PROGRAMKERESŐ

Tenerife
Tenerife
Gran Canaria
Gran Canaria
Lanzarote
Lanzarote
Fuerteventura
Fuerteventura

17 db programot találtunk

2 oldal / 1. oldal
Lanzarote szigettúra magyar nyelven
Fedezze fel Lanzarote szigetének lenyűgöző természeti jelenségeit és leghíresebb látványosságait magyar nyelvű szigettúránk keretein belül. Az egész napos program során ellátogathat többek között El Golfoba, a Timanfaya Nemzeti Parkba, La Geria borvidékére és a sokak által legkülönlegesebb látványosságnak tartott Jameos del Agua vulkanikus barlangba, melyben egy koncertterem található.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

A reggeli indulást követően a Timanfaya Nemzeti Park felé vesszük az irányt, ahol képet kaphat arról, miért is nevezik Lanzaroté-t a tűz szigetének. Több mint 100, kisebb-nagyobb vulkanikus kráter mellett haladunk el, a földöntúli táj a vulkanikus kőzetek teljes színskáláját megmutatja önnek. A nemzeti parkban teszünk egy buszos túrát, ahol a lehető legközelebbről szemlélhet meg egy aktív vulkánt. (A területre gyalogosan, egyénileg nem lehet belépni.) A vulkáni csúcsról lefelé haladva, La Geria vidékén bemutatjuk önnek a látványos, koromfekete, élettelennek tűnő földben termesztett szőlők vidékét. Lanzarotén a szél miatt kövekkel keretezett, védett mélyedésekben, tövenként ültetik el a szőlőt. Ezután Jameos del Agua felé vesszük az irányt, mely egy félig nyitott, vulkanikus barlangrendszer, melyben alagutak és termek váltják egymást. A barlangban kialakított koncerttermet Ön is meglátogathatja. A barlangi tóban különleges albínó rákocskák és számos növényfaj él. A kirándulás utolsó megállója El Golfo, ahol megtekintheti a Lanzarote szimbólumává vált zöld tavat, amely a széles, fekete homokkal borított öbölben fekszik. A kirándulás körülbelül 18 órakor végződik.

Miért érdemes részt vennie a Lanzarote szigettúránkon?

 • Lanzarote számos fontos látnivalóját érinti a túra,
 • szakértő, Lanzarotén élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot,
 • kipróbálhatja Lanzarote gasztronómiáját is.
A kiránduás ebéd nélkül vagy ebéddel is foglalható! A kirándulás ára - Ebéd nélkül: • Felnőtt: 120€ / fő • Gyermek (2-11 éves kor között): 87€ / fő A kirándulás ára - Ebéddel: • Felnőtt: 135€ / fő • Gyermek (2-11 éves kor között): 97€ / fő Az ár tartalmazza a transzferek, a borkóstoló és a belépők költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet Indulási napok: szombat Idegenvezetés nyelve: magyar A kirándulás minimum 10 fő jelentkezése esetén indul! Indulás: 08:30 – 09:30 között Érkezés: 18:00 – 19:00 között

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

120€
Vulkán túra magyar nyelven
Fedezze fel Lanzarote tájait, melyek éppoly impozánsak, mint amilyen különlegesek. E varázs részben a Timanfaya Nemzeti Parknak köszönhető, amely a spanyol nemzeti parkhálózat egyetlen, kifejezetten geológiai jellegű nemzeti parkja, mely az 1730 és 1736 közötti, valamint az 1824-es vulkánkitörések eredménye. Az egész napos program során ellátogathat többek között El Golfoba, a Nemzeti Parkba, sőt még kóstolhat is a La Geria borvidéken készült borokból is. A kirándulás első állomása El Golfo, ahol megtekintheti a Lanzarote szimbólumává vált zöld tavat, mely a széles, fekete homokkal borított öbölben fekszik.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Utunk ezután a Nemzeti Parkba vezet minket, ahol egy buszos túra során a lehető legközelebbről szemlélhet meg egy élő vulkánt. (A területre gyalogosan, egyénileg nem lehet belépni.) Innen egy rövid út vezet minket Spanyolország egyik leglátogatottabb pincészetébe, ahonnan felejthetetlen kilátás nyílik a homokba ásott gödrökbe ültetett szőlőültetvényekre, amelyeket vulkáni hamutakaró vesz körül. Természetesen a kóstolás sem maradhat el. Magunk mögött hagyva San Bartolomé települését, elindulunk Teguise-n keresztül, míg el nem érjük a Los Helechos kilátót, mely 557 m magasan található és ahonnan csodálatos kilátás nyílik Haría falujára és az ezer pálma völgyére. Itt megebédelhetnek azon utasok, akik ezt az opciót választották. Az utolsó állomásunk egy aloe vera farm Órzolában, ahol megismerheti a növényt, mely a sziget identitásának részét képezi. A szállásra vezető út gyönyörű tájakon, az ezer pálma völgyén, majd a tengerpart mentén vezet. A kiránduás ebéd nélkül vagy ebéddel is foglalható! A kirándulás ára - Ebéd nélkül: • Felnőtt: 97€ / fő • Gyermek (2-11 éves kor között): 63€ / fő A kirándulás ára - Ebéddel: • Felnőtt: 112€ / fő • Gyermek (2-11 éves kor között): 73€ / fő Az ár tartalmazza a transzferek, a borkóstoló és a belépők költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet. Idegenvezetés nyelve: magyar A kirándulás minimum 10 fő jelentkezése esetén indul! Indulási napok: hétfő

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

97€
Piacozás Teguisében
Látogasson el egy autentikus kanári kézműves- és élelmiszer piacra! A program során elvisszük Önt Teguisé-be, Lanzarote régi fővárosába, ahol a helyi kézműves- és élelmiszer piacon kedvére válogathat és ismerkedhet a helyi termékekkel. Emellett lehetősége lesz szabad program keretében felfedezni a piacnak is otthont adó, hangulatos óvárost. Egyes napokon helyi néptánccsoportok is fellépnek a főtéren. Visszatérés a szállodába délután 1:15 körül.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Program időpontja: vasárnap A program ára: • Felnőtt: 26€ • Gyermek (2-11 éves): 13€
26€
Teguise piac és Cesar Manrique ház
Látogasson el egy autentikus kanári kézműves- és élelmiszer piacra, majd César Manrique házába!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Látogasson el egy autentikus kanári kézműves- és élelmiszer piacra, majd César Manrique házába! A program során elvisszük Önt Teguise-be, Lanzarote régi fővárosába, ahol a helyi kézműves- és élelmiszer piacon kedvére válogathat és ismerkedhet a helyi termékekkel. Emellett lehetősége lesz szabad program keretében felfedezni piacnak is otthont adó, hangulatos óvárost. Egyes napokon helyi néptánccsoportok is fellépnek a főtéren. Ezt követően meglátogatjuk a César Manrique Alapítvány központját, mely a zseniális művész otthona és műhelye volt egykor. Az ikonikus épület olyannyira szokatlan, hogy biztosan le fogja Önt nyűgözni. Az építész a ház tervezésénél figyelembe vette a környezet adottságait, így építette be a házba a Kanári-szigetek leghosszabb lávafolyóját A kirándulás ára: Felnőtt: 36€ / fő Gyermek (2-11  éves kor között) : 18€ / fő Indulási napok: vasárnap A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

36€
Aquapark Costa Teguise
Élvezze Lanzarote vízi élményparkjának csúszdáit! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk! A Costa Teguise-n található vízipark, ahol a hullámmedencét, lassú folyót, különböző csúszdákat talál az egész napos kikapcsolódáshoz! A Costa Teguise-nél található aquapark medencéivel, csúszdáival egész napos kikapcsolódást kínál az egész család számára. Puerto del Camen-ből és Playa Blanca-ról +7€/fő-ért transzfer is elérhető.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Puerto del Camen-ből és Playa Blanca-ról +7€/fő-ért transzfer is elérhető. Felnőtt: 26€, Gyermek (4-12 éves): 18€
26€
Jeep Safari - Irány Fuerteventura!
Fedezzen fel egy másik különleges szigetet, Fuerteventurát! A Lanzarotéról induló kirándulás keretében a szomszédos Fuerteventura tájait ismerheti meg járatlan utakon. Egy 8 személyes, légkondicionált 4x4 kerékhajtású dzsippel utazunk majd, így olyan helyekre juthat el, melyeket az átlagos utazó nem láthat.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Utunk első állomása Corralejo, ahova komppal érkezünk Lanzarotéról. A vulkanikus táj néhány fontosabb látnivalójának megtekintése után La Oliva felé vesszük az irányt. A falut az 1500-as években alapították, majd igazán akkor lett jelentős települése a szigetnek, amikor 1742-ben a Casa de Los Coroneles, azaz az Ezredesek háza elkészült és a kormányzó ide tette át székhelyét. A településen található egy impozáns templom is. Tovább folytatjuk utunkat a Tindaya lábához, ahol megismerhetjük a hegy legendáját. Ezt követően Majanicho fehér homokos tengerpartjára kalauzolnak minket, majd megtekintjük El Cotillo csodálatos, szörfözésre termett öbleit. El Cotilloból indulunk vissza Lanzarote-ra. El Cotilloból indulunk vissza Lanzarotéra. A kirándulás ára: Felnőtt: 105€ / fő Gyermek (2-11  éves kor között) : 84,50€ / fő Ajánlott felszerelés: fürdőruha, törölköző, sportcipő és naptej javasolt. Indulási napok: hétfő, szerda Az ár tartalmazza a transzferek és komp költségeit. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

105€
Delfinles és Lobos szigete
Egy hajókirándulás Lanzarote és Lobos szigete között egyedülálló élmény! Élvezze a gyorshajó nyújtotta páratlan élményt, valamint a Kanári-szigetek vizeinek élővilágában, bálnákban, delfinekben, egy kis szerencsével tengeri teknősökben, vízimadarakban, vagy repülőhalakban. Látogasson el egy valódi lakatlan szigetre, Isla de Lobosra!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Élvezze a gyorshajó nyújtotta páratlan élményt, valamint gyönyörködjön a Kanári-szigetek vizeinek élővilágában! A hajóút során találkozhatunk bálnákkal, delfinekkel, tengeri teknősökkel, repülőhalakkal és vízimadarakkal. Fedezze fel Lanzarote vizeit, élvezze a napsütést és az óceánt, valamint a felszolgált italt. Isla de Lobos egy különleges szigetecske Fuerteventura és Lanzarote között, melynek teljes területe nemzeti park, állat- és növényvilága egyedülálló. A kirándulás során lehetőség nyílik sznorkelezésre, fürdőzésre a kristálytiszta vízben, illetve egyénileg felfedezheti Lobos szigetét. A kirándulás ára: Felnőtt: 67€ / fő Gyermek (4-12  éves kor között) : 45€ / fő Kényelmes cipő, réteges öltözet javasolt Indulási napok: kedd, csütörtök, szombat Idegenvezetés nyelve: spanyol, angol A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

67€
LagOmar és La Graciosa hajóval
Látogasson el Lanzarote legendás épületébe, a LagOmarba, valamint tegyen egy kirándulást a gyönyörű La Graciosa szigetre! A LagOmar egy César Manrique által tervezett különleges épület, amely egykoron Omar Sharif tulajdona volt. A ház Lanzarote egyik leggyönyörűbb épülete; a természet ihlette építészeti remekmű.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Városi legenda, hogy valóban Omar Sherifnek tervezte az épületet a híres építész? Lanzarote páratlan természeti szépségének köszönhetően számos film forgatási helyszínévé vált a sziget. Az 1970-es években Omar Sharif is itt forgatta a Rejtelmes sziget című filmjét és beleszeretett a szigetbe és ebbe az épületbe, amit meg is vásárolt. Azonban két nappal azután, hogy tulajdonába került az épület el is vesztette állítólag kártyán a házat. A ház egy régi vulkáni kőbányában, természetes barlangok, alagutak és teraszok köré épült. A LagOmar minden részletét gondosan átgondolták és Lanzarote tájai ihlették; anyagai közé tartozik a láva és a sziget partjainál talált hajóroncsokból származó fa. Az épülethez tartozik egy kaktuszkert, melynek meglátogatása ugyancsak a program része. A kulturális élmények után hajóval érkezünk La Graciosa szigetére. A kényelmes és tágas katamaránra felszállva a hajó személyzete elsőként egy hűsítő mojitoval kedveskedik Önnek, majd a program hátralévő részében különféle frissítőket biztosítanak. La Graciosa-n elsőként Caleta de Sebo faluját látogatjuk meg, majd a katamaránra visszaszállva folytatjuk az utunkat a festői szépségű Playa Francesa-ra. Itt lehetősége nyílik a különböző vízi sportok kipróbálására (sznorkel, kajak), vagy a parton napfürdőzhet az aranyszínű homokban. Míg élvezi a kikapcsolódást, a hajó szakácsa paellat készít ebédre. Az ár tartalmazza a transzferek, belépők költségeit, ebédet és italokat. A kirándulás ára: Felnőtt: 77 € / fő Gyermek (4-12  éves kor között) : 47€ / fő Indulási napok: hétfő, péntek

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

A programváltozás jogát fenntartjuk!

77€
Fuerteventura felfedezése magyar nyelven
Fedezzen fel egy Lanzarotétól merőben különböző szigetet, Fuerteventurát! Az egynapos kirándulás során megismerheti Lanzarote déli "szomszédjának legfontosabb látnivalóit és mesés partjait!

Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

Fedezzen fel egy Lanzarote-tól merőben eltérő szigetet, Fuerteventura-t! Az egynapos kirándulás során megismerheti Lanzarote déli szomszédjának legfontosabb látnivalóit és mesés partjait! Kompunk Playa Blanca kikötőjéből indul és mintegy 30-35 perc alatt érünk Fuerteventura szigetének északi városába, Corralejo-ba. Fuerteventura elsősorban a strandjairól vált híressé, azonban a partok mellett hangulatos kisvárosokkal, változatos vidékkel találkozhatunk. Elsőként La Oliva városába látogatunk, ahol megtekintjük a Candelaria templomot, majd a 18. században épült Betencuriá-ba, az ősi fővárosba megyünk, ahol bejárhatja a csodálatos kisváros legfontosabb látnivalóit. Ezt követően egy hagyományos farmra látogatunk, ahol különböző állatokat tartanak és betekintést nyerhetünk a hagyományos fuerteventurai kecskesajt készítésébe is . Utunkat Correlejo homokdűnéi felé folytatjuk, ahol kiélvezheti a magával ragadó és békés táj látványát. Ezt követően visszatérünk a kikötőbe, majd Lanzarote-ra. A kirándulás ára:
 • Felnőtt: 100€
 • Gyermek (2-11 éves): 73€
 • Öltözködés: kényelmes cipő, naptej, kalap. Szükséges dokumentumok: ÚTLEVÉL VAGY SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY Indulási napok: péntek Idegenvezetés nyelve: magyar Az ár nem tartalmazza az ebéd költségét! A programváltozás jogát fenntartjuk! A kirándulás minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!

  Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

  100€
  Delfinles naplementével
  Egy hajókirándulás Lanzarote partjainál egyedülálló élmény! Élvezze a gyorshajó nyújtotta páratlan élményt, valamint a Kanári-szigetek vizeinek élővilágában, bálnákban, delfinekben, egy kis szerencsével tengeri teknősökben, vízimadarakban, vagy repülőhalakban.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  Élvezze a gyorshajó nyújtotta páratlan élményt, valamint gyönyörködjön a Kanári-szigetek vizeinek élővilágában! A hajóút során találkozhatunk bálnákkal, delfinekkel, tengeri teknősökkel, repülőhalakkal és vízimadarakkal. A naplementét pezsgővel és helyi süteményekkel ünnepeljük meg. A kirándulás ára: Felnőtt: 49,50€ / fő Gyermek (4-12  éves kor között) : 37€ / fő Indulási napok: hétfőtől - szombatig Az ár tartalmazza a transzfert, pezsgőt és a desszertet ! Kirándulás hossza: 2,5 óra A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  49.5€