Ajánlatkérés

Teide szigetkörút magyar nyelven

Teide szigetkörút magyar nyelven

Képek (9)

Teide szigetkörút magyar nyelven
Teide szigetkörút magyar nyelven
Teide szigetkörút magyar nyelven
Teide szigetkörút magyar nyelven
Teide szigetkörút magyar nyelven
Teide szigetkörút magyar nyelven
Teide szigetkörút magyar nyelven
Teide szigetkörút magyar nyelven
Teide szigetkörút magyar nyelven

Program ára: 68€*

* Az ár tájékoztató jellegű. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Exkluzív Tenerife (Teide) szigetkörút magyar nyelven

Exkluzív sziget- és Teide túra magyar nyelvű idegenvezetéssel, ebéddel, kóstolókkal. A szigettúra során kirándulást tehet Tenerife nyugati és középső részén, megtekintve Los Gigantes szikláit, Icod de los Vinos 1000 éves sárkányfáját és a Teide Nemzeti Parkot.

Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>Utazása reggel Tenerife déli részéről indul, kirándulóinkat előre megbeszélt gyűjtőpontokon vesszük fel.

A kirándulás első megállója a Los gigantes-i kilátó, ahol megtekintheti Tenerife egyik jelképét, az 3-600 méter magas sziklafalakat. A 16 km hosszú sziklarendszer egy vulkán kőzeteinek metszetét mutatja. Ezt követően folytatjuk utunkat a garachicoi kilátóhoz, ahonnan Tenerife egyik legszebb panorámáját élvezheti. A kilátóban lehetősége lesz egy finom kávé elfogyasztására, vagy akár a helyiek által kedvelt barraquito-t is megkósolhatja. (Itt tudhat meg többet a barraquito-ról!)

Következő megállónk, Icod de los Vinos, ahol Tenerife egy újabb jelképét, az 1000 éves sárkányfát is megtekintheti, valamint a Királyok háza bor-, sajt-, hanem banánlikőr- és lekvárkóstolóval is várja.

A kóstoló után Puerto de La Cruzig buszozunk, ahol elfogyaszthatja tipikus kanári ízeket felvonultató ebédjét. Ebéd után felkapaszkodunk Spanyolország legmagasabb pontjára, a Teidére. Európa leglátogatottabb nemzeti parkjában, a Las Cañadas nevű kráterenben vezet utunk. A Teide Nemzeti Parkban két megállóval tervezünk, természetesen a park leghíresebb sziklacsoportjánál is tehet egy sétát.

A teidei látogatást követően a vulkán déli lejtőjén térünk vissza a sziget alsó részére, eközben - tiszta idő esetén - a közeli szigetek és az óceán látványában gyönyörködhet.

Amennyiben szívesen tenne egy városnéző-kulturális körutat is Tenerife szigetén, ajánljuk figyelmébe kedvezményes kombinált jegyünket!

Miért érdemes részt vennie az Exkluzív Tenerife (Teide) nagy szigetkörúton?

  • Tenerife számos fontos látnivalóját érinti a túra,

  • szakértő, Tenerifén élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,

  • csodálatos élményeket szerezhet,

  • tapasztalt, helyi utakat jól ismerő sofőrrel, kényelmesen, autóbérlés nélkül csodálhatja meg Tenerife látnivalóit,

  • kipróbálhatja Tenerife gasztronómiáját is.


A kirándulás ára:

Felnőtt: 68 € / fő

Gyermek (2-12  éves kor között) : 40 € / fő

Kényelmes cipő, réteges öltözet javasolt (a Teidére érdemes pulóverrel, télen vastagabb, nyáron vékonyabb kabáttal készülni).

Indulási napok: vasárnap

Idegenvezetés nyelve: magyar

Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, a kóstolók költségeit is!

Indulás: 08:00 – 09:00 között

Érkezés: 17:00 – 18:00 között

A programváltozás jogát fenntartjuk!


Kirándulás megrendeléséhez kattintson ide >>