A ViaSale Travel a mai nappal – a Wizzair döntésével egy időben – hivatalosan tájékoztatja utasait és partnereit, hogy a Wizzair 2018. március 21-én indítja utolsó járatát Budapest-Lanzarote irányba.

A ViaSale Travel rendkívül sajnálja a Wizzair lanzarotei járatát érintő döntését, hiszünk abban, hogy ezt a gyönyörű szigetet mindenkinek meg kellene ismernie. Éppen ezért keressük a megoldást, hogy kombinált járattal a jövőben is ellátogathassanak utasaink Lanzarotéra.

lanzarote-kanári-szigetek-utazás2

2018. március 28-tól a Wizzair a jelenlegi két járat helyett három közvetlen járatot üzemeltet Budapest-Tenerife között, így az utasok hétfőn, szerdán és pénteken is ellátogathatnak a magyarok körében népszerű szigetre.

A tenerifei járatok módosítása miatt a ViaSale Travel a jövőben a jelenlegi 4, 7, 11 és 14 napos útjai mellett bevezeti a 9 és 12 napos utazásokat is, melyeket 2018. november 29-től foglalhat honlapunkon.

Lanzarotei ajánlatainkat egyelőre 2018. márciusig kínáljuk utasaink részére, érdemes kihasználni a közvetlen járatokat és már most lefoglalnia utazását erre az elképesztő szigetre >>


SZILVESZTER A KANÁRI-SZIGETEKEN