Ajánlatkérés

5+5 legjobb gyerekprogram Tenerifén – amit a szülők is élvezni fognak! 2.

/, Kanári-szigetek, Tenerife/5+5 legjobb gyerekprogram Tenerifén – amit a szülők is élvezni fognak! 2.

5+5 legjobb gyerekprogram Tenerifén – amit a szülők is élvezni fognak! 2.

Hogyan érdemes gyerekkel eltölteni az időt Tenerifén? Milyen programokat érdemes kipróbálni? Mi sem egyszerűbb: számos program várja a legkisebbeket is és a kamaszokat is ezen a szigeten. Most összegyűjtöttem a legjobbakat, hogy kedvére és gyermeke korának megfelelő programok közül választhasson. 

A bejegyzés első részét ide kattintva olvashatja el >>

6. Utazzon a Teide csúcsára

5-5-legjobb-gyerekprogram-Tenerifén-amit-a-szülők-is-élvezni-fognak

A híres Teide Nemzeti Parkot látni kell! És ha szeretne felvonóval a csúcs közelébe menni, akkor érdemes jó előre jegyet váltania a felvonóra. A felvonóhoz autóval könnyen feljut, ez 2.356 méterrel van a strandok, azaz a tengerszint felett. Ebből a magasságból 8 perc alatt feljuthat a csúcsra.

Fontos, hogy meleg ruhát vigyen magával, hisz 3.000 méter felett még nyáron is hideg van. Még egy jó tanács: főszezonban a Teide felvonó jegyei nagyon gyorsan elkelnek, itt tud foglalni, hogy ne maradjon le az élményről: kanariszigetek@viasaletravel.hu

7. Látogassa meg a dzsungel parkot!

5-5-legjobb-gyerekprogram-Tenerifén-amit-a-szülők-is-élvezni-fognak

Los Cristianos felett, a hegyoldalban találja a kellemes, félnapos kikapcsolódás nyújtó dzsungel parkot. A vadont idéző környezetben csodálhatja meg az állatokat, akik számára a park szakértő gondozói a lehető legjobb légkört teremtették meg. Itt is részt vehet egy színvonalas papagáj-show-n, valamint naponta kétszer nem mindennapi produkcióban lehet része, amikor a sas-reptetésben gyönyörködhet.

Visszamehet egy kicsit Tarzan és Jane korába, s végig mehet a kötélhídon, vagy gyermekeivel lecsúszhat a szórakoztató vízi bob pályán. Átsétálhat a majmok ketrecén, s közben a kezéből esznek majd a kisállatok, ami természetesen minden vendégnek kellemes emléket nyújt.

Jegyvásárlás >>

8. Vízi sportok

5-5-legjobb-gyerekprogram-Tenerifén-amit-a-szülők-is-élvezni-fognak

Ha kedveli a vízi sportokat, akkor Tenerife a tökéletes hely az Ön számára. A Kanári-szigetek legnagyobbika nem csak napsütést és strandokat kínál azok számára, akik kikapcsolódásra vágynak, hanem különféle vízi sportokat is kínálnak Önnek. Strandoljon, próbálja ki a jet-ski-t, vagy a kajakozást, búvárkodást az Atlanti-óceánban!

Ajánlatunk (jegyvásárlás):

Jet-ski Safari >>

Búvárkodás Tenerifén >>

9. Csillagles a Teidén

5-5-legjobb-gyerekprogram-Tenerifén-amit-a-szülők-is-élvezni-fognak

Élvezze a világ egyik legszebb naplementéjét a Teide Nemzeti Parkban, majd vegyen részt egy felejthetetlen csillaglesen 2.100 méteres magasságban! A romantikus naplementéhez egy pohár pezsgőt is kínálunk önnek.

A program ebéd után kezdődik, transzferünk elsőként felveszi önt szálláshelye közelében, majd a a Teide Nemzeti Park felé vezető úton több helyen megállunk, hogy mindenhol szebbnél-szebb fotókat készíthessen. A nemzeti parkban, egy pohár pezsgő kíséretében, megcsodálhatja a lenyugvó nap látványát, majd elköltheti vacsoráját.

Jegyvásárlás >>

10. Ugráljanak természetes medencékbe!

5-5-legjobb-gyerekprogram-Tenerifén-amit-a-szülők-is-élvezni-fognak

Természetes medencének azokat a partszakaszokat nevezik a helyiek, ahol az óceán vize lecsendesedik, a hullámok már sokkal gyengébbek és nyugodtan lehet fürdeni is. Ezeken a helyeken ki van téve egy-egy tábla, hogy engedélyezett a fürdés, erre muszáj odafigyelni, mert ha ilyet nem lát, akkor veszélyes lehet az adott partszakasz

Összegyűjtöttük két cikkben a legjobb természetes medencéket Tenerifén, ezekből érdemes válogatnia:

Ugrásra felkészülni: a kanári természetes medencék nyomában – 1. rész

Ugrásra felkészülni: a kanári természetes medencék nyomában – 2. rész

Gyerekbarát hotelek Tenerifén (rövid válogatás)

Már sokszor írtam a gyerekbarát szállásokról, de azért itt mutatok párat a legjobb ajánlataink közül. Mindegyiket nyugodt szívvel ajánlom Önnek, hisz nem csak napi kapcsolatban állunk a hotelekkel, hanem folyamatosan látogatjuk is a szálláshelyeket.

Gazdaságos szálláshelyek főként önellátással:

Vigilia Park***
Laguna Park II**
SOL Arona Tenerife***

Középkategóriás hotelek, kényelmes studióval vagy apartmannal – strandközelben:

Hovima Jardin Caleta***
Hovima Santa Maria***
SOL Sun Beach***

Kifejezetten “gyerekes” hotelek:

RIU Buena Vista****
Spring Hotel Bitacora****
Hovima La Pinta Beachfront Family Hotel****

Luxushotelek családoknak:

Barcelo Tenerife*****
Roca Nivaria Gran Hotel*****
GF Victoria*****

Raáb Szilvia

ViaSale Travel, a Kanári-szigetek specialistája

2021. március 19.|Hírek, Kanári-szigetek, Tenerife|