Kedves Utasunk!

2020. március 25., 10 óra (magyar idő)

A COVID-19 vírus járvány miatt mind Spanyolország, mind Magyarország jelentős szigorításokat vezetett be az utazás, valamint a tartózkodás és a szabad mozgás terén. A ViaSale Travel, mint tenerifei székhelyű utazásszervező és helyi kiszolgáló Iroda mindent megtesz, hogy folyamatosan frissített információkkal lássa el Utasait és Partnereit a Spanyolországban érvényben lévő rendeletekről.

Természetesen a Magyarországon is folyamatosan változó helyzetet, rendelkezéseket ugyanolyan nagy figyelemmel kísérjük, és az ezekben foglaltak szerint járunk el. Együtt érzünk minden elbizonytalanodott Utasunkkal és biztosítjuk Önöket arról, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy az eddig befizetett nyaralásukat minél előbb felhőtlen körülmények között biztosíthassuk az Önök számára.

Ezért azon kedves Utasainknak, akik 35 napon túli indulási időpontra vonatkozó Utazási csomagot vásároltak és fizettek be a ViaSale Travelnél, vagy bármely Partner irodájánál, azoknak lemondás esetén eltekintünk a 10% kötbér megfizetésétől ÉS felajánlunk egy, a befizetett összegről szóló Utazási Utalványt, melyet a mindenkori kibocsátástól számított 1 naptári éven belül válthatnak be az azon szereplő feltételek mellett. Amennyiben az Utazási Utalványt nem tudják valamilyen okból elfogadni, úgy a jelen hatályos törvények és az elfogadott ÁSZF szerint 10% bánatpénz megfizetése szükséges.

A 35 napon belül induló utazásokra a legkedvezőbb megoldásként az időpont módosítást tudjuk felajánlani, melyet minden egyes Utazási szerződésre vonatkozóan egyéni elbírálással igyekszünk a lehető legkedvezőbb feltételekkel megvalósítani.

Üdvözlettel,
a Viasale Travel csapata