Ajánlatkérés

Fuerteventura szigettúra magyar nyelven

Fuerteventura szigettúra magyar nyelven

Képek (6)

Fuerteventura szigettúra magyar nyelven
Fuerteventura szigettúra magyar nyelven
Fuerteventura szigettúra magyar nyelven
Fuerteventura szigettúra magyar nyelven
Fuerteventura szigettúra magyar nyelven
Fuerteventura szigettúra magyar nyelven

Program ára: 85€*

* Az ár tájékoztató jellegű. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Exkluzív Fuerteventura nagy szigetkörút magyar nyelven

A kirándulás első megállója egy bio aloe vera farm, ahol betekintést nyer a gazdálkodás folyamatába, megismerheti az aloe vera és az oliva feldolgozásának menetét.


Fuerteventura szigettúra megrendeléséhez kattintson ide >>Ezt követően folytatjuk utunkat Pájara városáig, ahol egy múltidéző sétát teszünk a belvárosban, valamint meglátogatjuk Nuestra Señora de Regla templomát, melynek homlokzatának díszei – egyes szakértők szerint – azték befolyásra készültek.

Kissé kanyargós hegyi utakon haladunk tovább Vega de Rio Palmas felé, a következő megálló Betancuria, Fuerteventura első fővárosa. A Casa Maria ház betekintést nyújt a helyi kézműves mesterségek és Fuerteventura történelmének világába.

Egy rövid utat követően, Pepe bácsi kecskefarmját látogatjuk meg. Itt a helyi kecskefajták megismerése mellett betekintést nyer a sajtkészítés rejtelmeibe, és megkóstolhatja a helyben készített sajtokat is.

A csodás panorámát nyújtó Mirador de Guise y Ayosában egy rövid fotószünetet követően, fogyaszthatja el tipikus kanári ebédét. Ebéd után észak felé haladunk tovább. Röviden megismerkedhet a Montana Quemada és a Tindaya magányosan emelkedő vulkánikus hegyeinek történetével.

A következő megálló a kanári-andalúz stílusban épített Casa de los Coroneles La Olivában, ahol a program szabadon választott: múzeumlátogatás vagy mókusetetés. A múzeumként működő épület valamikor Fuerteventura helytartóinak, katonai- és politikai vezetőinek palotája volt.

A kirándulás utolsó megállója a Corralejo Nemzeti Park, ahol Fuerteventura „védjegye”, az érintetlen, csodás fehér homokdűnék találhatóak.

Miért érdemes részt vennie az Exkluzív Fuerteventura nagy szigetkörúton?


 • Fuerteventura számos fontos látnivalóját érinti a túra,

 • szakértő, Fuerteventurán élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol,

 • csodálatos élményeket szerezhet,

 • tapasztalt, helyi utakat jól ismerő sofőrrel, kényelmesen, autóbérlés nélkül csodálhatja meg Fuerteventura látnivalóit,

 • kipróbálhatja Fuerteventura gasztronómiáját is.


 • A kirándulás ára:
  Felnőtt: 85 € / fő
  Gyermek (2-12 éves kor között): 55 € / fő

  Az ár tartalmazza az ebéd, a transzferek, a kóstolók és a belépők költségeit is!

  Öltözék: kényelmes cipő, réteges öltözet

  Indulási napok: szerda

  Idegenvezetés nyelve: magyar

  Indulás: 08:00–09:00 között

  Érkezés: 18:00–19:00 között

  A programváltozás jogát fenntartjuk!

  A programról érdeklődjön helyi képviselőnknél!  Fuerteventura szigettúra megrendeléséhez kattintson ide >>