A nyár Gran Canarián egyszerűnek tűnik: elindul az aranyszínű homokdűnék között a partra, élvezi az óceán hullámait, megkóstolja a helyi ételeket és borokat. Azonban Gran Canaria és természeti csodái sokkal többet kínálnak Önnek.

Atlanti óceán

A bevezető ellenére az óceán nem hagyható ki a természeti kincsek sorából. A Gran canariai nyarak nem túl melegek, a legkellemesebb 26-27 fokban mindig süt a nap, az égen bárányfelhők úsznak. A szigeten található strandokon fürdeni a nyári 22 fokos óceánban enyhítő és kellemes.

Anfi-strand-gran-canaria-kanári-szigetek-viasale-travel-2

Maspalomas

A maspalomasi homokdűnék a Szahara világát idézik, amelyet a Kanári-szigeten az óceán vize enyhít. A homoktenger kilométereken át fut Gran Canaria déli partjainál, kényelmes sivatagi túra érzetét nyújtva Önnek.

Maspalomas-2-gran-canaria-kanári-szigetek-viasale-travel

Puerto de las Nieves

Szeretné elfelejteni az otthoni gondokat? Töltse az estét Nieves természetes kikötőjében, élvezze a látványos naplementét a horizont sziklái felett. Az Agaete és a Puerto de las Nieves kikötő a csendes, romantikus esték helyszíne.

Puerto-de-las-Nieves-gran-canaria-kanári-szigetek-viasale-travel-2

Doramas Park

Doramas egyike volt a legnagyobb kanári harcosoknak, akik a hódító spanyolok ellen harcoltak a 15. században. A nagy harcosról nevezték el Gran Canaria egyik legszebb parkját Doramasnak. A sziget északi oldalán fekvő korábbi erdő ma már parkként működik, megőrizve számos, a helyre jellemző természetes kincsét. A park Los Tilos de Moya elnevezésű része a korábbi erdőség legnagyobb túlélője.

Los-Tilos-de-Moya-gran-canaria-kanári-szigetek-viasale-travel

Bandama

A Caldera de Bandama a Tafira Nemzeti Park része, valójában egy hatalmas, lenyűgöző kráter, ahova egy meredek lejtőn lehet leereszkedni. A kráter mélyén találja meg Gran Canaria legrégebbi és leghíresebb borászatát, ahol a borkóstolást nem szabad kihagyni.

Caldera-de-Bandama-gran-canaria-kanári-szigetek-viasale-travel