Nem feltétlen Tenerife az első hely, amely eszébe jut, amikor egy romantikus pihenésre gondol. Pedig minden adott egy kettesben tervezett nyaraláshoz: gyönyörű partok, érdekes kirándulóhelyek, kiváló szállodák és szórakozási lehetőségek, hangulatos kisvárosok. Ha romantikus nyaralást tervez, érdemes legelőször itt körülnéznie, összegyűjtöttük a legjobb szállodákat!

Elsőként egy három csillagos szállodát mutatunk, nehogy az a vád érjen minket, hogy csak luxus szállodákat ajálunk 🙂 Majd a továbbiak négy- és ötcsillagos hoteleket is talál, melyek egy tökéletes nászút helyszínei is lehetnek.

Hotel Medano***

romantikus-nyaralas-tenerife-el-medano-hotel-medano-22

A Hotel Médano Tenerife déli részének leghangulatosabb kisvárosában található, El Medanoban. A számos hagyományos kanári épülettel tarkított városban számos éttermet, szórakozási lehetőéget is talál. A hotel közvetlen a parton fekszik, hatalmas napozóterasz várja. Aludt már el az óceán morajlására? Ebben a hotelben garantáltan kipróbálhatja ezt is. És akkor még egyszer a napozóterszról, amely 500 négyzetméteres és az óceán fölé nyúlik ki. Innen pedig közvetlen lejárás biztosított az Atlanti-óceán kristálytiszta vizéhez.

Tovább a hotelhez >>

romantikus-nyaralas-tenerife-el-medano-hotel-medano

Tigotan Lovers and Friends****

romantikus-nyaralas-nászút--olcson-tenerife-playa-de-las-americas-tigotan-lovers-friends-ex-dream-noelia-sur-0

Ez a kizárólag felnőtteket fogadó gyönyörű, felújított szálloda Tenerife déli részén, Playa de las Americas szívében található. Kifejezetten nászutasoknak, pároknak épült, a Romance szoba maga a romantika: jacuzzi, hangulatvilágítás mellett a szobához két romantikus vacsora is ját a hotel exklúzív éttermében. A környéken pedig nem csak számtalan éttere, bár, de szórakozóhelyek sokaságát is megtalálja.

Tovább a hotelhez >>

Barcelo Sanatiago****

romantikus-utak-nászút-tenerife-puerto-de-santiago-barcelo-santiago-0

Mi is lehet szebb látvány Tenerifén, mint a Los Giantes-i sziklák és az óceán! A hotel szobáinak nagy részéből és az étterméből is ez a csodálatos látvány várja! A természet alkotta csoda csodák meleltt a hotel mindent elkövet a kényelméért. Egyes óceánra néző szobákban jacuzzit is talál.

Tovább a hotelhez >>

romantikus-utak-nászút-tenerife-puerto-de-santiago-barcelo-santiago-0

Royal Garden Villas*****

romantikus-utak-nászút-tenerife-puerto-de-santiago-barcelo-santiago-0

A Royal Garden Villas egyszerűen árasztja magából a romantikus-egzotikus világot, melyet az ázsiai ihletésű hangulat nyújt Önnek. A csilingelő szökőkutak, a virágokkal teli folyosók és a világ négy sarkából származó tárgyak pazar kombinációjával várják Önt. Ez a kicsi, de magas színvonalú hotel mindössze 28 egyedi stílusú villával rendelkezik. Minden villa úgy készült, hogy privát helyet teremtsen a nyaralásához, így a saját medencék sem maradhattak el a tervezéskor. Bár kicsit messze esik az óceántól, azonban az Atlanti-óceán és a hegyek látványa lenyűgöző.

Tovább a hotelhez >>

romantikus-utak-nászút-tenerife-puerto-de-santiago-barcelo-santiago-0

Botánico Hotel & The Oriental Spa Garden*****

kanari-szigetek-nászút-romantikus-utazas-tenerife-puerto-de-la-cruz-hotel-botanico-40

Ahogy a hotel neve is mutatja, ez a thai ihletésű szálloda egy egzotikus kertben található, amely telis-tele van trópusi növényekkel, valamint egy tóval, ahol még egy fekete hattyúval is találkozhat. A szálloda dekorációja egyrészt a tulajdonos személyes thaiföldi gyűjteményéből, másrészt helyi művészek munkáiból készült. A szobák választéka is lenyűgöző, akár Michael Jackson lakosztályát is lefoglalhatja a tökéletes romantikához vagy nászúthoz.
kanari-szigetek-nászút-romantikus-utazas-tenerife-puerto-de-la-cruz-hotel-botanico-40
Önnek melyik lenne a kedvence? A romantikus nyaralást még tökéletesebbé tenné egy tengerparti esküvővel? Kíávnsága valóra válhat! Esküvői ajánlatunkat itt találja >>
Raáb Szilvia
ViaSale Travel, a Kanári-szigetek specialistája