Ajánlatkérés

Loro Park és Siam Park Twin Ticket

nyaralás all inclusive, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 0

Képek (15)

utazási iroda, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 1
nyaralás all inclusive, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 15
üdülés, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 4
utazás, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 6
utak, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 7
nyaralás, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 9
utazási ajánlatok, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 11
Kanári-szigetek utazás, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 2
utak Kanári-szigetek, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 5
kanári nyaralás, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 8
utazások, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 10
utazás repülővel, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 12
utazás repülővel, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 13
utak Kanári-szigetek, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 14
Kanári-szigetek utazás, Tenerife, Programok magyarul, Loro Park és Siam Park Twin Ticket, 15

Program ára: 70€*

* Az ár tájékoztató jellegű. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Loro Park és Siam Park Twin Ticket

A Twin Ticket megvásárlásával kedvező árú belépésre jogosult a világelső Loro Parque-ba és a világ legjobb aquaparkjába is, a Siam Parkba.

Jegy vásárlásához kattintson ide >>Loro Parque

Ha még nem járt a világ legjobb állat- és növénykertjében, ne hagyja ki! A thai tematikára épített parkban nem csak papagáj-, gyilkos bálna-, delfin show várja, hanem több ezer állat- és növényfaj is. A Loro Parkot nem csak gyermekkel ajánljuk önnek, felnőttként is hatalmas élmény.

A Loro Parque 1972-ben nyitotta meg kapuit. Az elmúlt 46 évben már több mint 30 millióan csodálták meg az összesen 135.000 m²-en elterülő létesítményt.

A parkban megtekintheti a világ legnagyobb papagáj gyűjteményét, mely több mint 3500 különböző fajból áll, azonban közülük 300 faj már csak a Loro Parkban él. A csodálatos, színesebbnél színesebb madarak naponta többször szórakoztatják a látogatókat show-műsorukkal.

Ugyancsak fantasztikus élményt nyújt a delfin- vagy a gyilkos bálna show is, csakúgy, mint a barátságos fókák, akik profi idomárjaiknak köszönhetően készségesen szórakoztatják önt egész évben.

A parkban található pingvináruimban több száz pingvin él. A külső hőmérséklet ellenére, számukra természetes környezetben, sarkvidéki -2°C fokos hőmérsékletben élhetnek.

A park egyik fénypontja a 18,5 méter hosszú cápaalagút, ahol a 7 különböző cápafaj mellett piranhákat, színes neon halakat láthat közvetlen a feje felett úszkálni. Az egész park területét lenyűgöző, gondozott, buja növényzet borítja, amely fákat, bokrokat és virágokat a világ számos tájáról szereztek be.

Fontos vendégeink figyelmét felhívunk arra, hogy a park nagy hangsúlyt fektet az állatvédelemre. Ritkán előfordulhat, hogy egy-egy bemutatón a vártnál kevesebb állat lép fel, mert az állatokat sosem kényszerítik a show-n való részvételre.

A Loro Parque (vagy Loro Park) Tenerife északi részén, a sziget északi gyöngyszemének is nevezett Puerto de La Cruzban található.

A parkban éttermeket, grill bárt, kávézókat és ajándékboltokat is talál. A belépő ára tartalmazza az összes show műsor korlátlan megtekintését egy napon belül.

Siam Park

A Siam Park 2019-ben sorban hatzodik alkalommal lett a világ legjobb aquaparkja. Ne hagyja ki az élményt, csússzon le a világ legjobb csúszdáin, élvezze a gyermekváros különleges hangulatát vagy pihenjen a Siam Beachen!

Az élménypark 2008-ban nyitotta meg kapuit Tenerife déli részén, Costa Adejében. A Siam Park, több mint egy vízi park, maga az ÉLMÉNY. Az égbe magasodó Tower Power, a 28 méter hosszú kamikaze csúszda és számos társa igazi adrenalin bomba.

A hullámstrand, melynek egyik felén háromméteres, mesterségesen generált hullámokban lehet ugrálni, a másik, sekély része pedig fehér homokos, szintén mesterségesen kialakított partszakaszba torkollik, örökre szóló élményt nyújt minden látogatónak, de különösen a kisgyerekes családoknak biztosít kényelmes kikapcsolódási lehetőséget.

A Siam Park önálló gyermekrészleggel is várja. Az "Elveszett város" egy igazi gyermekbirodalom, ahol a varázslatos vízi váron túl csúszdák, vízesések biztosítják a kicsik, s akár a nagyobbak élményfürdőjét is.

A nyugalomra vágyó vendégek is megtalálják számításukat: a kristálytiszta vizű “lassú folyamon” hatalmas úszógumikon lehet ringatózni, miközben a szigeten “kifogyhatatlan” napfény kényeztető sugarait élvezi.

Twin Ticket ára:
Felnőtt: 70€
Gyermek (3-11 éves): 49€
Kisgyermek (3 év alatt): ingyenes

Jegy vásárlásához kattintson ide >>Covid-19 által okozott változásokat folyamatosan követve az ár-,és a programváltozás jogát fenntartjuk és emellett mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Utasainknak zavartalan és élményekkel teli nyaralást biztosítsunk.