek. A kirándulás ára: Felnőtt: 67€ / fő Gyermek (3-12 éves kor között): 45€ / fő Kényelmes öltözet, fürdőruha, sapka vagy kalap, napszemüveg, gumitalpú cipő javasolt. Magas faktorú fényvédő krém és törölköző szükséges. Az ár tartalmazza az ebéd, italok, hajó és a transzferek költségeit is! A programváltozás jogát fenntartjuk!

  A program megrendeléséhez kattintson ide >>

  67€
  Túrázás holdbéli tájon
  Fedezze fel Lanzarote egyik legérdekesebb túrája során a sziget szunnyadó vulkánjait és csodálatos tájait! Kirándulásunk során busszal érjük el a Los Volcanes Nemzeti Parkot, ahol egy kb. 6 km-es túraútvonalat járunk be. Az út során krátereken haladunk át, vulkánokon sétálunk és több lávafolyást is láthatunk majd.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  A szállodákba 15 óra környékén érünk vissza. Öltözék: kiránduláshoz alkalmas ruha, esetlegesen egy vékony dzseki, zárt és kényelmes cipő. Túra szintje: alacsony nehézségű túra. 7 éven aluli GYERMEKEK számára a program nem foglalható! Program ára: • Felnőtt: 49€ • Gyermek (7-11 éves): 43€
  49€