Üdvözöljük Tenerifén!

KANARI-SZIGETEK-TENERIFE-UTAZAS

MILYEN NYARALÁSRA VÁGYIK?

tenerife-csaladi-nyaralas-1
tenerife-romantikus-nyaralas-1
tenerife-kenyezteto-nyaralas-1
tenerife-aktiv-nyaralas-4

LEGSZEBB ÉLMÉNYEK TENERIFÉN

Tenerife-Teide-programok-kirándulások
Tenerife-strandok-Kanári-szigetek
Tenerife-városlátogatások-programok-kirándulások
Tenerife-gasztronómia-Kanári-szigetek

LÁTNIVALÓK TENERIFÉN

Kanári-szigetek-Tenerife-útikönyv-letöltés-2

TENERIFE TELEPÜLÉSEI

Kanári-szigetek-Tenerife-los-cristianos-dél-0

Tenerife déli része az igazi nyaralóparadicsom: Los Cristianos, Playa de Las Americas, Costa Adeje minden igényt kielégítő szolgáltatásai, szállodái, partjai felejthetetlen nyaralásra csábítják! Hosszú világos és sötét homokos partok, végtelen sétányok, éttermek, bárok várják!

1. El Médano

El Médano a szörfös-kite-os társadalom kedvenc városa. Ha vizi sportokat szeretne kipróbálni a szigeten, akkor mindenképp ezt a települést ajánljuk. Akkor is Médano lehet a legmegfelelőbb választás, ha autentikus kanári faluban szeretné eltölteni a nyaralását.

2. Golf del Sur

A településnek ugyan nincs finom homokos strandja, azonban a hotelek hatalmas medencéi kárpótolják érte. Valójában, ahogyan a neve is mutatja ez a település inkább a golfpályákra specializálódott. Itt találja Tenerife néhány ismert golfpályáját, kiváló infrastruktúra mellett, ami a sivatagos tájban egy zöld oázist jelent.

3. Los Cristianos & Playa de Las America

Los Cristianosban és Playa de Las Americas valójában összeérnek, mindkét településen tökéletes infrastruktúra és kiváló szállodák biztosítják a pihenését. Számos program várja, és itt találja Tenerife legnagyobb strandját a Las Vistast is. Éttermek, bárok, szórakozási lehetőségek tekintetében számos választási lehetősége adódik.

4. Costa Adeje

Costa Adeje inkább a családosok és a luxust keresők üdülőhelye Tenerifén, itt találja a sziget legnépszerűbb üdülőközpontjait. A kicsit kaotikus elrendezésű partszakaszon változatos kisboltokat, nemzetközi éttermeket és kiváló, minden korosztály igényeit kielégítő, klasszikus, élőzenés és strandbáros klubokat is talál. A hotelkínálat végtelen, a 2 csillagos apartman házaktól a luxus szállodákig mindent megtalál.

5. Alcalá, Puerto de Santiago és Los Gigantes

Ezek, a reptértől kb. 45 percre található, korábbi halászfalvak, ahol nem csak csodálatos strandok és gyönyörű kilátás várja, hanem a hely hagyományainak megfelelően, friss, tengeri herkentyűkre specializálódott éttermek mellett számos hotelből is válogathat.

Kanári-szigetek-Tenerife-puerto-de-la-cruz-észak-0

A kissé vadregényes, zöldellő Puerto de La Cruzt azoknak az utazóknak ajánljuk, akik szeretik a városiasabb hangulatot, nem riadnak el a sziklás vagy esetleg sötét homokos partoktól és szeretnék felfedezni a valódi kanári hangulatot!

Puerto de La Cruz Észak-Tenerife legjelentősebb üdülőközpontja. Az északi területek teljesen más képet mutatnak, mint a déliek, míg dél inkább (kő)sivatagos, addig észak buja zöld. Persze ez azért lehet így, mert az északi mikroklímában sokszor esik az eső, főként a téli időszakban. A zöldellő táj mellett a másik ok, amiért érdemes Puerto de la Cruzban nyaralnia, hogy számos természetes medencét és hagyományos kanári épületeket talál a területen.

SZÁLLODAKÍNÁLATUNK

Tenerife-Teide-programok-kirándulások
Tenerife-strandok-Kanári-szigetek
Tenerife-városlátogatások-programok-kirándulások
Tenerife-gasztronómia-Kanári-szigetek