Ajánlatkérés
 • Jeep-Safari-Teide- Masca-Tenerife-13

Jeep Safari Teide és Masca – Tenerife

Válassza ki jegytípusát!

Tenerifének számtalan látnivalója van, de ha csak néhányra jut ideje, akkor a Teidének és Mascának biztosan szerepelnie kell a választásai között!


Megrendeléshez kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 24 órán belüli megrendelés esetén nem tudjuk garantálni a részvételt. Kérjük, hogy foglalása biztosítása érdekében hívja a +34 600 029 339 telefonszámot! Köszönjük!

  Dél-tenerifei transzferrel:

  • 61 €
  • 46 €

Product Description

Utunk Playa de las Américasból indul, és pár érdekes településen haladunk keresztül, mint a 16. század óta lakott Vilaflor. Az út során több fotóponton megállunk, ahol csodálatos kilátásban gyönyörködhet majd.

A Teide Nemzeti Parkon végig haladva a szokványostól eltérő utakon jutunk el a Pico Viejo vulkánt (egy szunnyadó vulkán színes kráterrel, amely 800 m átmérőjű). Majd szépen lassan elkezdünk lefelé haladni a tengerszínt felé, és ismét kisebb falvakon haladunk keresztül, míg elérünk Mascáig.

A régi kalózfalu utcáin haladva megcsodálhatja a 18. századból itt maradt, jellegzetes kanári házakat és persze a kilátást az azonos nevű völgyből az óceán felé. Az utazás során Tamaimoban állunk meg egy ebédre, ahol különböző autentikus kanári menükből válogathat.

A kirándulás nyelve:
Angol, spanyol, francia, német

A kirándulás ára nem tartalmazza:
ételek és italok

 • A kirándulás ára:
  Felnőtt: 61 €
  Gyermek (3-11 éves): 46 €