PROGRAMKERESŐ

Tenerife
Tenerife
Gran Canaria
Gran Canaria
Lanzarote
Lanzarote
Fuerteventura
Fuerteventura

31 db programot találtunk

4 oldal / 1. oldal
Teide szigetkörút délről magyar nyelven
A Tenerife Teide kirándulás egy életre szóló élmény: Tenerife legjobb látnivalói egy kirándulásba sűrítve: Teide, 1000 éves sárkányfa, Icod de los Vinos, Puerto de La Cruz és számos látnivaló várja ezen az egy napos kiránduláson! Fedezze fel Tenerife legfontosabb látványosságait szakértő idegenvezetéssel! A program során megtekintheti Spanyolország legmagasabb pontját, Teide vulkánt, meglátogathatja a Garcia sziklákat, eljuthat az 1000 éves sárkányfához, valamint megcsodálhatja a Los-Gigantes-i sziklafalakat is. A kirándulás során kóstolót kap tenerife ízeiből, sajt, bor, kaktuszlekvár is várja.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Utazása reggel Tenerife déli részéről indul, vendégeinket előre megbeszélt gyűjtőpontokon vesszük fel. A kirándulás első megállója a Garachico-i kilátó, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az óceánra. Következő megállónk, Icod de los Vinos, ahol Tenerife egy újabb jelképét, az 1000 éves sárkányfát is megtekintheti, valamint a Királyok háza bor-, sajt-, banánlikőr- és lekvárkóstolóval is várja. A kóstoló után elfogyasztjuk tipikus kanári ebédünket, majd elindulunk Spanyolország legmagasabb pontja, a Teide felé, amely Európa leglátogatottabb nemzeti parkjában található. Körülbelül 2200 méter magasan a Teide lábánál lehetősége nyílik megkóstolni a helyi kávét. A teidei látogatást követően a vulkán déli lejtőjén térünk vissza a sziget alsó részére, eközben - tiszta idő esetén - a közeli szigetek és az óceán látványában gyönyörködhet. Miért érdemes részt vennie az Exkluzív Tenerife (Teide) nagy szigetkörúton?
 • Tenerife számos fontos látnivalóját érinti a túra,
 • szakértő, Tenerifén élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • tapasztalt, helyi utakat jól ismerő sofőrrel, kényelmesen, autóbérlés nélkül csodálhatja meg Tenerife látnivalóit,
 • kipróbálhatja Tenerife gasztronómiáját is.
A kirándulás ára: Felnőtt: 107€ / fő Gyermek (2-12  éves kor között) : 93€ / fő Kényelmes cipő, réteges öltözet javasolt (a Teidére érdemes pulóverrel, télen vastagabb, nyáron vékonyabb kabáttal készülni). Indulási napok: kedd Idegenvezetés nyelve: magyar Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, a kóstolók költségeit is! Indulás: 08:00 – 09:00 között Érkezés: 17:00 – 18:00 között A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

107€
Tenerife történelmi városai, babérerdeje magyarul
Az egész napos kiránduláson bejárhatja Tenerife fővárosát Santa Cruzt, a sziget ősi fővárosát és jelenkori szellemi központját La Lagunát. Utunk során betekintést kap a sziget mindennapos életébe, megláthatja annak legszebb kulturális értékeit, helyszíneit.

Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

Utazása reggel Tenerife déli részéről indul, vendégeinket előre megbeszélt gyűjtőpontokon vesszük fel. San Cristóbal de La Laguna, Tenerife ősi fővárosa ma is viseli a történelmi pillanatok nyomát és hangulatát. A 16-18. századi épületek közötti séta a legalkalmasabb, hogy átérezze a hely varázsát. San Cristóbal de La Laguna-i kulturális városnéző sétánkat követően áthaladunk a többmillió éves szubtrópusi babérerdőn és tartunk egy fotószünetet az Anaga-hegység egyik legszebb panorámát nyújtó kilátójában. Ugyancsak a hegyekben fogyaszthatja el hagyományos, három fogásos kanári ebédjét. A kirándulás utolsó állomása Santa Cruz de Tenerife, Tenerife jelenlegi fővárosa. A belvárosi látványosságok megtekintése mellett, lehetősége adódik a egy kis bevásárlásra is. Santa Cruzból az autópályán térünk vissza a déli településekre. Miért érdemes részt vennie az Exkluzív Santa Cruz, La Laguna szigettúrán?
 • Tenerife számos fontos látnivalóját érinti a túra,
 • szakértő, Tenerifén élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • kényelmesen, autóbérlés nélkül csodálhatja meg Tenerife látnivalóit,
 • kipróbálhatja Tenerife gasztronómiáját is.
A kirándulás ára: Felnőtt: 103€ / fő Gyermek (2-12  éves kor között) : 89€ / fő Kényelmes cipő, réteges öltözet javasolt Indulási napok: péntek Idegenvezetés nyelve: magyar Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek költségeit is! Indulás: 08:00 – 09:00 között Érkezés: 17:00 – 18:00 között A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

103€
La Gomera szigettúra magyar nyelven
Ha páratlan élményre vágyik, csatlakozzon egész napos kirándulásunkhoz La Gomera-ra. A sziget különleges élményeket tartogat önnek: gyönyörű tájak, erdők, a páratlan szépségű Garajonay Nemzeti Park és számos kulturális emlék.

Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

A reggeli órákban a hotelektől indulunk Los Cristianos kikötőjébe, ahonnan hajóval közelítjük meg úticélunkat, San Sebastian-t, La Gomera fővárosát. A Kolumbusz szigetének is nevezett La Gomera felejthetetlen élményt nyújt Önnek. Csodálatos tájai, a helyi lakosok kedvessége, az egyedülállóan szép Garajonay Nemzeti Park, a nyelvi örökség egyik szép példája. A kis ékszerdoboz különlegessége, a gomerai füttynyelv, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy élményekkel teli, vidám napot töltsön ezen a felfedezésre váró szigeten. Magyar idegenvezetőnktől minden megállóhelyen számos információt és érdekes történeteket hallhatnak nemcsak La Gomera-ról, de a szigetcsoport többi tagjáról is. Kirándulás utolsó megállója a sziget fővárosa, ahol egy kellemes sétát tehet a hangulatos régi házak között, megkóstolhatja a gomerai gyümölcsökből készült házi fagylaltot és helyi apróságot, mint pl. banánlevélből készült ékszert vagy a tipikus gomerai kecskesajtkrémet is megvásárolhatja. Miért érdemes részt vennie a La Gomera szigettúrán?
 • Felfedezheti La Gomera számos fontos látnivalóját, járatlan útját,
 • szakértő idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • tapasztalt, helyi utakat jól ismerő sofőrrel, kényelmesen, autóbérlés nélkül csodálhatja meg La Gomera látnivalóit,
A kirándulás ára: Déli területekről:
 • Felnőtt: 160€
 • Gyermek (3-11 éves korig): 128€
Északról:
 • Felnőtt: 172€
 • Gyermek (3-11 éves korig): 140€ Öltözködés: kényelmes cipő, pulóver vagy dzseki, a hegyekben nyáron is hűvös lehet. Szükséges dokumentumok: ÚTLEVÉL VAGY SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY Indulási napok: szerda minimum létszám: 6 fő Idegenvezetés nyelve: magyar Az ár tartalmazza a sofőr, a hajójegy, az ebéd és a magyar tolmács költségét is! Indulás: 08:00 – 09:00 között Érkezés: 17:00 – 18:00 között A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Kirándulás megrendeléséséhez kattintson ide >>

160€
Masca völgye magyar nyelven
Fedezze fel az egykori kalózfalut, Mascát, a több mint 300 méterre az óceán fölé magasodó Los Gigantes-i sziklákat! A kirándulás során meglátogatunk egy banánültetvényt és Grachico természetes medencéit is megtekintheti! Mindezt természetesen magyar anyanyelvű idegenvezetővel.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Első megállónk Tenerife egyik legszebb és mindenképpen a legtöbbet említett látnivalója az egykori kalózfalu, Masca, amely a Los Gigantes-i partoktól nem messze, a Teide oldalában terül el. A szurdokba varázslatos kilátás nyílik, a kis faluban pedig hagyományos kanári épületek várják Önt. Az idevezető meglehetősen szűk és kacskaringós úton magyar idegenvezetőnk elmeséli, hogy miért is nevezik Mascát kalózfalunak a helyiek. Majd ellátogatunk Tenerife egyik banánültetvényére, ahol megismerkedhet a növény nevelésének körülményeivel és kóstolót is kap a helyi banánból! Ezt követően Garachico kilátójához megyünk majd folytatjuk utunkat Garachico városa felé. A sziget első kikötője volt a 15. században, számos építészeti emléket őriz a 16-17. századból, a belváros magja máig hordozza a korabeli építészet jegyeit. Garachico a Kanári-szigetek egyik legépebben megmaradt, történelmi-építészeti szempontból jelentős települése, amely számos kulturális örökségi oltalmat is magáénak tudhat. Van még egy érdekessége a városnak: a számos természetes medence, amelyek a vulkánkitöréseket követően alakultak ki a part mentén. Kirándulás ára: • Felnőtt: 79€ • Gyermek:67€ Kirándulás napja: vasárnap

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

79€
Teide szigettúra északról magyar nyelven
A Tenerife Teide kirándulás egy életre szóló élmény: Tenerife legjobb látnivalói egy kirándulásba sűrítve: Teide, Los Gigantes, 1000 éves sárkányfa, Icod de los Vinos és számos látnivaló várja ezen az egy napos kiránduláson! Fedezze fel Tenerife legfontosabb látványosságait szakértő idegenvezetéssel! A program során megtekintheti Spanyolország legmagasabb pontját, Teide vulkánt, meglátogathatja a Garcia sziklákat, eljuthat az 1000 éves sárkányfához, valamint megcsodálhatja a Los Gigantes-i sziklafalakat is. A kirándulás során kóstolót kap tenerife ízeiből, sajt, bor, kaktuszlekvár is várja.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Utazása reggel Tenerife északi részéről indul, kirándulóinkat előre megbeszélt gyűjtőpontokon vesszük fel. A kirándulás első megállója a Los Gigantes-i kilátó, ahol megtekintheti Tenerife egyik jelképét, az 3-600 méter magas sziklafalakat. A 16 km hosszú sziklarendszer egy vulkán kőzeteinek metszetét mutatja. Következő megállónk, Icod de los Vinos, ahol Tenerife egy újabb jelképét, az 1000 éves sárkányfát is megtekintheti, valamint a Királyok háza bor-, sajt-, hanem banánlikőr- és lekvárkóstolóval is várja. A kóstoló után elfogyasztjuk tipikus kanári ízeket felvonultató ebédjét. Ebéd után felkapaszkodunk Spanyolország legmagasabb pontjára, a Teidére. Európa leglátogatottabb nemzeti parkjában, a Las Cañadas nevű kráterenben vezet utunk. A Teide Nemzeti Parkban két megállóval tervezünk, természetesen a park leghíresebb sziklacsoportjánál is tehet egy sétát. A teidei látogatást követően a vulkán déli lejtőjén térünk vissza a sziget alsó részére, eközben - tiszta idő esetén - a közeli szigetek és az óceán látványában gyönyörködhet. Miért érdemes részt vennie az Exkluzív Tenerife (Teide) nagy szigetkörúton?
 • Tenerife számos fontos látnivalóját érinti a túra,
 • szakértő, Tenerifén élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,
 • csodálatos élményeket szerezhet,
 • tapasztalt, helyi utakat jól ismerő sofőrrel, kényelmesen, autóbérlés nélkül csodálhatja meg Tenerife látnivalóit,
 • kipróbálhatja Tenerife gasztronómiáját is.
A kirándulás ára: Felnőtt: 110€ / fő Gyermek (2-12  éves kor között) : 95€ / fő Kényelmes cipő, réteges öltözet javasolt (a Teidére érdemes pulóverrel, télen vastagabb, nyáron vékonyabb kabáttal készülni). Indulási napok: csütörtök Idegenvezetés nyelve: magyar Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, a kóstolók költségeit is! Indulás: 08:00 – 09:00 között Érkezés: 17:00 – 18:00 között A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

110€
Az Univerzum megfigyelése a Teide Nemzeti Parkban magyar nyelven
Gyönyörködjön az Univerzumban a Teide Nemzeti Parkban és fedezze fel Tenerife csillagjait egy 508 mm átmérőjű automata teleszkóppal, csillagászati kamerával felszerelve ezen a különleges kiránduláson! Élvezze a naplementét a Teidéről 2100-2350 méter magasan magyar nyelvű szakértővel.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

Felejthetetlen esti élmény a Teide-n, 2100-2350 méter magasan. A csillagködök, csillaghalmazok, galaxisok megtekintése. A Naprendszer éppen látható égitesteinek megfigyelése. Hűtött asztrokamerás fotók készítése. Csoportos fotó az égbolttal és az 508/2000-es teleszkóppal, a fotók elérhetőek lesznek vendégeink számára. Időtartam: 4-5óra. 0-4 éves korig ingyenes, 12 éves kor felett ajánljuk. Nézzen fel az égre, és élvezze az egyedülálló látványt a világ egyik legtisztább egén! A kirándulás ára: Felnőtt: 115€ / fő Gyermek (12 év felett ajánlott!) : 115€ / fő Kényelmes cipő, réteges öltözet javasolt (a Teidére érdemes pulóverrel, télen vastagabb, nyáron vékonyabb kabáttal készülni). Indulási napok: vasárnap Idegenvezetés nyelve: magyar Az ár tartalmazza a transzfert (délről!) teleszkópos csillagnézést. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>

115€
Aktuális csillagképek megfigyelése magyar nyelven a Teide Nemzeti Parkban
Felejthetetlen esti élmény a Teide-n, 2100-2350 méter magasan. Csillagképek megfigyelése, aktuális látnivalók megtekintése Maksutov -Cassegrain teleszkóppal.

Program megrendeléséhez kattintson ide >>

Fotó a csoporttal az égbolttal és az egyedülálló nagytávcsővel. A fotók a későbbiekben elérhetőek lesznek vendégeink számára, hogy semmiről ne maradjon le, projektoron is figyelemmel kísérheti az égbolton látottakat. Program napjai (magyar nyelven): péntek Időtartam (hotel elhelyezkedésétöl függően): kb. 3-4 óra A kirándulás magyar nyelven elérhető. A program ára: Felnőtt: 93 € Gyermek (5-12 év között): 73 € 2-4,99 éves korig: 36 € Az ár tartalmazza: transzfer, magyar nyelvű idegenvezetés Öltözködés: kényelmes cipő, réteges öltözködés, meleg ruha télen-nyáron
93€
Hajókirándulás és bálnales kalózhajóval 3 órás
Egy hajókirándulás Tenerife partjainál egyedülálló élmény! Élvezze a kalózhajó nyújtotta páratlan élményt, gyönyörködjön Tenerife partjaiban, valamint a Kanári-szigetek vizeinek élővilágában, bálnákban, delfinekben, egy kis szerencsével tengeri teknősökben, vízimadarakban, vagy repülőhalakban.

Kirándulás vásárlásához kattintson ide >>

A múlt századbeli portugál vitorláshajó fedélzetén megismerhetik a valaha a szigetek körül garázdálkodó tengeri kalózok izgalmas történeteit. Az időjárástól függően La Caleta vagy Palm Mar közelében horgonyoz le a hajó, ahol a bátrabbak egy frissítő fürdőt is vehetnek. Árak: Hajókirándulás és bálnales vitorlással (3 óra):
 • Felnőtt: 44€
 • Gyermek (2-12 éves): 22€
 • 0-2 év közötti gyermekek részére ingyenes
 • A kirándulás ára tartalmazza az ebéd, az italok és a transzfer árát. Kirándulás napjai: kedd, csütörtök, szombat A kirándulás angol, német, spanyol nyelven elérhető.

  Kirándulás vásárlásához kattintson ide >>

  44€
  Loro Park belépő
  A Loro Parque 1972-ben nyitotta meg kapuit. Eddig több mint 30 millióan csodálták meg az összesen 135.000 m²-en elterülő létesítményt. A parkban megtekintheti a világ legnagyobb papagáj gyűjteményét, mely több mint 3500 különböző fajból áll, azonban közülük 300 faj már csak a Loro Parkban él. A csodálatos, színesebbnél színesebb madarak naponta többször szórakoztatják a látogatókat show-műsorukkal.

  Jegy vásárlásához kattintson ide >>

  Ugyancsak fantasztikus élményt nyújt a delfin- vagy a gyilkos bálna show is, csakúgy, mint a barátságos fókák, akik profi idomárjaiknak köszönhetően készségesen szórakoztatják önt egész évben. A parkban található pingvináruimban több száz pingvin él. A külső hőmérséklet ellenére, számukra természetes környezetben, sarkvidéki -2°C fokos hőmérsékletben élhetnek. A park egyik fénypontja a 18,5 méter hosszú cápaalagút, ahol a 7 különböző cápafaj mellett piranhákat, színes neon halakat láthat közvetlen a feje felett úszkálni. Az egész park területét lenyűgöző, gondozott, buja növényzet borítja amelyet a világ számos pontjáról szereztek be. Felhívjuk vendégeink figyelmét arra, hogy a park nagy hangsúlyt fektet az állatvédelemre. Ezért előfordulhat, hogy egy-egy bemutatón a vártnál kevesebb állat lép fel, mert az állatokat sosem kényszerítik a show-n való részvételre. A Loro Parque (vagy Loro Park) Tenerife északi részén, a sziget északi gyöngyszemének is nevezett Puerto de La Cruzban található.

  Jegy vásárlásához kattintson ide >>

  42€
  Siam Park, a világ legjobb aquaparkja
  A Siam Park 2022-ben már kilencedik alkalommal lett a világ legjobb aquaparkja. Ne hagyja ki az élményt, csússzon le a világ legjobb csúszdáin, élvezze a gyermekváros különleges hangulatát vagy pihenjen a Siam Beachen!

  Jegy vásárlásához kattintson ide >>

  Az élménypark 2008-ban nyitotta meg kapuit Tenerife déli részén, Costa Adejében. A Siam Park, több mint egy vízi park, maga az ÉLMÉNY. Az égbe magasodó Tower Power, a 28 méter hosszú kamikaze csúszda és számos társa igazi adrenalin bomba. A hullámstrand, melynek egyik felén háromméteres, mesterségesen generált hullámokban lehet ugrálni, a másik, sekély része pedig fehér homokos, szintén mesterségesen kialakított partszakaszba torkollik, örökre szóló élményt nyújt minden látogatónak, de különösen a kisgyerekes családoknak biztosít kényelmes kikapcsolódási lehetőséget. A Siam Park önálló gyermekrészleggel is várja. Az "Elveszett város" egy igazi gyermekbirodalom, ahol a varázslatos vízi váron túl csúszdák, vízesések biztosítják a kicsik, s akár a nagyobbak élményfürdőjét is. A nyugalomra vágyó vendégek is megtalálják számításukat: a kristálytiszta vizű “lassú folyamon” hatalmas úszógumikon lehet ringatózni, miközben a szigeten “kifogyhatatlan” napfény kényeztető sugarait élvezi.

  Jegy vásárlásához kattintson ide >>

  42€