PROGRAMKERESŐ

Tenerife
Tenerife
Gran Canaria
Gran Canaria
Lanzarote
Lanzarote
Fuerteventura
Fuerteventura

23 db programot találtunk

3 oldal / 1. oldal
Lanzarote szigettúra magyar nyelven
Fedezze fel Lanzarote szigetének lenyűgöző természeti jelenségeit és leghíresebb látványosságait exkluzív, magyar nyelvű szigettúránk keretein belül. Az egész napos program során ellátogathat többek között El Golfoba, a Timanfaya Nemzeti Parkba, La Geria borvidékére és a sokak által legkülönlegesebb látványosságnak tartott Jameos del Agua vulkanikus barlangba, melyben egy koncertterem található.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

A reggeli indulást követően Timanfaya Nemzeti Park felé vesszük az irányt, ahol képet kaphat arról, miért is nevezik Lanzarotét a tűz szigetének. Több mint 100, kisebb-nagyobb vulkanikus kráter mellett haladunk el, a földöntúli táj a vulkanikus kőzetek teljes színskáláját megmutatja önnek. A nemzeti parkban teszünk egy buszos túrát, ahol a létező legközelebbről szemlélhet meg egy élő vulkánt. (A területre gyalogosan, egyénileg nem lehet belépni.) A vulkáni csúcsról lefelé haladva, La Geria vidékén megmutatjuk önnek a látványos, koromfekete, élettelennek tűnő földben termesztett szőlők vidékét. Lanzarotén a szél miatt kövekkel keretezett, védett mélyedésekben tövenként ültetik el a szőlőt. Jameos del Agua, egy félig nyitott vulkanikus barlangrendszer, amelyben alagutak és termek váltják egymást. A barlangban kialakított koncerttermet Ön is meglátogathatja. A barlangi tóban különleges albínó rákocskák és számos növényfaj él. A kirándulás utolsó megállója El Golfo, ahol megtekintheti Lanzarote szimbólumává vált zöld tavat, amely a széles, fekete homokkal borított öbölben fekszik. A kirándulás körülbelül 18 órakor végződik.

Miért érdemes részt vennie az exkluzív Lanzarote szigettúrán?

 • Lanzarote számos fontos látnivalóját érinti a túra,
 • szakértő, Lanzarotén élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot,
 • kipróbálhatja Lanzarote gasztronómiáját is.
A kiránduás ebéd nélkül vagy ebéddel is foglalható! A kirándulás ára - Ebéd nélkül: • Felnőtt: 120€ / fő • Gyermek (2-11 éves kor között): 87€ / fő A kirándulás ára - Ebéddel: • Felnőtt: 135€ / fő • Gyermek (2-11 éves kor között): 97€ / fő Az ár tartalmazza a transzferek, a borkóstoló és a belépők költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet Indulási napok: vasárnap Idegenvezetés nyelve: magyar A kirándulás minimum 10 fő jelentkezése esetén indul! Indulás: 08:30 – 09:30 között Érkezés: 18:00 – 19:00 között

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

120€
Vulkán túra magyar nyelven
Fedezze fel Lanzarote tájait, melyek épp oly impozánsak, mint amilyen különlegesek. Ennek a varázsnak egy része a Timanfaya Nemzeti Parknak köszönhető, amely a spanyol nemzeti parkhálózat egyetlen, kifejezetten geológiai jellegű nemzeti parkja, és amely az 1730 és 1736 közötti, valamint az 1824-es vulkánkitörések eredménye. Az egész napos program során ellátogathat többek között El Golfoba, a Nemzeti Parkba, sőt még kóstolhat is a La Geria borvidéken készült borokból is. A kirándulás első állomása El Golfo, egy bájos kis halászfalu, ahol megtalálható a félhold alakú öböl, amit körülölelnek a vulkanikus táj színei, melyet a tó zöld színe, fekete homokos strandjai és vörös hegyei alkotnak.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Utunk ezután a Nemzeti Parkba vezet minket, ahol egy buszos túra során a létező legközelebbről szemlélhet meg egy élő vulkánt. (A területre gyalogosan, egyénileg nem lehet belépni.) Innen egy rövid út vezet minket Spanyolország egyik leglátogatottabb pincészetébe, ahonnan felejthetetlen kilátás nyílik a homokba ásott gödrökbe ültetett szőlőültetvényekre, amelyeket vulkáni hamutakaró vesz körül. Természetesen a kóstolás sem maradhat el. Magunk mögött hagyva San Bartolomé települését, elindulunk Teguise-n keresztül, míg el nem érjük a Los Helechos kilátót, mely 557 m magasan található és ahonnan csodálatos kilátás nyílik Haría falura és az 1000 pálmafák völgyére, ahol megebédelhetnek azon utasok, akik ezt az opciót választották. Az utolsó állomásunk egy aloe vera ültetvény Órzolában, ahol többet megtudhat erről a növényről, amely a sziget identitásának részét képezi. Mielőtt visszatérnénk a szállásra, gyönyörködhetnek még egy utolsót a sziget misztikus világában, melyet a vulkanikus tájból indulva az ezer pálma völgyén keresztül a tengerpart mentén, a kaktuszkert mellett elhaladva fejezhetnek majd be. A kiránduás ebéd nélkül vagy ebéddel is foglalható! A kirándulás ára - Ebéd nélkül: • Felnőtt: 97€ / fő • Gyermek (2-11 éves kor között): 63€ / fő A kirándulás ára - Ebéddel: • Felnőtt: 112€ / fő • Gyermek (2-11 éves kor között): 73€ / fő Az ár tartalmazza a transzferek, az ebéd (opcionális) és a borkóstoló költségeit is! Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet. Idegenvezetés nyelve: magyar A kirándulás minimum 10 fő jelentkezése esetén indul! Indulási napok: kedd

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

97€
Piacozás Teguisében
Látogasson el egy autentikus kanári élelmiszer és kézműves piacra! A program során elvisszük Önt Teguisébe, Lanzarote régi fővárosába, ahol a helyi kézműves és gyümölcspiacon válogathat és megismerheti a házi készítésű finomságokat is. A teguise-i piac az egyik legismertebb a szigetvilágban és nem mellesleg a piacnak otthont adó város is elbűvölő. A piac meglátogatása mellett lehetősége lesz szabad program keretében megnézni a régi fővárost és természetesen vásárolni is. Egyes napokon helyi néptánccsoportok lépnek fel Teguise főterén. Visszatérés a szállodájába délután 1:15 körül.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Program időpontja: vasárnap A program ára: • Felnőtt: 25€ • Gyermek (2-11 éves): 12.50€
25€
Teguise piac és Cesar Manrique ház
Látogasson el egy autentikus kanári élelmiszer és kézműves piacra, majd utána meglátogatjuk a Cesar Manrique, a sziget vizuális megálmodójának házát, amely egy igazán különleges tervezésű épület.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

A program során elvisszük Önt Teguisébe, Lanzarote régi fővárosába, ahol a helyi kézműves és gyümölcspiacon válogathat és megismerheti a házi készitésű finomságokat is. A teguise-i piac az egyik legismertebb a szigetvilágban és nem mellesleg a piacnak otthont adó város is elbűvölő. A piac meglátogatása mellett lehetősége lesz szabad program keretében megnézni a régi fővárost és természetesen vásárolni is. Egyes napokon helyi néptánccsoportok lépnek fel Teguise főterén. Ezt követően meglátogatjuk a César Manrique Alapítvány központját, melyet a zseniális művész otthona és műhelye volt egykor. Az ikonikus épület nagy része olyannyira szokatlan, hogy biztosan le fogja Önt nyűgözni. Az építész a ház tervezésénél figyelembe vette a környezet adottságait, így építette be a házba a Kanári-szigetek leghosszabb lávafolyóját. A kirándulás ára: Felnőtt: 35€ / fő Gyermek (2-11  éves kor között) : 17€ / fő Indulási napok: vasárnap A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

35€
Aqualava vizipark
Élvezze Lanzarote vízi élményparkjának csúszdáit! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk! A Playa Blancán található vízipark, ahol a hullámmedencét, lassú folyót, különböző csúszdákat talál az egész napos kikapcsolódáshoz! Az AQUALAVA vízipark Lanzarote déli részén található, kiváló minőségű, modern csúszdákkal várja. A park kialakítása során szempont volt a környezet megóvása, a fenntarthatóság és Lanzarote természeti kincseinek megjelenítése egyaránt.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Belépőjegy ára, ingyenes transzfer szolgáltatással: Transzferszolgáltatás kizárólag Puerto de Carmen-ből és Costa Teguise-ből! Felnőtt: 23€, Gyermek (3-11 éves): 16€
23€
Jeep Safari - Irány Fuerteventura!
Fedezzen fel egy másik különleges szigetet, Fuerteventurát! A Lanzarotéról induló kirándulás keretében a szomszédos Fuerteventura tájait ismerheti meg járatlan utakon. Egy 8 személyes, légkondicionált 4x4 kerékhajtású dzsippel utazunk majd, így olyan helyekre juthat el, melyeket az átlagos utazó nem láthat.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Utunk első állomása Corralejo, ahova komppal utazunk Lanzarotéról, mintegy 20 perces hajókázás után érünk Fuerteventura északi kikötőjébe. Innen a vulkanikus táj néhány fontosabb látnivalóját tekintjük meg, majd La Oliva felé vesszük az irányt! A falut az 1500-as években alapították, majd igazán akkor lett jelentős települése a szigetnek, amikor 1742-ben a Casa de Los Coroneles, azaz az Ezredesek háza elkészült és a kormányzó ide tette át székhelyét. A településen található egy látványos templom is. Tovább folytatva utunkat a Tindaya hegy lábainál állunk meg, melynek legendáját meséli el az idegenvezető, ezt követően pedig Majanicho fehér homokos tengerpartjára kalauzolnak minket és megtekinthetjük El Cotillo csodálatos, szörfözésre termett öbleit. El Cotilloból indulunk vissza Lanzarotéra. A kirándulás ára: Felnőtt: 101€ / fő Gyermek (2-11  éves kor között) : 81€ / fő Ajánlott felszerelés: fürdőruha, törölköző, sportcipő és naptej javasolt. Indulási napok: hétfő, szerda Az ár tartalmazza a transzferek költségeit is! A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

101€
Delfinles és Lobos szigete
Egy hajókirándulás Lanzarote és Lobos szigete között egyedülálló élmény! Élvezze a gyorshajó nyújtotta páratlan élményt, valamint a Kanári-szigetek vizeinek élővilágában, bálnákban, delfinekben, egy kis szerencsével tengeri teknősökben, vízimadarakban, vagy repülőhalakban. Látogasson el egy valódi lakatlan szigetre, Isla de Lobosra!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Fedezze fel Lanzarote vizeit, élvezze a napsütést és az óceán hangját, valamint a felszolgált italt. Miután elhagyjuk a kikötőt a bálnák, delfinek, teknősök élőhelye felé vesszük az irányt, reménykedve abban, hogy be tudjuk mutatni önnek természetes élőhelyükön ezeket a csodálatos állatokat. Isla de Lobos egy különleges szigetecske Fuerteventura és Lanzarote között, teljes területe nemzeti park, állat- és növényvilága egyedülálló. A kirándulás során lehetőség nyílik snorkel-ezésre, fürdőzésre a kristálytiszta vízben, illetve sétára/túrára Lobos szigetén. A kirándulás ára: Felnőtt: 64€ / fő Gyermek (3-12  éves kor között) : 45€ / fő Kényelmes cipő, réteges öltözet javasolt Indulási napok: kedd, csütörtök, szombat Idegenvezetés nyelve: spanyol, angol A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

64€
LagOmar és La Graciosa hajóval
Látogasson el Lanzarote legendás épületébe, a LagOmarba, valamint tegyen egy kirándulást a gyönyörű La Graciosa szigetre! A LagOmar egy César Manrique által tervezett különleges épület, amely egykoron Omar Sharif tulajdona volt. A ház Lanzarote egyik leggyönyörűbb épülete: a természet ihlette építészeti remekmű.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Városi legenda, hogy valóban Omar Sherifnek tervezte az épületet a híres építész? Lanzarote páratlan természeti szépségének köszönhetően számos film forgatási helyszínévé vált a sziget. Az 1970-es években Omar Sharif is itt forgatta a Rejtelmes sziget című filmjét és beleszeretett a szigetbe és ebbe az épületbe, amit meg is vásárolt. Azonban két nappal azután, hogy tulajdonába került az épület el is vesztette állítólag kártyán a házat. A házról tudni kell, hogy egy régi vulkáni kőbányában épült, és a természetes barlangok, alagutak és teraszok köré épült. A LagOmar minden részletét gondosan átgondolták, és Lanzarote tájai ihlették; anyagai közé tartozik a láva és a sziget partjainál talált hajóroncsokból származó fa. Az épülethez tartozik egy kaktuszkert, melynek meglátogatása ugyancsak a program része. A kulturális élmények után hajóra kelünk, indulunk La Graciosa szigetére. A kényelmes és tágas katamaránra felszállva a hajó személyzete elsőként egy hűsítő mojitoval kedveskedik Önnek, majd a program hátralévő része alatt mindenki számára különféle frissítőket biztosítanak. La Graciosán elsőként Caleta de Sebo falucskát látogatjuk meg, majd a katamaránra visszaszállva folytatjuk az utunkat a festői szépségű Playa Francesára. Itt lehetősége nyílik a különböző vízi sportok kipróbálására (snorkel, kajak), vagy a parton napfürdőzhet az aranyszínű homokban. Míg élvezi a kikapcsolódást, a hajó szakácsa paellat készít Önnek. A kirándulás ára: Felnőtt: 74,50 € / fő Gyermek (3-12  éves kor között) : 47€ / fő Indulási napok: hétfő, péntek

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

A programváltozás jogát fenntartjuk!

74.5€
Fuerteventura felfedezése magyar nyelven
Fedezzen fel egy Lanzarotétól merőben különböző szigetet, Fuerteventurát! Az egynapos kirándulás során megismerheti Lanzarote déli "szomszédjának legfontosabb látnivalóit és mesés partjait!

Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

Kompunk Playa Blanca kikötőjéből indul és mintegy 30-35 perc alatt érünk Fuerteventura szigetének északi városába, Corralejoba! Fuerteventurát a legtöbben a 150 km-nyi homokos partjairól ismerik, azonban ez a sziget sokkal több strandok összességénél. Fuerteventurán persze a strandok messze a leghíresebbek, azonban a partok mellett a kisvárosaival, a kecskecsordáikkal, a változatos vidékeivel is találkozhatunk. A kikötést követően La Oliva városába látogatunk, ahol megtekintjük a Candelaria templomot, majd a 18. században épült Betencuriába, az ősi fővárosba megyünk, ahol bejárhatja a csodálatos kisváros legfontosabb látnivalóit. Majd ezt követően egy hagyományos farmra látogatunk, ahol különböző állatokat tartanak, és betekinthetünk a hagyományos fuerteventurai kecskesajt készítésébe is. Utunkat Correlejo homokdűnéi felé vesszük, ahol kiélvezheti a hihetetlen csendet és látványt egyaránt. Ezt követően visszatérünk a kikötőbe és Lanzarotéra. A kirándulás ára:
 • Felnőtt: 98€
 • Gyermek (2-11 éves): 72€
 • Öltözködés: kényelmes cipő, naptej, kalap. Szükséges dokumentumok: ÚTLEVÉL VAGY SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY Indulási napok: péntek Idegenvezetés nyelve: magyar Az ár nem tartalmazza az ebéd költségét! A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

  98€
  Delfinles naplementével
  Egy hajókirándulás Lanzarote partjainál egyedülálló élmény! Élvezze a gyorshajó nyújtotta páratlan élményt, valamint a Kanári-szigetek vizeinek élővilágában, bálnákban, delfinekben, egy kis szerencsével tengeri teknősökben, vízimadarakban, vagy repülőhalakban.

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  Fedezze fel Lanzarote partvidékét, élvezze a napsütést és az óceán hangját, valamint a felszolgált italt. Miután elhagyjuk a kikötőt a bálnák, delfinek, teknősök élőhelye felé vesszük az irányt, reménykedve abban, hogy be tudjuk mutatni önnek természetes élőhelyükön ezeket a csodálatos állatokat. A kirándulás ára: Felnőtt: 48€ / fő Gyermek (3-12  éves kor között) : 35€ / fő Indulási napok: hétfőtől - szombatig Az ár tartalmazza a transzfert, pezsgőt és a desszertet ! Kirándulás hossza: 2,5 óra A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

  48€