Ajánlatkérés

Várjátékok San Miguel kastélyában

nyaralás olcsón, Tenerife, Programok magyarul, Várjátékok San Miguel Kastélyában, 3

Képek (3)

üdülés, Tenerife, Programok magyarul, Várjátékok San Miguel Kastélyában, 0
utak, Tenerife, Programok magyarul, Várjátékok San Miguel Kastélyában, 1
nyaralás all inclusive, Tenerife, Programok magyarul, Várjátékok San Miguel Kastélyában, 2

Program ára: 30€*

* Az ár tájékoztató jellegű. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Várjátékok San Miguel kastélyában

A San Miguel-vár egy lenyűgőző, 6000 négyzetméteres építmény, több mint 16 méter magas tornyokkal, 20000 négyzetméter területen.


Várjátékok megrendeléséhez kattintson ide >>Attól a pillanattól kezdve, hogy belép a kapun, autentikus középkori világban érzi majd magát. A bejáratot középkori fegyverek, kardok, mellvértek és feliratok díszítik. A gróf, Don Rodrigo, és a lánya, az ifjú grófnő fogadja és üdvözli majd Önöket. A gróf kedves alattvalóinak vezetésével jutnak majd el a lovagi torna termébe, ahol a középkori harcok és játékok bemutatója zajlik majd, a királyi páholyokban helyet foglaló grófi család jelenlétében.

A lovagi torna alatt fogadást szolgálnak fel, ahogyan azt a középkorban is tették; a levest inni kell, és a személyenként kínált csirkét a körettel együtt kézzel fogyasztjuk.

A vacsorát desszert és italok teszik teljessé. A gróf vendégei hosszú asztalok és padok mentén foglalnak helyet, ahonnan, a lovagi torna termének bármely pontjáról, remek a kilátás. A homokkal fedett aréna, ahol a lovak és lovagok fellépnek, 50 méter hosszú. A terem kapacitása 1100 fő.

A lovagi torna után általában a vendégek egy másik, 800 fős terembe mennek. A bálteremben, ahogyan Rodrigo gróf hívja, egy hatalmas színpad található, ahol a vendégek táncolhatnak, és ahol bármilyen előadás rendezhető: hangverseny, akrobataműsorok, spanyol balett stb. Ez a terem használható a többitől függetlenül is, elkülönített bejárattal és három bárral.

Az élmény garantált felnőttek és gyerekek számára is a San Miguel-várban, amely a múlt varázsának különleges helyszíne. A termek bérelhetők az előadás nélkül. A termek és a berendezés bármilyen alkalomra használható. Nemrégiben például egy autómárka prezentációja zajlott a homokkal fedett arénában.

A vár csak néhány percre található Los Cristianos-tól, Playa de las Americas-tól és a Tenerife South repülőtértől.

A kirándulás spanyol nyelven elérhető.

Árak:
felnőtt jegy vacsora nélkül: 30€
gyerek jegy vacsora nélkül: 17€
felnőtt jegy transzferrel: 38€
gyerek jegy transzferrel: 25€
felnőtt jegy vacsorával: 41,50€
gyerek jegy vacsorával: 23€
felnőtt jegy vacsorával és transzferrel: 49€
gyerek jegy vacsorával és transzferrel: 29€


Várjátékok megrendeléséhez kattintson ide >>
Covid-19 által okozott változásokat folyamatosan követve az ár-,és a programváltozás jogát fenntartjuk és emellett mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Utasainknak zavartalan és élményekkel teli nyaralást biztosítsunk.