Ajánlatkérés

Dzsungel Park

Kanári-szigetek utazás, Tenerife, Programok magyarul, Jungle Park, 0

Képek (5)

utak, Tenerife, Programok magyarul, Jungle Park, 1
utazás, Tenerife, Programok magyarul, Jungle Park, 2
utak, Tenerife, Programok magyarul, Jungle Park, 3
nyaralás, Tenerife, Programok magyarul, Jungle Park, 4
utazások, Tenerife, Programok magyarul, Jungle Park, 5

Program ára: 28€*

* Az ár tájékoztató jellegű. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Dzsungel Park

Los Cristianos felett, a hegyoldalban található a kellemes, félnapos kikapcsolódás nyújtó dzsungel park. Vadont idéző környezetben csodálhatjuk meg a kedves élőlényeket, akik számára a park szakértő gondozói a lehető legjobb légkört teremtették meg. Itt is részt vehetünk egy színvonalas papagáj-show műsoron, valamint naponta kétszer nem mindennapi produkcióban lehet részünk, amikor a sas-reptetésben gyönyörködhetünk.

Visszamehetünk egy kicsit Tarzan és Jane korába, s végig mehetünk a kötélhídon, vagy gyermekeinkkel lecsúszhatunk a szórakoztató vízi bob pályán. Átsétálhatunk a majmok ketrecén, s közben a kezünkből esznek a kisállatok, ami természetesen minden vendégnek kellemes emléket nyújt.

Felnőtt: 27€
Gyerek: 19€
Bébi: 9,50€
A belépő ára tartalmazza a szabadon való mozgás lehetőségét a teljes park területén, valamint a showműsorok korlátlan megtekintését.
Ajánlott öltözék: kényelmes cipő, sportos ruházat
Nyitvatartás: naponta: 10.00 – 18.00


Covid-19 által okozott változásokat folyamatosan követve az ár-,és a programváltozás jogát fenntartjuk és emellett mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Utasainknak zavartalan és élményekkel teli nyaralást biztosítsunk.