Ajánlatkérés

Gran Canaria: 3+1 rejtett fürdőhely északon

///Gran Canaria: 3+1 rejtett fürdőhely északon

Gran Canaria: 3+1 rejtett fürdőhely északon

Gran Canaria, a Kanári-szigetek egyik gyöngyszeme, számos gyönyörű stranddal és fürdőhellyel büszkélkedhet. A legismertebb helyeken túl, a sziget északi és déli részén is találhatunk rejtett fürdőhelyeket, amelyek csendesebb, kevésbé zsúfolt környezetet kínálnak. Íme néhány rejtett gyöngyszem Gran Canaria északi részén, amit érdemes felfedezni.

Észak-Gran Canaria rejtett fürdőhelyei

1. Playa de Sardina del Norte

Sardina del Norte egy kis halászfalu Gran Canaria északi partján, ahol egy bájos, homokos strand található. A kristálytiszta víz ideális a búvárkodáshoz és snorkelhez, miközben a nyugodt környezet tökéletes a pihenésre. A közelben több étterem is van, ahol friss halételeket kóstolhatunk.

Playa de Sardina del Norte

Playa de Sardina del Norte

2. Charco de San Lorenzo

Ez a természetes medence Moya közelében található, és ideális hely a nyugodt fürdőzésre. A vulkanikus sziklák által körülvett medence védett a hullámoktól, így biztonságos fürdőzési lehetőséget nyújt. A helyiek körében népszerű fürdőhely, ahol élvezhetjük a napsütést és a tenger hűsítő vizét.

Charco de San Lorenzo

Charco de San Lorenzo

3. Playa de Güigüí

Güigüí egy elszigetelt strand Gran Canaria észak-nyugati rézén, amely csak gyalogosan vagy hajóval közelíthető meg. A túra a strandhoz meglehetősen kihívást jelent, de a látvány és a nyugalom minden fáradságot megér. A strand finom homokkal és kristálytiszta vízzel rendelkezik, amely ideális a pihenésre és a természet élvezetére.

"Playa

+1 Charco Azul

A Charco Azul egy lenyűgöző természetes medence Agaete közelében, amelyet vulkanikus sziklák vesznek körül. A medence vize kristálytiszta, és a környezet nyugodt és békés. Ez a hely ideális azok számára, akik el szeretnének vonulni a tömegtől, és élvezni szeretnék a természet csendjét és szépségét.

"Charco

Gran Canaria rejtett fürdőhelyei északon

Gran Canaria északi része számos rejtett fürdőhellyel várja a látogatókat, ahol a nyugalom és a természeti szépség garantált. Ezek a kevésbé ismert helyek tökéletesek azok számára, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnék élvezni a tengerparti pihenést. Fedezd fel a csodás sziget északi partjainak rejtett gyöngyszemeit, és élvezd a kristálytiszta vizet, a lenyűgöző tájakat és a nyugodt atmoszférát!

Meglepően jó programok Gran Canarián: melyik lesz a kedvenced?

 

ViaSale Travel

Kövess minket a Facebookon is: facebook.com/viasaletravel

Hotelkínálatunk Gran Canarián: viasaletravel.hu/szallodak

Fakultatív kirándulásaink Gran Canarián: viasaletravel.hu/program-kereso

2024. augusztus 06.|Gran Canaria, Hírek|