A nagysikerű első európai Hard Rock Hotel Ibiza nyitása után, folytatva a sikert 2016 őszén megnyílik a Hard Rock Hotel Tenerife is. Az új óceán melletti hotel alapját a spanyol Fiesta Hotel csoport komplexuma adja. A Playa Paraison található épületet teljesen felújítjákk a déli napos parton, Costa Adeje közelében.

A terv, hogy az 5 csillagos hotel családbarát legyen, de ugyanakkor kizárólag felnőtteknek szóló programokat, szolgáltatásokat is nyújtson. A jól ismert Rock kultusz és környezet ugyanúgy fellelhető lesz, mint bármelyik más Hard Rock Hotelben és Kaszinóban.

A komplexum két toronyból áll, Oasis és Nirvana néven, amelyekben összesen 624 szoba lesz, amiből 266 lakosztály.

A 14, 15 és 16. emelet a Nirvana toronyban a Rock sztárok szintje, ahol exkluzív szerviz, VIP check-in és privát lift található. A vendégek kivételes ellátásban részesülnek, privát lounge és panoráma a 16. emeletről az Atlanti óceánra.

A Rock Sztár lakosztály 154 négyzetméteres extravagáns stílusához hozzátartozik az üvegfalú terasz és egy stílusos 50 négyzetméteres nappali és hálószoba is.

Hard Rock Hotel Tenerife vendégei különböző kikapcsolódási lehetőségek közül választhatnak, 3 medence és egy természetes sósvizű lagúna áll rendelkezésre, továbbá egy koncerteknek kialakított aréna, egy óriási főszínpaddal. Ide terveznek különböző fellépéseket DJ-k, zenekarok koncertjeit, lehet szó rock vagy akusztikus bandáról, akár 5000 ember tombolhat egyszerre. Lesz továbbá egy strand club balinéz ágyakkal, és mindez csupán pár lépésre az óceántól.

A hotel része lesz a Rock SPA, valamint a Body Rock Gym edzőterem és a híres Rock shop is, ahol a vendégek kedvezményesen férhetnek hozzá a Hard Rock ereklyékhez.

A Hard Rock Roxity Kids Clubban 4-11 éves gyermekeknek lesznek zenés versenyek és játékok.
A Teen Spirit 11-17 éveseknek Xbox Kinect, PlayStation konzolokkal.

6 Hard Rock dedikált koktél bár, és 6 étterem tipikus helyi spanyol ízekkel, tapas, tex-mex, steakhouse valamint nemzetközi fogások és ázsiai konyha.
Sky lounge bár a 17. emeleten a legjobb kilátással tenerifére élőzenével és a legjobb koktélokkal.

Hard Rock’s Sound of Your Stay program lehetővé teszi, hogy bárki Rock sztárnak érezhesse magát. Gitár és profi DJ szett is kérhető a szobákba.