Lanzarote szigete számtalan lehetőséget kínál azok számára, akik a vakáció során az óceánparton szeretnék süttetni a hasukat. Ezek között padig akadnak olyanok is, amiket a gyönyörű, aranyszínű homok, a nyugodt és csendes víz, vagy épp a hamisítatlan karibi hangulat tesz igazán különlegessé.

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk néhányat Lanzarote legkülönlegesebb strandjai közül, amelyek akár egész család számára garantálják a tökéletes pihenést, kikapcsolódást és szórakozást.

Playa Flamingo: a turisták kedvence

Playas-PlayaBlanca-PlayaFlamingo

Ha azt mondjuk, hogy karibi hangulat, akkor egész biztos, hogy mindenkinek egy olyan strand jut eszébe, mint Playa Flamingo. Ennek legfőbb oka egyrészt az idilli, fehér homok, ami több mint 250 méter hosszan húzódik az óceán mellett. Másrészt pedig a nyugodt, csendes víz, ami a hullámtörőknek köszönhetően tökéletesen alkalmas a fürdőzésre. Ennek köszönhetően Playa Flamingo rendkívül népszerű azok körében, akik családostól érkeznek a szigetre.

Playas-PlayaBlanca-PlayaFlamingo

Playa Flamingo egy nagyon szépen berendezett strand, amit a pálmafák által uralt zöld területek, a rengeteg pihenőhely, illetve a partot a kikötővel és Playa Blanca városával összekötő sétány tesz igazán élvezetessé és izgalmassá. Ha Lanzarote szigetén igazi, karibi hangulatú kikapcsolódásra vágyunk, a Flamingo strand kihagyhatatlan célpont.

Playa Grande: ha fontos a kényelem

Playa Grande 1

Lanzarote egyik legnépszerűbb városi strandja Playa Grande, ami tökéletes választást jelent azok számára, akik az érintetlen természettel szemben a maximális komfortérzetet részesítik előnyben.

Itt egész biztos, hogy kényelmesen és különösebb erőfeszítés nélkül élvezhetjük a napsütést, és szükségünk van valamire – például innánk egy jó kávét vagy megebédelnénk –, elég csak elugranunk a pálmafákkal szegélyezett sétányra, ahol bárok és éttermek tömkelege várja azt, hogy felfedezzük őket.

Playa Grande ideális hely azok számára, akik szeretik a nyüzsgést, és szeretnék megtapasztalni azt, hogy milyen is egy igazán pezsgő, óceánparti város mindennapi élete. Mindezt gyönyörű panorámával és rengeteg szabadidős tevékenységgel megfűszerezve.

Playa de Famara: csodálatos panoráma, nemcsak a vízisportok szerelmeseinek

Playa famara

Ha Lanzarote legjobb strandjairól beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül Playa de Famara mellett, ez ugyanis egy igazán különleges hely. Hatalmas területe nyújtózik, és első ránézésre olyan, mintha végtelen lenne. Egy mesebeli szépségű hely, ami leginkább azoknak ajánlott, akik szeretnének a turistáktól nyüzsgő, zsúfolt partoktól elszakadni. És hogy miért?

Playa famara 1

Playa de Famara strandján általában kevés a fürdőző. Ennek oka, hogy az időjárás itt meglehetősen szeles. Ez a nyugalmas fürdőzés szempontjából nem a legjobb dolog, azonban ideálissá teszi a helyet a szörfösök számára. Ez azt jelenti, hogy Playa de Famara kihagyhatatlan a vízisportok szerelmeseinek, de azoknak is megér egy látogatást, akik a csodálatos panorámában és az óceán semmihez sem fogható szépségében szeretnének gyönyörködni.

Playa de Las Conchas: ha szeretné eldobni a textilt

Playa conchas 1

A La Graciosa strand La Graciosa szigetén található. Igazán különleges hely, ami leginkább azok számára lesz ideális, akik szeretnének tetőtől talpig tökéletesn lebarnulni, ennek érdekében pedig a fürdőruhától is képesek megszabadulni.

Playa conchas 1

Playa de Las Conchas egyértelműen nem a szégyellős turistáknak való hely, hiszen ez az egyik legjobb nudista strand Lanzarote szigetén. Mivel az áramlatok errefelé kissé erősek lehetnek, így a fürdőzés nem igazán ajánlott, azonban a napozáshoz és a kikapcsolódáshoz nehezen lehet ennél jobb helyet találni. Különösen abban az esetben, ha szeretnénk magunkat igazán felszabadultan, a természethez a lehető legközelebb közel érezni.

Itt a lehetőség, hogy Ön is meglátogassa Lanzarote különleges strandjait!

Ha Ön is szívesen süttetné a hasát Lanzarote különleges strandjainak egyikén, vagy felfedezné a sziget egyéb csodáit, keressen minket bátran. Mi mindent megszervezünk önnek, az utazástól kezdve a szálláson át egészen a hivatalos biztosításig.

Tapasztalt idegenvezetőkkel, akik úgy ismerik a helyet, akár a saját tenyerüket és készséggel állnak mindenben a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. Mindezt annak érdekében, hogy Ön és családja kizárólag a pihenésre, a feltöltődésre és az élmények begyűjtésére koncentrálhasson!